guppy
|
ojla mamice, kako se kosate z žalostjo, če vas pograbi... danes imam cel popoldan občutek, da ne zmorem več, čeprav je bil (kar se otročkov tiče) krasen dan. Šla sem sama na sprehod, pa me je prestrašil še nek velik pes, tako da sem se hitro pobrala domov. Kaj naj... Samo jokam, mož me pa lupčka in objema. Tudi mi smo danes imeli 2. pregled, sta stara točno 2 meseca. Maja ima še vedno nezrele kolke (kar pediatrinja je naredila UZ) in težave s tonusom, tako da moramo v razvojno ambulanto, Marko zgolj preventivno. Njo morava zdaj začeti preventivno povijati široko tudi čez dan, Marka pa še vedno zvečer. Zredila sta se super, ampak mer nimam tu, pa se mi ne da it gledat koliko... Poleg vsega me je danes doletela še M in res sem zgrožena... najprej 6 tednov čišča, zdaj pa menstruacija... železo pa na psu. Malčka sta tudi dobila Legofer. Marko se je cel dan tooook smejal, mislim da dejansko prvi dan, da se je prav pogosto odzival na naše besede, gibe. Slikali smo ga kot zmešani, bom v kratkem poskusila kaj pripet v album. Vmes sem prebrala toliko zanimivih stvari od vas, pa se ta trenutek ničesar več ne spomnim . Pri nas je v glavnem te dni čez dan totalna štala in jok, ponoči pa spita kot angelčka, že dvakrat sta potegnila polnih 7 ur (tok tok tok). Zaradi odhoda k pediatrinji sem računala (piševa si kdaj, kaj in koliko kdo je), koliko imam sploh mleka in lahko vam povem, vsem, ki vas skrbi, da s črpanjem mleko pojenja, da sem imela prvi mesec okoli 600 ml na dan, zdaj pa črpam en liter mleka na dan, brez heca. Prava krava sem postala. Poljubčki od nas, guppy
|