Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
no, mi smo nazaj iz dopusta in smo s sabo pripeljali se nekoga. Namrec, mene se ze 6 dni drzi kot cek - ena nadlezna viroza!
Sicer pa, kako ze mora izgledati crtica? Smo bili kar pridni tam in Bauc je lepo sodeloval - beri, je spal ponoci, ampak, kdo bi vedel, kako se bo moj predzanositvijoinporodom neredni ciklus obnasal zdaj??
Srecanja ne bo? Cakamo bambi, da se vrne z dopusta?
Dajte, no... Jaz bi vas rada spet na enem cveku srecala.
Malo sem še po drugih temah pogledala in našla kar nekaj znank ............ihaaaaaaaa
Biba, koala, bambi, anitka ..... moj pozdrav Pika, moja soborka, medve pa sma itak na vezi vsak dan
Kak ste kaj babe? Daj, organizirajte no eno srečanje .... magari samo kavica ....no, pa kaka kremšnita zraven Tiste, ki še ne veste, grejem (upam, da še vedno) in imam pregled, oz. izvem izid prvega postopka ICSI ravno na valentinovo. Razen če me ne preseneti ta packa . Pa roko in nogo imam v gipsu. PRva poškodba: padec po stopnicah , druga poškodba: omara padla na stopalo
koala, moja sestra je imela gastroskoijo pa ni bilo panike. Ti se le pozanimaj kdo jo fajn dela, ker od tega je baje odvisno, če boli ali ne. Tudi moja mami to pravi, pa jo je parkrat dala skozi,... Drži se in seveda bomo mislile nate.
Koala, naj te ne bo strah. Tudi moja najboljša prijateljica je šla, pa je rekla da se samo nesmeš ustrašit in zakrčit, ampak moraš biti sproščen in potem skoraj nične čutiš
ojla punce, kako se mate! Muca maca, kok luštno punčko maš, vsaj koker se jo vidi! Pa ime je tudi lepo! A za srečanje se nič ne dogovarjate?? Tudi jaz bi iz LJ. prišla, najbolj bi mi pasalo kako soboto! Kako lepo je brati vse te stare fosilke,ki so že mamice! Mucamaca, Goya, Biba77,bambi, Kalina, pa še kakšna bi se našla! Upam,da se bomo ostale fosilke pridružile že v letošnjem letu! Kako je pa z našo Emo? Jaz jo kar pogrešam! A ve katera kej? lep dan želim vsem
Hvala punce za tolažilne besede, saj vem kako stvar zgleda, sem že bila zraven, eh saj bo.
A vam povem še eno veselo novico??????? Našli so nama darovalca!!!!!! Tako da se kmalu podajam v boj za pikico. Natančno še ne vem kdaj, se moram še z svojim g dogovorit pa v Lj tudi. Vglavnem jez sem čisto happy!!!!!
A vam povem še eno veselo novico??????? Našli so nama darovalca!!!!!! Tako da se kmalu podajam v boj za pikico. Natančno še ne vem kdaj, se moram še z svojim g dogovorit pa v Lj tudi. Vglavnem jez sem čisto happy!!!!!
koala tole je pa res lepa novica.
si ne predstavljam, kako težko je najti darovalca... sem slišala, da so vrste res obupno dolge...
končno se je tudi pri tebi začelo premikat!!!
bravooooo
ojla, Koala, ja to je pa resnično krasna novica! Tok sem vesela,ker sem kar malce povezala s tvojo zgodbo! Tudi jaz bi mogla iti v ta postopek z svojim bivšim možem,pa se je vse izjalovilo! Takrat! Še sedaj včasih pomislim na to, in če se ne bi drugače obrnilo bi bila morda sedaj že mamica 4 letnemu otroku! Ampak,življenje teče dalje in letos upam na ! Sem pa izredno vesela zate! pa med ivf-jevkami mamo tudi novo ! res lepe novice danes na tem forumu!