|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bikini 2007
6.1.2007 21:12:46   
Bonnie_RR
Helo!user posted image

Js imam danes Š dan in kar gre. Imam pa problem s pitjem, ker na to čist pozabim. user posted image Si bom morala kar eno plastenko omislit, da jo bom imela skoz pred nosom...

Vadba... Smo imeli prej sobno kolo, tekača in masažni aparat (pa se je gor nabiralo vse, od prahu in cot dalje, edino masažni aparat ati res uporablja vsak dan), zdaj pa nimam nič od tega. Imam pa klanec pred seboj do ceste in če grem s tamalim z vozičkom, naloženim s stvarmi iz trgovine nazaj gor, piham ko slon zraven...user posted image Bova hodla gor pa dol...user posted image user posted image user posted image

Še nekaj: pri sosednjih temah sem videla, da zapisujejo sem gor, kaj pojejo. Me bomo to tud delale?
No, js sem imela danes:
Z: 2 pomaranči
K: riž z grahom, solata
V: riž z grahom (je ostalo)

Drugače pa, kadar se spomnim, pijem navadno vodo. Za kavo pa že zdaj priznam, da bom tu in tam grešila, ker brez malo cukra in mleka meni sploh ne gre dol. Jo pa že zdej spijem bolj poredko, zdej je bom pa še manj.

Lp




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: bikini 2007
7.1.2007 0:30:10   
Eviii
punce, najprej eno predpostavko. PILE BOMO VSAJ DVA LITRA VODE NA DAN!!! to vam pove iz srca tista, ki je lani sredi novembra v 26. tednu nosečnosti skoraj izbugila levo ledvico in sineka... zato se okoli tega ne bomo zafrkavale in si bomo naštimale litr in pol vode in jo popile v toku dneva. ok????????????

drugače pa, v tem društvu bodo grešnice zaznamovane tko ko sadaam (javno obešanje v mnogih državah še vedno priznavajo) - to vam govori tista, ki brez kile čokolade na dan ne zmore preživet...

ja, bonnie, vsak dan bomo zapisovale jedilnike in preverjale, če se držimo diete. ti si nam zaenkrat pravi zgled user posted image user posted image user posted image .

s kavo jst ne bom imela problemov, ker je itak ne pijem... ostale pa, jo boste mogle pit nesladkano in brez mleka.

še vedno zbiramo prijave za naj bikini 2007.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: bikini 2007
7.1.2007 9:42:40   
marcela
Dogovorjena Evii bivša tršica, ti boš nas preverjala, ker pa jaz sem to še zmeraj, bom pa jaz te user posted image user posted image .
Zdaj pa odhajam svojo debelo rit malo na bele strmine zmigat.
Imejte se lepo!

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: bikini 2007
7.1.2007 9:43:23   
Bonnie_RR
Eviii, js sem si že naštimala flašo vode pred sabo, da mi ja ne bo kam ušla...user posted image

Drugače pa je moj današnji jedilnik naslednji (imam OH dan):

Z: banana
K: kruh s ketchupom, solata
V: 2 palačinki s skuto

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: bikini 2007
7.1.2007 20:30:39   
janca
Ja bonnie koko to misliš palačinke, kokr jest vem se jih ne sme. A so ble mogoče brez jajc in mleka, skuta. To so beljakovine. Boš dobila kazenuser posted image .
Jst sm mela pa proteine.
Z: 2 pomaranči  fuj
K: pečenka (nemastna) in solata
V: čist mal mesa in solata
Joj kok sem še lačna.
S sadnimi dnevi je pa tko, eden je že za mano. Sm šla kr ven tko da sem s težavo zdržala. Sicer pa pravjo, da je prvih štirinajst dni težko pol se pa navadiš. Tko da punce pogum. 

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: bikini 2007
7.1.2007 21:49:13   
Bonnie_RR
janca, js sem na sosednji temi (RECEPTI) www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1260454 našla tole:

15. OGLJIKOVO-HIDRATNI DAN
Zajtrk: 1 grozd
Kosilo: pizza a narejena iz črne moke (tip 850), ketchup, ajvar, solata iz paradižnika
Večerja: 2 palačinki, ki jih lahko nadevate z vsem, razen samim sladkorjem ali evrokremom

Tako, da sm pač pojedla 2 palačinki s skuto. Po moji logiki gre pač za sladico. Sej druge so tud iz podobnih sestavin (npr. torte, peciva...)...

Drugače pa morem prečrtat solato pri kosilu, ker sem si jo, bedak, pozabila pripravit zraven.user posted image user posted image

Jutri me pa sadje čaka...user posted image Sej ga imam drugače ful rada, samo nisem še cel dan samo sadja jedla...user posted image

Zanima pa me, kako je z obroki. Ješ samo Z, K in V (tako sem jedla teh par dni), ali lahko tud kakšno malico poješ vmes?


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: bikini 2007
7.1.2007 23:41:53   
stuhica
ojla
a sem jest mal zbluzila pa stran faliala ane bomo začele 15 v ponedeljek ? Ma kaj ste ve že 5  štartale?

lp stuhicca

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: bikini 2007
8.1.2007 9:49:20   
Eviii
jutro...
stuhica, nič nisi zabluzila. mi začnemo 15. imamo še en teden cajta, da dobimo kako kilco gor user posted image . sta pa med nami bonnie in janca, ki nas malo prehitevata. pa smo vseeno veseli njune družbe in izkušenj.
jst vam povem, da komi čakam na pondeljek, da začnem. prej enostavno ne morem, ker nismo doma, ampak smo še na obisku na švedskem. se mi zdi, da se bom kmalu spremenila v eno veliko kravo, tolko mesa požremo tle gor. sama nisem ljubitelj mesa, ampak tuki si ne znajo nobenga obroka predstavljat z vsaj 10 kilami mesa user posted image ... sicer ga pojem zelo malo (zaradi vljudnosti), ampak se mi zdi, da še to preveč.
kako pa ostale preživljate priprave na pondeljek?

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: bikini 2007
8.1.2007 12:01:15   
muza


Pozdravljene, punce!
Ravnokar sem prebrala vse, kar ste napisale v teh dneh. Super ste! Mislim, da je res veliko lažje izgubljati kg, če imaš nekoga za vzpodbudo. Še imam nekaj dni za psihično pripravo in reorganizacijo prehrane v domači kuhinji user posted image (raznih sladkih zalog in drugih njami dobrot se bo treba znebiti - bo menda treba narediti en "sladek party" za kolege pred pon. user posted image , potem pa štartam tudi jaz, kolikor se bo to dalo).
Torej, tudi pri meni bi bilo zelo zaželjeno - 10 kg. Se trudim, da grem vsaj 2x na teden na eliptik za vsaj 1/2 ure z obremenitvijo 3 stopnje. Želela bi izvajati tudi več bolj aktivnih sprehodov. Moram pa povedati, da se jaz nisem nikoli poglabljala v razne diete in jih tudi nisem prakticirala. Vedno sem bolj individualno pazila in prisluhnila sama sebi, ker nikoli v življenju nisem bila neka suhica, tako da tudi te ločevalne diete ne poznam kaj prida. Si bom poskusila nabavit literaturo, drugače pa res računam nate Eviii, da boš pripravila okvirne napotke in okvirne jedilnike za naslednji dan, kot si omenila. Lp punce in se dobimo, če ne prej, v pon. na štartu, OK?  user posted image



(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: bikini 2007
8.1.2007 13:18:27   
marcela
Ja pravkar sem do kraja napolnila svoj raztegjen želodec, za konec sem vanj strpala še čokoladni puding. Ja hladilnik se počasi prazni, s tem se pripravljam na soboto na vrhunec vseh požrtij- mamino 60-letnico.
Ja potem bi pa jaz morda na Švedskem še shujšala, meso namreč ni po jusu user posted image za me, pa mleko tudi ne, tega baje tudi veliko spijejouser posted image . Sem bolj mahnjena na sladkarije kar se tudi odraža na moji riti in trebuhu.
Dober tek do 15.1.želim

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu muza)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: bikini 2007
8.1.2007 21:48:36   
Kami
Živijo bodoče suhice!
No, jaz sem zmogla pogum za vaganje po novem letu in vam sporočam tole: kljub vsem basanju in tudi precej zaužitega alkohola je bilo vmes (nisem šla zastojn 2x teranovega likerja delat user posted image !), nisem dobila gor niti deke! user posted image  Edino,  kar sem čuvala je to, da sem dopoldne jedla sadje ali pa kar nič (razen kava z mlekom - oprosti Evii, me pa lahk kr obesiš brez nje user posted image ). Očitno zadeva deluje!  Tako, da je moj skupni rezultat na ločevalni -8kg!

Bom kar z vami pridružena, čeprav sem že spet na dieti (mam še kar nekaj za zgubit, da ne bojo na plaži umrli vsi od smeha - vključno z mojim možem user posted image ), ker ene poznam že iz drugih forumov. Pa še kake nasvete vam lahko dam.
Aja - vodnih dni se nisem šla nikoli, sem kar naprej ciklus štirih dni tolkla. Sem jih prešpricala, ker jaz vseeno rabim energijo da spedenam 2 predšolska otroka in enega moža, ki včasih rabi bit otrok. user posted image  Pa mi je šlo vseeno 8kg dol. Je pa res, da sem štartala na strašnih 80. Sem sicer močne konstitucije, tako da tud, ko sem bila suha, nisem malo vagala.
Zato, Evii, napiši mi moj novi 3-mesečni cilj še dodatnih 5kg!!! Ni vrag, da ne bo šlo še mal dol.
Tko, da punce, držte se, fajn jejte še telih nekaj dni, potem pa hura v nove zmage.
Aja, verjetno bo velikor razprav tu gor kaj se sme in kaj ne. Sem preštudirala ene par forumov in so zelo velike razlike. Mene pri odločitvi kaj kdaj jesti vodi zdrava kmečka pamet, potem se pa tega tud držim in ne spreminjam kaj kam spada vsak teden. Lahko vam kdaj pomagam, če boste v dvomih, seveda zgolj s svojim osebnim, nestrokovnim mnenjem in eno uspšno 90-dnevno dieto za sabo!user posted image
Bodte pridne in se sladkajte še mal namesto mene (proteinski dan).
Bonnie...v OH dan ni dobro vljučevat preveč beljakovin. V palačinkah s skuto jih je res velik, ampak tud v koščku torte so. Težko zmeriš kaj je bolj prav, jaz sem ponavadi rajš košček kake sadne torte, pa tud saharca je kdaj padla.
Pa še to - na sadni dan si ponavadi naštimam še kaj suhega sadja in jedrc (oreški, lešniki), pa semen (bučna, lanena). Ful pomaga, da lažje prestaneš  lakoto. Pa prvih nekaj sadnih dni je najtežjih, potem sem se jih pa že prav veselila, ker se mi je zdelo, da sem po treh dneh ostale hrane že kar nekam napihnjena. Skratka - vse bolje bo! user posted image
Nočka!

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: bikini 2007
9.1.2007 17:38:20   
MatMaj
Halo!

A lahko jaz tudi? Se trudim že od lanskega poletja pa mislim, da nisem najbolj uspešna.user posted image
Zdaj pa že cel teden jem zelo malo, pa se spet ne počutim dobro.user posted image  Moti me, da imam vse kar je odveč na bokih in trebuhu. Pa koža na trebuhu je malo pomarančasta oz. vidi se da je to maščoba. Bljak...user posted image user posted image user posted image

Rada bi izgubila od 5-10 kg. Raje 10kg. Sem visoka 172 in tehtam 66kg. sem pa nekoč imela 56kg. In takrat sem zgledala sexi. Zdaj sem pa bljak, bljak, bljak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


SE PRIDRUŽIM!!!!!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: bikini 2007
9.1.2007 20:22:07   
janca
Ja vidim bonnie, da si me dobesedno vzela. Ja sej sm mal brala pa zgleda, da so palačinke kul, sam skuta pa ni. Pol pa jest ne vem. Ja drgač pa sam trikrat na dan jem. Je kr kriza, ker nisem navajena tok mal jest.  S sadnimi dnevi je pa pr men tko, da jo skidam od doma, drgač sem preveč zatežena. Pri nekaterih jedilnikih je napisano, da lahko pri sadnih dnevih ješ tudi oreščke, sam sm gledala po tabeli s kalorijami, da jih imajo ful ful preveč. Tko, da jest jem sam sadje ti pa po želji. Je pač odvisn kok hočeš shujšat, ma sm pozabla kok tehtaš in kok si velka. Če ni skrivnost dej napiš. Upam, da nisi ena tistih, ki sploh niso debele, npr. 172/66, to se meni ne zdi. Ali pačuser posted image
Jest mam sadni dan jutri. Uf grozauser posted image . Tehtala se bom pa točno čez en mesec odkar sem začela to se pravi 3.2. Upam, da jih bo pet manj. Bomo videl.


(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: bikini 2007
9.1.2007 22:22:49   
Bonnie_RR
Punce, js se žal poslavljam od vas...

Sem ugotovila, da tale dieta resnično ni zame. Ko sem imela sadni dan, sem cel dan res samo na hrano mislila, bila sem neverjetno živčna, razdražena... skratka, js samo s sadjem ne morem preživet dneva. Si sploh ne predstavljam, da bi imela na ta dan faks...

No, danes zjutraj sem se stehtala na elektronski tehtnici (prej na navadniuser posted image , ki je mimogrede kazala narobeuser posted image ) in je kazala kar 3kg manj kot prejšnja. Torej bom teh 5kg, ki so preveč, pač izgubila na drug način, ki mi bo bolj odgovarjal...

Vam pa vsem želim dober začetek 15.1., veliko vztrajnosti in dober rezultat na koncu. user posted image

Pa brez zamere...

Lp




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: bikini 2007
10.1.2007 8:39:02   
Eviii
poleti 2007 bodo BIKINKE s ponosom nosle:

1. eviii (-10 kg)
2. aljahanzel
3. total
4. x_srečka_x (-15 kg)
5. muza
6. miška (-5 kg)
7. Romana26
8. Taja27
9. Kami (sicer že začela, ma pravi, da bo še enkrat; -5 kg)
10. zmajči25
11. trixi
12. janca (že začela; -15kg)
13. ezi
14. eviii-n možek (ja, sm ga skori prepričala ; on pa ne bo nosu bikink, ampak sexy boxerce).
15. marcela (-8 kg)
16. stuhica (-10-15 kg)
17. Ptica
18. muza (-10 kg)
19. MatMaj (-5-10 kg)

bonnie, mi je žal, da ti ni zneslo. me prou zanima, če bo mene tudi sadni dan pobral...
kami, hvala za ponujeno pomoč. torej, kami je naša dietna svetovalka.
kar se pa tiče mojih mer... trenutno vaga kaže 62 kil. do pondelka bi rada dala dol še eno kilco. bomo vidli, če uspe. glede na to, da imam komaj 155 cm, je to skrajno preveč. moj cilj je prit okoli oziroma pod 50 kg. tako kot včasih, ko sem imela manekensko postavo (pa čeprou pr svojih 155 cm mi je marsikatera višja kolegica zavidala mojo postavo).
na švedskem so krave zelo popularne, ja. mleko in zrezki in bifteki so vsak dan na mizi. študiram, da se bom tudi sama vrjetno spremenila v eno veliko kravo. glede na to, da mi dejan veselo vleče moje joške na vse strani in da jih mam že skori do kolen, sm zelo blizu temu.
no, še par dni do štarta. jst bom zelo kmalu (upam že danes) dala gor jedilnike za prvi krog. tako da gremo lahko v nabavo počasi (da ne bomo delale vse gužve v nedeljo v trgovinah user posted image ).
napište malo, kako preživljate še te zadnje dni, ko se lahko bašemo...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: bikini 2007
10.1.2007 8:44:42   
Eviii
punce, dieto si lahko poberete tukaj dol:

http://rapidshare.com/files/2548682/90-dnevna.locevalna.dieta.eBook-Wampek.pdf.html


_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: bikini 2007
10.1.2007 8:46:12   
marty5
Evo,

moja tehtnica kaže alarmantno stanje in bi se vam tudi jaz pridružila 15.1.

Eviii, na zs sem ti sporočila mail, na katerega bi te prosila, če mi pošlješ "gradivo".

Upam, da bom zdržala - enkrat sem probala tisto dieto kliničnega centra in se po 4ih dneh dobesedno tresla. Tam so bila le jajca in zrezki non stop user posted image .

Upam, da bom uspešnejša. Vsaj nekih praznikov ni na vidiku user posted image



_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: bikini 2007
10.1.2007 8:53:18   
MatMaj
Veš janca:
 
Ja, je tudi to (172/66) treba dol spravit. Sploh če imaš doma omaro, ki je polna oblek, ki jih ne moreš nosit. Je razlika imet 55 kg ali 66kg. To sta dve konfekcijski št. Nisem rekla, da sem debela ko sod, ampak, da si želim izgubiti od 5 do 10 kg. Celo leto si že kupujem cote, ker ne morem niti enih hlač starih na sebe potegnit. In verjemi mi, da postaneš zagrenjen, ko ti ljudje neprestano govorijo: Saj 172/66 ni debelo.....

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: bikini 2007
10.1.2007 8:55:01   
marty5
Ja, še cilji - sem zdaj brala za nazaj.

Moj cilj je zgubit 10-15kg. Svojih kil bolje, da ne povem user posted image . Visoka sem 178cm, tako da se po dolžini malo razgubi user posted image . Če jih gre dol 10, bom že super srečna, pri 15kg minusa pa sploh.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: bikini 2007
10.1.2007 10:10:33   
Eviii
marty, sem ti že poslala na mejl.

poleti 2007 bodo BIKINKE s ponosom nosle:

1. eviii (-10 kg)
2. aljahanzel
3. total
4. x_srečka_x (-15 kg)
5. muza
6. miška (-5 kg)
7. Romana26
8. Taja27
9. Kami (sicer že začela, ma pravi, da bo še enkrat; -5 kg)
10. zmajči25
11. trixi
12. janca (že začela; -15kg)
13. ezi
14. eviii-n možek (ja, sm ga skori prepričala ; on pa ne bo nosu bikink, ampak sexy boxerce).
15. marcela (-8 kg)
16. stuhica (-10-15 kg)
17. Ptica
18. muza (-10 kg)
19. MatMaj (-5-10 kg)
20. marty5 (-10 kg)

< Sporočilo je popravil Eviii -- 10.1.2007 10:11:20 >


_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: bikini 2007
10.1.2007 10:54:16   
Eviii
pa začnimo.

najprej nekaj splošnih napotkov glede diete. pri kuhanju lahko uporabimo eno žličko olja za kuhanje in eno za solato. vsako jutro za zajtrk pojemo sadje (dve banani ali dve jabolki ali dve pomaranči...) vedno iste vrste. za večerjo vedno pojemo polovično porcijo kosila. ena porcija pomeni en krožnik hrane. po osmi uri zvičir ne bomo nič jedli. pri kosilu si naredimo tudi juho, ki jo pojemo na koncu. pri kosilu pojemo tudi en kos kruha (ne pa za večerjo)

prvi dan (pondeljek, 15. januar) je proteinski. pri tem dnevu more med kosilom in večerjo miniti vsaj 4 ure.

kosilo za pondeljek (pripravite si še polovično porcijo za vičirjo):
PIŠČANČJE PRSI IN SOLATA
potrebujemo:
1 večje piščančje prsi brez kože
jušna zelenjava
1 večji jajčevec (melancan po domače)
1 paradižnik
pol žličke origana
pol žličke suhega rožmarina
1 strok česna
nasekljan peteršilj
1 žlička olivnega olja
sol, poper
solato
kos kruha
pripravimo:
olivno olje zmešajte z origanom, rožmarinom in strtim česnom. narežite jajčevec in jih premažite z mešanico ter popecite na obeh straneh. obložite jih z rezinami paradižnika in potresite s peteršiljem. piščančje prsi skuhajte v vodi skupaj z jušno zelenjavo. piščanca nato popečite z obeh strani v posodi, kjer ste popekli jajčevce. pripravite si sezonsko solato in kos kruha. po kosilu popijte 3 deci piščančje juhe.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: bikini 2007
10.1.2007 13:06:36   
Anonimen
Mislim, da jaz tega ne bom zmogla. Ker vem, da moj dragi tega ne bo jedel. Za vsakega posebej pa tud ne bom kuhala. Ker če bom kuhala zanj kaj drugega, me bo sigurno tisto premamilo. No bom še vidla do ponedeljka.

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: bikini 2007
10.1.2007 15:25:40   
Eviii
ptica (in ostale) to je samo primer jedilnika. važno je, da na proteinski dan ješ proteine in jih ne mešaš z ogljikovimi hidrati in škrobom. tudi ostale, ne zdej mislit, da pa morete vse to jest, kar sem gor napišem. jaz samo prepisujem recepte iz knjige. po vrsti. če imate knjigo doma in vam ta jed ni všeč, potem enostavno izberite eno drugo jed iz proteinskega jedilnika. če pa knjige nimate in je niste pobrale dol z neta, mi pišite svoj mejl na zs in vam jo bom preposlala.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: bikini 2007
10.1.2007 17:41:09   
marty5
Ptica,

jaz imam tudi moža doma, ki niti pod razno tega ne bi jedel - zanj obstaja le meso na 101 način user posted image . Jaz bom pač delala kosila tako, da bom skombinirala moje in njegovo. Ko bo proteinski dan, bom jedla meso in zelenjavo, njemu bom zraven še kak krompir dodala. Ko bo OH dan, bom le njemu naredila meso ipd. Skratka, ni potrebno kuhat dveh kosil, le malo pokombiniraš.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: bikini 2007
10.1.2007 22:07:33   
janca
Ptica kar se kuhe tiče je čist enostavno sam ne smeš preveč komplicirat. Kadar je beljakovinski dan pač spečeš meso, nardiš skledo solate za moža pa še riž aali krompir itd. Nas je pet pa vse klapa. Men kar uspeva. Dons je osmi dan. Se mi zdi najtežji to je sadni dan. Takrat jo pa itak skidam od doma. Ostali imajo samopostrežno kosilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Dieta
lorby007

Po rojstvu dojenčka bi želela (je nujno) začeti z dieto, pa me zanima za katero naj se odločim.

Ločevalna (38%)

Montignac (10%)

Oktobrska (0%)

Z zeljno juho (4%)

Drugo (11%)

Nobena od naštetih (36%)


Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!