Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

ne pričakujem konec meseca (26.1.). Moji plodni dnevi so najverjetneje mimo (po izračunih že). To sicer ne pomeni, da ne bomo več pridno
).
, ki pa se na koncu pokažejo kot lažni
. Sicer ne vem, kako se lahko sama tako prepričam, da čutim nekaj, česar ni, je pa res, da so moji PMS znaki podobni tistim, ki jih nekatere omenjajo za znake nosečnosti. Že ko sem še jedla KT so me dober teden pred
. Res edina sreča, da mi
, da sproduciramo tudi znake nosečnosti? Psiha je strašansko močna zadeva. Moja znanka, ki je v posvojitev dobila dojenčka fantka ga je že prvi dan, ko ga je dobila lahko dojila!!! Nič ji niso mleka sprožili z zdravili ali karkoli takega. Ženska je dobila lastno mleko za svojega novoprišlega sineka. Narava je nora, psiha pa še bolj :).
To je najin drugi poiskus. Prvi je bil prejšnji mesec takbolj klaveren...lol. Od takrat sem se toliko izobrazila o vsem. Vse mi je jasno od ciklusa, različnih tipov sluzi, temperature, občutkov v trebuhu. In če si nisem vsega uprizorila v svoji glavi :) so procesi v mojem telesu zelo "pravilni", saj se prepoznam v vseh teoretičnih opisih.
,
za srečo.
ta mesec in še prihodnjih nekaj ne prikaže.
, sicer bova pa na