Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Temperature pa si res ne merim redno, samo te zadne dni sem si jo, ko ne vem kaj mi je
, da jo imam vsak dan povišano.

jest si tud tooook želim nosečnosti,da celo več pijem in hodim več lulat,da mam vsaj filing,da sem noseča
sestra moja,k včasih bere tole,prav matr so kšne babe usekane
in ni in ni bil. Ja tudi jaz poznam občutek pekočih in napetih prsi, zbadanja v trebunu in slabosti ter vrtoglavice. Iz meseca v mesec smo držali pesti, kupovali KB "tok denarja" za prazen nič in vedno je prišla
. Kako sem jo sovražla, pravzaprav točno toliko kot ve! In po 3 letih neuspelih poskusov in veliko bolečih preizkav sva se odločila, da bova posvojila kužka- vem malo hecno se sliši vendar je res, posvojila sva pasjo siroto in ga razvajala kot dojenčka. Po 1 mesecu od nakupa psička smo jo spet pričakovali z vsemi že prispelimi "sindromi nosečnosti" pa tokrat nisva kupila KB in se nisva obremenjevala in povem vam ko je že 1,5 meseca ni bilo mi je postalo čudno in končno sva kupila KB-z izgovorom ta je pa 100% zadni. In pokazale so se
. Ja postala sva ponosna starša fantka Roka. Pa sej ne pravim, da morate kupt psa- ne sploh ne. Hočem vam povedat, da šele ko sva se sprostila in "že imela enega nagajivčka" se nama je želja izpolnila. G. mi je rekla, da sem se preveč obremenjevala s mislijo o nosečnosti in da je to bil vzrok, da ni ratal! Sicer ne vem kako je pri vas ampak moja zgodba je tako neverjetna in hecna pa moram vas malo razvedrit.
.
pa za srečo.
se mi zdi...