Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je vzel dopust in gremo v Čateške...
ker od kolegice tamala bo stara 6m pa ona že tako trdno stoji da ni kaj naša se pa ful noče na nogice postavljat. No enkrat bo že.
-ampak mi je bla tko fletkana v njej, da sem jo kr kupila...sem malo večjo vzela(od 1-2 leti), tako da bo itak še dolgo prav(če je ne bomo prej zgubili
)
), datum sobota, 6. 10. Pofočkajte se tiste, ki pridete. Natančno dorečemo zadeve, ko se mi vrnemo z morja, zdaj si pa le rezervirajte datum.
Mi pridemo na kostanjev piknik, upam, da bodo do takrat že vse grozdje potrgali...Kostanji pa tudi še bojo. Se že vselim.
! Če te kaj tolaži, pri nam je bila najhujša trma okoli 2 leta+/- 3, 4 mesece..potem pa spet ok! Lih takrat ko je bila Alja majhna-sedaj moram potrkati, sploh ne trmari več...ok, se je včasih kej, sam takrat pa je blo tisto najhujše-ene parkrat sem ga z vodo polila, 1x je kr pod tuš letel, ker se je dru pol ure in metal po tleh..pa nč pomagal..no tuš ga je vsaj malo streznil...oh ja če se spomnim..upam, da smo zaključili z najhujšo trmo-pravoji da je od 2-3 leta najtežje-bomo videli!!! Baje pa da so tudi kozorogi blazno trmasti-se pravi da bo alja tut...eh ja..pa sej sm že navajena
.