|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 146 [147] 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
5.2.2009 14:16:48   
zojaB
Živjo vsem,

čestitke za nove družinske člane, in pa tudi vsem nosečkam, jaz že nestrpno čakam, da se nam pridruži novi član, imeli pa bomo zopet fanta, tko, da bo kar pestro. LUNA06, povej mi malo, kako ste pri vas zrihtali tole nočno spanje, ker naš Leon tudi vsako noč spi pri nama, me kar malo stiska, kako bo potem, ko rodim, enostavno ga en morem odvadit, da nebi prihajal k meni spat. user posted image

Drugače pa je Leon kot navit, ima ogromno energije, cel dan čeblja, poje, se krega... prav užitek ga je gledati.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2009 20:48:55   
LUNA06
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
   RE: Januarčki in januarčice 2007
2.3.2009 21:49:40   
zima07
Uauu, Luna, kako sta lušna, res user posted image ... Se dobro razumeta, imate kaj težav z Markom-v smislu ljubosumja itd..?

Pozdravček vsem!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
   RE: Januarčki in januarčice 2007
3.3.2009 8:25:28   
LUNA06
Evo me...učeri nisem uspela nič napisat.

Uff, kje naj začnem???
Čestitke ZojaB in zima07 za user posted image !!!!Mimgrede, zima sem vidla da maš dans pregled.Držim pesti!

Pri nas smo še kar Ok, Mark ima sicer spet vnetje ušes, to je v bistvu edina bolezen (poleg noric), ki nas je doletela v dveh letih.No zdaj gre že na bolje.Je pa Svitkota šele zdaj začelo ornk zvijati, tda ceu dan prejoka, sploh nimava več enga normalnega obroka, če mu dam flaško še nekak poje, pri meni pa kar jokca in jokca.Zdaj bi moglo bit že skoraj mimo, saj je danes star tri mesece.

Ljubosumja pri nas ne poznamo, je Mark verjetno še premajhen za to.Že v porodnišnici je biu ful veseu dojenčka.Doma ga vedno skrbi, če joka, mu reče 'ne oka ita' (ja govori še vedno ful slabo), pa dudo mu daje, pa lupčka.Super je res.Sam mal je treba še pazit, kej je tok živ in nepredvidljiv, pa grob seveda.

S spanjem mamo še vedno probleme.Mark drugače že dve leti spi v svoji sobi, sam problem ima, da ne more zaspat, to pa so muke, traja tud dve ure, tolko časa prihaja ven iz sobe.Malo se mu je poznalo, ko sem pršla iz porodnišnice, da je ponoči prihajal k nama, no zdaj je že bolje, pride bolj poredko.Ni pa blo nobenga problem, tud je pršibu k nama, ker je Svit itak spal v zibki in je komot pr nama nadaljeval spanec.Sva pa prejšnji teden dala tudi Svita že zraven spat, pa je čisto Ok.Običajno se enkrat na noč zbudi, vendar ga Mark ne sliši.Tako da kar se spanja tiče kar gre, sam zvečer traja da Mark zaspi, Svit je bolj hiter.

So bli vaši otročki kaj za maškare?Naš Marki je biu Bacek Jon, Svit pa žabica.

Pozdravček!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
   RE: Januarčki in januarčice 2007
7.3.2009 21:19:03   
zima07
Hvala, Luna06 za čestitke in dobre želje...Na pregledu vse ok, slišala srčka in bila v user posted image -sem že pozabila, kako lepo je...čisto sem se raznežila...ah, ti hormoni...

Drugače je pri nas živahno, Brina je sicer prebolela dve virozi v treh tednih, sicer pa z zdravjem nimamo preveč težav (trk, trk, trk)...Spimo še vsi v eni sobi, spi veliko, zjutraj potegne, težave imamo edino z uspavanjem-nekdo mora biti z njo in če ni preveč utrujena, traja...Bomo pa drug mesec spalnico selili ven in jo počasi navajali na reduser posted image -do avgusta ni več dalečuser posted image ...

Aja, za maškare je bila Brina Mini miška-ob priliki prilepim slikice...

Punce, oglasite se kaj, pa upam, da se kaj vidimo-kakšna Čolnarna v nedeljo dopoldan bi počasi lahko padla...

Pozdravček!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 7.3.2009 21:20:20 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
   RE: Januarčki in januarčice 2007
21.4.2009 11:53:39   
Aja32
Komaj sem nas našla.... Nobena nič ne piše (z manoj vred)....user posted image user posted image user posted image

EVA1 - čestitke za tretjega pikca pokca... :))) Kdaj imaš rok? Ful vesela...

NATALI07 - čestike za Katarino....

ZIMA07 - kako nosečnost in počutje?

Mi smo OK - škorca rasteta sto na uro... Sta prava mala gaunarja. Čedalji več se smejimo njunim globokoumnim izjavam. Čebljata non-stop. Pri nas tišina ne obstaja. Ravno smo preboleli norico - oba naenkrat - hvala bogu. Naja jih je prebolela z levo roko, brez vročine, 20 pikic vsega skupaj, Luka pa je bil resnično bogi. Spali nismo 3 tri noči čisto nič, ful je revčka srbelo, vročina. No, zdaj smo že na konju.

Še najina sončka...

user posted image

user posted image

LP A

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
   RE: Januarčki in januarčice 2007
29.4.2009 8:34:43   
Urša08
Ojla punce1

Se še jaz malce javim po dolgem času. Februarja se nam je pridružil nov družinski član Žiga. Nejc ga je zelo lepo sprejel, večih napadov ljubosumja nimamo. Žiga je pa zelo priden dojenček, se z Nejcem čisto razlikujeta. On po večini samo spi in je, no sedaj je popoldan malce več pokonci. Zelo rad je pod igralnim lokom, se pa tokrat samo dojiva, dodajat nama ni potrebnouser posted image . Ob priliki prilepim še kakšno slikico.

Čestitke novo pečenim mamicam in nosečkamuser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
   RE: Januarčki in januarčice 2007
31.5.2009 13:19:38   
zima07
Ojla, punce!

Evo, da nas spravim spet malo na prvo stran...

Pri nas vse ok, Brina živahna in nagajiva, pa tudi zanimiva...trebuh raste, vroče mi je full, ampak do avgusta bomo že zdržali...

Kako ste vi, kako januarčki/januarčice in njihovi bratci/sestrice???

Dajte se malo oglasit...pa upam, da se nam uspe kak dan v Čolnarni vidt-bi bilo zanimivo...

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
   RE: Januarčki in januarčice 2007
12.6.2009 12:12:13   
Šarki
čau punceuser posted image
mi smo tud januarčice 2007. naša tina je rojena 26 in ima 2 leti starejšo sestricouser posted image

sta pa prave lumpe, sta že tok stare da mi skupaj kakšno ušpičitauser posted image pa naša starejša je tudi pri nama spala ko se je tina rodila, ampak se je to samo po sebi uredilo. mal smo se pogovorili, pa še full se ji je fajn zdelo k je bla posteljica njena in ne od dojenčkauser posted image čeprav smo kasneje mal pokombiniral (nismo imeli prostora za dve posteljici )

no, če boste fajn čvekale se še kaj oglasimuser posted image čau

_____________________________

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
   RE: Januarčki in januarčice 2007
12.7.2009 21:11:13   
eva1
Hej!!

Aja32-šele sedaj sem videla-hvala, rok imam 25.11, oz 2.12..ne vem se G še ni odločil :) Uglavenm sedaj sem ok, ne vemo še kaj bomo imeli, morfologijo imam čez dober teden user posted image !

Drugače pa tamaladva komaj čakata dojenčka, drugače sta pridna, Alja mislim da je že šle čez tahudo obdobje trme, tako da se da vse pogovoriti z njima..

Vidim da kar nekaj januarčic pričakuje user posted image in vsem želim lepo nosečnost, ter zdravega , pridnega user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2009 9:27:13   
onina
Ne vem, če se me kakšna sploh še spomni!user posted image  Se že toliko časa nisem javila, da mi je kar nerodno... vmes se je kar veliko dogajalo, pa bom na hitro preletela: Gašper je zrastel v krasnega fantiča - živahen, priden, ljubeč, malo nagajiv. Skratka, zelo lepo sodelujemo, veliko hodimo ven na kakšna igrala,... Septembra je dobil bratca Matica in sedaj vidimo, da bi bilo z enim prav dolgčas. Matic je sedaj tudi že fajn "dec". Se plazi okrog, se zamoti z igračkami,...v glavnem, nobenega dela. Je ravno toliko star (10 mesecev bo), da se z Gašperjem že lahko skupaj kaj zaigrata.
Jaz sem super, očka tudi - sedaj sva se zamenjala in sem jaz v službi, on je šel pa na porodniško. Obema paše sprememba in, če bomo imeli še kakšnega, bom rade volje šla še kakšen mesec prej delat user posted image . Sedaj, ko sem v službi, mi pripada mesto na kavču in tako lahko celo noč spim...Gašper itak že dolgo spi ponoči, Matic se pa še malce zbuja za dudo in 1x za flašo, za kar poskrbi očka.

Za nazaj nisem brala, le toliko, da sem videla, da je Luna06 rodila - ČESTITKE!!! In Zima je noseča - ČESTITKE TUDI TEBI!!! Se bom potrudila in še malo za nazaj prebrala, da vidim, kaj je novega.

Zdaj je sicer čas dopustov, vendar, takoj, ko se boste dobile v Tivoliju, sem zraven!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2009 9:40:17   
onina
[/link][link=http://mail.google.com/mail/?ui=1&view=att&th=1223b36cb1528981&attid=0.6&disp=inline&realattid=f_fwnd7kiv5&zw][/link][link=http://mail.google.com/mail/?ui=1&view=att&th=1223b36cb1528981&attid=0.16&disp=inline&realattid=f_fwnd7kjr15&zw]

Še nekaj slikic naših dveh.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2009 9:43:28   
onina
[/link][link=http://mail.google.com/mail/?ui=1&view=att&th=1223b36cb1528981&attid=0.6&disp=inline&realattid=f_fwnd7kiv5&zw]

ampak slikic se pa še vedno nisem naučila gor dajat...upam, da se kaj vidi

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.7.2009 9:45:27   
onina
[link=http://mail.google.com/mail/?ui=1&view=att&th=1223b36cb1528981&attid=0.6&disp=inline&realattid=f_fwnd7kiv5&zw][/link]

pa še ena

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2009 11:35:08   
zima07
Hvala, Onina, za čestitke...Upam, da se kaj vidimo, če ne prej, pa zgodaj jeseni, ko bomo tudi mi štirjeuser posted image ..

Slikic pa ne morem pogledat, kaj naredim narobe?

Pozdravček vsem (ne)čvekam! user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
   RE: Januarčki in januarčice 2007
20.7.2009 8:09:08   
onina


Ne vem, sploh ne znam poslati slikic...moram mojega vprašat za nasvet.

Ja, zima, upam, da se čim prej vidimo! Saj smo blizu doma, vendar če greš peš, je daleč. Joj, ko takole vidim kakšno nosečno, si rečem, dobro, da smo dali to že skozi user posted image  (mislim nosečnost, začetno navajanje na dva člana, zopet xxx zbujanje ponoči,...).

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
   RE: Januarčki in januarčice 2007
20.7.2009 13:14:42   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: onina


Ja, zima, upam, da se čim prej vidimo! Saj smo blizu doma, vendar če greš peš, je daleč. Joj, ko takole vidim kakšno nosečno, si rečem, dobro, da smo dali to že skozi user posted image  (mislim nosečnost, začetno navajanje na dva člana, zopet xxx zbujanje ponoči,...).


Hvala za vzpodbudo user posted image ...

Se vidimo!!!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
   RE: Januarčki in januarčice 2007
14.8.2009 12:12:31   
Aja32
zima07 sporoča:


Opala, pa jo imamo - točno ob 15-ih je Brina dobila sestrico: VARJA, 52cm, 3620g. Najsrečnejši na svetu smo! Brina, Dunja in Tomaž

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
   RE: Januarčki in januarčice 2007
29.8.2009 22:59:56   
zima07
Hvala, Aja, za čestitke user posted image

Evo, mi smo super, Varja je full pridna, Brina pa itak najbolj ponosna user posted image ... Dolgčas res ni, ampak uživaaaaaamo...

Ajde, januarčice, katera nas bo spravila skupaj eno septembersko soboto (ali nedeljo,a li petek, ali kadarkoli user posted image )..?!

Bi vas bilo prav lepo spet videt...

Pozdravček vsem!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
   RE: Januarčki in januarčice 2007
29.10.2009 9:41:24   
zima07
Ojla, punce!

Zgleda, da se zadnje časa tukaj gor bolj sama s sabo pogovarjamuser posted image -se vidi, da sem na porodniški in imam čas user posted image ...

Dajte, oglasite se kaj-kaže, da se septembra ne bomo (nismo) dobile, okotobra tudi ne...kaj pa november?? A je sploh katera ZA-pa najbrž bi v soboto, al kako??

Pozdravček..

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
   RE: Januarčki in januarčice 2007
7.11.2009 19:26:12   
Natali07
Zima - čestitke za Varjo. Malo pozno ampak, ker bolj redko hodim na forum.

No očitno pa nisem edina, ker ni prav veliko klepeta na tem forumu.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
   RE: Januarčki in januarčice 2007
10.12.2009 14:27:44   
Aja32
Sporočam vam, da je EVA1 je 7.12.  povila fantka Anžeta.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
   RE: Januarčki in januarčice 2007
27.12.2009 22:31:58   
zima07
Čestitke, Eva1!!

Pa hvala, Aja32, za informiranje ... user posted image

Pozdravček, lepe praznike, srečno in nasmejano 2010 ter vesela praznovanja rojstnih dni naših "skoraj že" triletnikov user posted image user posted image !!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 27.12.2009 22:32:40 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.3.2010 9:43:01   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Sporočam vam, da je EVA1 je 7.12.  povila fantka Anžeta.



ja 6.12.2009...sem šele sedaj vidla post....sam res, punce, kje ste vse....sem šla malo brat teme za nazaj..joj smo čvekale svoje čase!!! kako ste kaj? Kako otroci?
Mi smo ok..ratsemo, luštno nam je...čakamo na sonček da bomo več zunja...javite se kaj!!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   RE: Januarčki in januarčice 2007
4.4.2010 1:00:20   
zima07
No, končno, da se je še katera javila...Še dobro, da sem in tja katera rodi in je na porodniški user posted image ...Bravo Eva, čestitke še enkrat-upam, da se imate lepo in ni preveč naporno?!

Pozdravček vsem!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 146 [147] 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 146 [147] 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?