petraz
|
Lep pozdrav! Pravkar sem uredila nekaj novih slikic od mojih dveh "sončkov", tako, da jih lahko pogledate. Sedaj imam bolj malo časa, saj imam veliko dela z selitvijo.. od jutri naprej tudi ne bom imela več interneta na tem starem naslovu, tako da se za nekaj časa poslavljam... Upam, da samo za kak teden dni!!! Drugače smo vredu, Nejcu že dajem skutke, fruteke in tudi žemljico je že probal. Čeprav sam še nisem za to, da se mu daje GH, ker imam še veliko mleka, pa vseeno... mora malo poskusiti tudi kaj drugega... a ne!?? Anžeta pa nima in nima miru, res je aktiven. Sedaj ko je vroče, ne gremo do večera nič ven, tako, da mu je še bolj tečno notri, kljub temu, da se veliko igra in gleda risanke... Hvala, da se spomnite tudi na nas, ki imamo sedaj bolj malo časa... Bo kmalu bolje in upam, da se nam uspe dogovoriti, da se enkrat KONČNO dobimo v CE... Zanima pa me koliko od vas je že dobilo prvo M. po porodu!? Jaz sem ena tistih, pri katerih še nilč ne kaže... Sem pa ostala pri Mireni, sedaj naj bi bila na recept, kar pomeni da bom prihranila 130 e. Se vam še kasneje kaj oglasim, moram k Nejcu, ker se je pravkar zbudil....
|