|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
26.7.2007 12:04:17   
Natali07
Živjo punce in mali sončki.
Vidim, da sdte bile zelo pridne in ste veliko pisale in se tudi dobivale. Očitno ste tudi danes na mitingu.

No midva z Urbanom sva se v vročini skrivala na rakitni, sva šla takoj po posvetovalnici, kjer je bilo vse OK. Le dobili bomo novo pediatrinjo, ker gre naša v pokoj  user posted image . Ampak vse ni čisto ok. Ker je očitno moj dragi staknil v posvetovalnici norice user posted image , jih še ni prebolel v otroštvu in tako sva se z Urbanom umaknila k babici, da jih ne bi dobil še on. Pa se morava spet potepat in raje ne bova hodila na kake srečanja, če se slučajno tudi v Urbanu kaj kuha. Drugače pa že prav pogrešam mal klepeta.

Gosta hrana_ pri nas je na Rakitni kar pridno jedel. Odkar pa sva prišla nazaj v Kranj pa mu gosta hrana ne diši več in tudi kar naprej bruha. Pa ne vem ali je to od vročine, ker drugače je klepetav, nasmejan in razigran.
Drugače pa jeva tako, da je vsak drug obrok gosta hrana. Zjutraj in zvečer pa obvezno mleko- za enkrat še mamino.

Danes sem se pa tudi jaz odločila, da ga dam v voziček kjer bo lahko sedel, ker se mi v košari, kar naprej meče na bok in je kar mal neznosen. Sam ne vem če mu bo v sedečm vozičku všeč, ker bo tudi moral ležat saj še ne sedi user posted image .

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
26.7.2007 13:56:45   
Aja32
Luna - še enkrat hvala za pogostitev!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.7.2007 14:40:25   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Danes sem mojmu user posted image prvič dala za probat polento in reakcija je bla, da je vse vn plunu. To se mi še ni nardil. Do sedaj je zmer vsaj neki pojedu. A katera dela polento svojmu user posted image ? A mu date samo polento al kej kombinirate? Počasi mi že zmanjkuje idej kaj naj mu kuham.

papauser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.7.2007 14:48:46   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Luna - še enkrat hvala za pogostitev!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, odlično!!!!!! Si si pa dala dela z nami. Hvala! Njami, njami.... user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
26.7.2007 14:49:38   
Manca12
Se je Mark že zbudu? Revež je cel meeting prespal. Bo pa spočit, tud to je neki.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
26.7.2007 15:23:50   
Barbid
Živjo

Luna hvala za pogostitev - res bilo je ....super.

Nekaj slikic imam, a se mi tudi sanja ne, kako jih spravim na rr. (katera ve.....)

Sicer pa kdo pa sanja sredi dneva...... user posted image

Lana je bila tolk navdušena, da še zaspati ni mogla, ampak ko je zatisnila očke, pa se je zbudil Mark.  No, nekaj trenutkov pa sta ujela skupaj   user posted image

Lp
Barbi

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
26.7.2007 15:43:47   
atena777
Natali07 obstaja akšen poseben razlog zakaj je Urban začel bruhati?
Midva sva še kar na enem obroku. Je pa postal strašno zainteresiran za hrano, vse kar mi jemo bi tudi on, grize in cuza vse kar mu ponudiš. seveda se mu ne upam dati vsega, ampak marsikaj pa je že padlo.
Vidim, da ste se mastile, upam, da tudi shladile. v Ljubljani je malo bolje te dni, vendar čez vikend spet kaže udar. Sprehodi ob Ljubljanici so spet zalaufali in David prav uživa.. Moram reči, da ste tok pojačale tale srečanja, da midva ne dohajava. Ne vem al me EMŠO daje al kva, ampak mene tole precej zmatra - laufarija sem in tja, na minuto, usklajevanje z Davidovimi potrebami, obroki in ostalim,...Dobre ste. Do septembra se bova midva kar malo skulirala, potem pa meeting na Štajerskem, ki je še vedno v PLANU. Sedaj pa meetingi ena na ena, se mi zdi, da več odneseva od vsega...

Uživajte poletje in pazite na svoje sončke!

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.7.2007 15:56:11   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: atena777
Do septembra se bova midva kar malo skulirala, potem pa meeting na Štajerskem, ki je še vedno v PLANU.

A šele septembra? Nič prej?user posted image  user posted image

Punce, nekaj je v zraku! Pred dobro uro je rodila moja prijateljica (ima punčko).user posted image user posted image user posted image  Včeraj moja soseda. V nedeljo pa dve kolegici. Bravo mamice in user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.7.2007 16:21:57   
Aja32

Moram reči, da ste tok pojačale tale srečanja, da midva ne dohajava. Ne vem al me EMŠO daje al kva, ampak mene tole precej zmatra - laufarija sem in tja, na minuto, usklajevanje z Davidovimi potrebami, obroki in ostalim,...Dobre ste.

Ma, ja - se mi zdi, da se zdaj kar dvakrat na teden vidimo...user posted image user posted image user posted image
Evo - splaniraj si ponedeljek (zaradi vročine, po vsej verjetnosti Mostec) ob desetih....

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.7.2007 16:50:28   
LUNA06
Ja Mark se je zbudu, ampak zdej že spet spi, ponoč bo pa spet user posted image .

Ah punce, sej ni blo nč tacga.Vi sam pridte, da nama ne bo treba u Lj.Pa upam, da bo tud šefe drugič sodelovau.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.7.2007 17:32:19   
LUNA06
Joj zdej bom mal nevljudna.Zadnjič je dala ena gor recept za skutine ledene kocke, mislim da eva1 user posted image , pa mi je nekam izpuhtel.A bi se dalo ponoviti, lepo prosm?Da ne odpiram vseh strani.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.7.2007 19:47:51   
bucka01
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070726_3102599.php

Zastonj vrtec!!user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.7.2007 20:39:37   
atena777
Bucka01 sem že mislila, da si ti na morju, ker te nič ni bilo.
Zastonj vrtec- zdi se kot zgodbica za otroke. Mogoče pa enkrat res.
Saj lahko bi bilo za oba, dosti plačamo davkov!!!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.7.2007 20:42:24   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Do septembra se bova midva kar malo skulirala, potem pa meeting na Štajerskem, ki je še vedno v PLANU.

A šele septembra? Nič prej?user posted image  user posted image

Punce, nekaj je v zraku! Pred dobro uro je rodila moja prijateljica (ima punčko).user posted image user posted image user posted image  Včeraj moja soseda. V nedeljo pa dve kolegici. Bravo mamice in user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ti tole so februarke predlagale, ker jim je mende sedajle prevroče. Kar se mene tiče, bi tudi raje po hladnem potovala. mogoče bo pa septembra že kateri shodil user posted image user posted image .

Še vedno se niste javile januarske štajerke. Po mojem spominu so to:

1.ajja
2. tam_tam
3.Petraz?

Dajte se malo pofočkati, da vidimo koliko vas je kaj štajerk!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.7.2007 20:45:10   
atena777

Moram reči, da ste tok pojačale tale srečanja, da midva ne dohajava. Ne vem al me EMŠO daje al kva, ampak mene tole precej zmatra - laufarija sem in tja, na minuto, usklajevanje z Davidovimi potrebami, obroki in ostalim,...Dobre ste.

Ma, ja - se mi zdi, da se zdaj kar dvakrat na teden vidimo...user posted image user posted image user posted image
Evo - splaniraj si ponedeljek (zaradi vročine, po vsej verjetnosti Mostec) ob desetih....

Mostec bo izgleda nadomestil klimo, ki so nam jo prodali v Šparu. Baje bo vroče do 15.avgusta, tako, da bo Mostec pravo pribežališče mamic z dojenčki...Ljubljančanke če boste kaj okrog hodile, moj GSM imate...

Za ponedeljek se pa zna zgoditi, da se vidimo!
Aja pa še to aja32, na Hillsu je bilo fantastično.
pa-pa

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.7.2007 22:15:10   
zima07
Cau punce!
Malo pozno, pa vendar bolje kot nikoli: LUNA06 je carica!!!user posted image Pri njih doma v Verneku je full lepo, ampak Gostilnica "Pri Marku" je pa bomba! Zal mi je vseh tistih, ki ste tole danes zamudile user posted image ...Luna06, res hvala za vse....
Pa mirno noc vam zelim-upam, da bo Mark (SPET) spal user posted image ...

Lahko in mirno noc tudi vsem ostalim...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.7.2007 22:17:10   
atena777
Nekaj mi štrajka RR danes.
Napisala sem, da smo imeli danes pestro, David je pomagal kuhati. Kako izgleda živilska inšpekcija si lahko ogledate v albumu: Uvajanje goste hrane,
geslo je: papanje

ZASMEJAT!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.7.2007 22:45:22   
zima07
Uauuu, Atena777, David je pa res zrastu...pa kake laske ima...ga skor ni za spoznat...Ce bosta se dolgo strajkala, ga bodo punce ze cist pozabile...Morata pridt na kako srecanje...user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.7.2007 22:52:33   
LUNA06
Joj tole vam moram še povedat predn grem rihtata reči za na bazenčka, gremo jutri u Čateške in to že zelo zgodi....

Prej smo bli zuni na travci, midva s user posted image  sva delala en avionček za sobotno poroko, mali pa se je igrau in žlobudrou na dekci.No in med drugim je izjavu BEEEJBE, sm se prou smejala kok se je dobr slišau.Pišuka mali sm mu rekla, prej ko so ble tle, si pa spau!

Lahko noč usem!

Upam, da jo prespimo tko kot znamo!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.7.2007 8:34:38   
atena777
Še vse drnjockate? Mi smo imeli pa budnico že tkole zgodi. Ampak ni sile, ker sem kr nekam spočita danes.

Zima07 mi se že res dolgo nismo videli, pa je od takat res morda malo zrasel. Ker naš skoraj nič ne rase, razen v mišice :). Zato pa rase v možgane, ker me zna tko prelisičit, da se še trgovke krohotajo! Iz divjega joka od bolečih zobkov, se stanje takoj spremeni ko ga vzamem iz vozička: širok nasmeh pokloni prodajalki za pultom. Potem spet vidim, da kot prvorodnica še veliko stvari ne vem, zagotovo pa ne kako izgleda ko bolijo zobki...Minili so tudi časi, ko bi se on sam igral, ker to se meče naprej kot skakalec v višino. Iz guganja na kolenčkih naprej za igračo...To je posebna športna disciplina, ki jo sedaj obvlada kakšen teden. Skratka jaz se samo za glavo držim, fth pravi to ne sme, to ne sme, on pa oizvaja vse živo. Moram prav slike pokazat, ker se ne da opisat...

natali07 kako je kaj z Urbanom in gosto hrano? Že kaj je spet? David je prav rad tudi zelenjavo, samo da jo malo zabelim.

ajja meni je pediatrinja svetovala, da zabelim z malo soli (jaz dam himalajsko) in malo olivnega olja. In od takrat je vso zelenjavo...Če pa ne gre dol, pa dodam še malo mlekeca, ali pa naredim miks, korenček, krompirček, bučka. Ampak to je bilo samo na začetku uvajanja.

Danes bova jedla spet bučko. Baje je to fino tudi za nas - za čiščenje. Jaz jih obožujem.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 27.7.2007 8:40:41 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.7.2007 9:48:11   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

A veš kaj je moj izjavil včeraj pri dnevniku?! NO SUPER, POTEM JIH IMAVA PA LAHKO ŠE TRI....user posted image user posted image user posted image Aha, pa kaj še.... Tale moj ga pa pihne vsakih toliko časa....
No, drugače bi bilo pa to idealno... Sploh pa pri nas... Namreč smo v 7. razredu... user posted image user posted image user posted image Pa da bi ta drugi padel v šesti... Pa gre skoraj pol dohodka samo za vrtec... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.7.2007 11:48:11   
eva1
Hej!

Evo mi smo nazaj iz morja-smo šli za par dni uživat-je bila lih priložnost...bilo pa je itak ful dobr-tamala dva sta 100/h uživala..bom dodala album(geslo bo morje1)...zvečer pa vas preberem, ker ste se ful razpisaleuser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.7.2007 12:10:54   
Aja32
Eva1 - ful sta lušna oba...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.7.2007 12:47:00   
bucka01

Bucka01 sem že mislila, da si ti na morju, ker te nič ni bilo.

O ne ne nismo bili na morju samo meni se ni dalo pisat itak ni blo kakšne hude teme da bi se lahko pridružila.
Brala sem pa redno!
Atena sem videla da je David okušal naktarino a je bil kaj pikast.
Ker ko je naša Julči sesala naktarino kot zmešana je bla tolk smešna ko se je zagrizla vanjo sem drug dan opazila ene tri drobne pikice okrok ustk verjetno je bilo to krivo itak so pa potem kaj kmalu izginile.

Ja če bodo pa vtrci zastonj pol bomo pa serisko delali otrokeuser posted image  samo potem bo moglo biti pa še kaj drugega zastonj ne samo vrtci.
Lepo se s-mejte!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.7.2007 13:56:05   
Manca12

IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

A veš kaj je moj izjavil včeraj pri dnevniku?! NO SUPER, POTEM JIH IMAVA PA LAHKO ŠE TRI....user posted image user posted image user posted image Aha, pa kaj še.... Tale moj ga pa pihne vsakih toliko časa....
No, drugače bi bilo pa to idealno... Sploh pa pri nas... Namreč smo v 7. razredu... user posted image user posted image user posted image Pa da bi ta drugi padel v šesti... Pa gre skoraj pol dohodka samo za vrtec... user posted image user posted image user posted image

Ampak najprej moraš dobiti vrtec! user posted image

In še nekaj... rešen problem z Mireno!!!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?