Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
FULL ZVIJA KR BRCA Z NOGICAMI IN PRITISKA FULLL V TREBUŠČKU IN PRDI . Zdaj ne vem a je od kapljic al sem spet kaj takega pojedla

in mislim kar da so to kapljice ?Ne vem no to prej ni delal bom jutr dala še 6 in naslednji dan 7 pa bom vidla kako bo
, sedaj je pa to k sreči pri ssdmih mesecih prešlo
. Ampak nismo imeli nič krčkov zaradi tega. Če bi pa jih, bi pa jaz poskusila kakšen teden brez njih (sej je bil tudi do sedaj brez a ne, pa ni blo sonca), da vidiš, če so vzrok krčkom res kapljice. Ker če so, ti lahko pediater predpiše se mi zdi tudi kakšne druge (samo D ali nekaj takega, oziromasem zasledila, da to nekateri kupijo v tujini, poglej si malo v iskalniku).
in ji dajala ponoči pred hranjenjem, ko je
. Bi morali v tednu dni priti z 1 kapljice na 6, samo so se že pri 2 začeli hudi krči. In to neglede na to ali jih je dobil pred dojenjem, po dojenju, zjutraj, opoldne ali zvečer. Revčka je tako hudo zvijalo, da sem za en teden prekinila. Pa se je vse normaliziralo.Patronažna mi je svetovala Sab simplex, pa da naj število povečujem na teden, ne na dan. V ponedeljek smo začeli spet z eno kapljico. Pa so krči spet tu. Najhuje je med pol 7 in pol9. Revčka tako zvija, da je čisto trd in zaripel, pa moker od napenjanja. sploh več ne vem, kako naj mu pomagam, razen, da mu sploh več ne dajem in tvegam rahitis (pediater)