|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacijski termometer
6.2.2007 11:30:47   
upica
Oprosti pupa b, sem nekaj zabrklala. Včasih pride kakšen naval dela in traja nekaj dni, pa se ne morem tako poglobit v zadeve in potem se zgodi to, da drvim z branjem in posledice so tukaj.
Saj jaz tudi hodim različno spati in se tudi vstajam različno. Na meritve to katastrofalno ne vpliva, ampak, ker so ti grafi kar precej natančni (imajo temperaturo od 36 do 38) se potem na grafu vidi, kot da je ne vem kakšno nihanje, pa v bistvu ni. Če bi graf imel skalo od 30 do 40 bi videla skoraj ravno črto.Važno je, da dočakamo tisti drugi nivo in da tisti nebi padel user posted image .  Drugače pa je to na fertilityfriend kar enostavna zadeva. Prijaviš se, nato rubrika Data klikneš in vpišeš dan od katerega naprej želiš vnašati temperaturo. Nato jo vnašaš in ob potrditvi se že avtomatično postavi datum na naslednji dan, vneseš BT in tako nadaljuješ do konca. Graf pa ti potem sam izriše. Mogoče ti bo zanimivo.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: ovulacijski termometer
9.2.2007 10:41:47   
čačka
No punce kako kaj z merjenjem bt?
Kot vedno, sem jaz že popolnoma na trnih. Še pet dni do user posted image ! Upanje je veliko, strah tudi! Ni kaj, ne znam si pomagat... Bolj kot si govorim, da moram pritisniti na gumb off, bolj razmišljam o tem.
Če se zanesem za opazovanje znakov, bi lahko rekla, da sem noseča! Sem prekomerno žejna, čutim čuden cmok v grlu, kot da bi mi bilo slabo, dojke so boleče, temperatura je konstantno visoka in čutim rahlo špikanje v predelu maternice. Boooo....user posted image user posted image user posted image
Verjetno je to samo psiha, nič drugega!
Kako pa gre kaj vam? Še katera ne pričakuje user posted image  14.2.?
Za valentinovo sem mislila naredit test in če bo user posted image , bo to moje valentinovo darilo možeku ;) Osladno, a ne!?!?

Lp,
Č.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: ovulacijski termometer
9.2.2007 10:44:58   
stunfek
Držim pesti čačka! Vse kar si naštela bi lahko bili tudi s psiho pogojeni znaki. Res se probaj malo "skulirat". Kateri krog pa "tečeš"? Ker jaz sem se po parih krogih kar zelo skulirala in se ful bolj počutim, pa tudi slončkanje je bolj v veselje.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: ovulacijski termometer
9.2.2007 10:55:44   
soraja
sam kok časa po ovulaciji naj bi se začeli znaki(slabost,krči,....) meni,ko sm prvič nesrečno zanosila so znaki prišli komi po enem mesecu

_____________________________

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: ovulacijski termometer
9.2.2007 12:29:57   
čačka
No, ti znaki so se pokazali postopno: nekaj dni po ovulaciji so me začele bolet dojke, žeja je nastopila zadnje nekaj dni, občutek cmoka danes zjutraj, temperatura pa od O, špikanje pa zelo poredko tudi zadnje nekaj dni.
Ma, kaj pa vem.... Po moje ima prav štunfek in je to samo psiha!
Zdaj se moram skulirat do 14-tega in če ne bo user posted image naredim test!
Brrr... mrazim to čakanje!!!

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 105
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?