Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, rada imam, če me čoha po laseh ali masira podplate, rada ga objamem in mi je všeč, če on mene, potreplja me po ta zadnji ali počoha po hrbtu. Samo tu se počasi ustavi. Mojo sestrico zelo rada objamem in polubčkam, ona mene tudi. Drgih dotikov pa ne maram. Doma se nikoli nismo objemali in poljubljali razen ob voščilih. Se mi je bilo kar malo težko navadit pri tašči, da nama vedno, ko prideva in greva k njim, da roko in naju obeh polubčka
še zdej mi je čudno ampak..raje tako, da imam mir.
. Nenehno objemam in lupčkam svojo
, svojega možeka, vedno, ko se srečam in ko grem narazen s svojo sestro in naj... prijateljico, se polupčamo in objamemo. S svojimi starši žal nismo na takšni relaciji - zelo malo smo se dotikali drug drugega, zato mi je še zdaj čudno - tudi ob praznikih. Drugih se dotikam, kakor nanese in odvisno od tega, za koga gre - saj takoj vidiš, kaj komu paše. Nikoli pa ne silim v ostale otroke in dojenčke - mi gre blazno na živce, da si večina misli, da lahko otroka kar vsakdo boža. Še bolj pa mi je šlo na jetra, kar je ena že napisala, da te med nosečnostjo božajo po trebuhu. Mislim - višek pretiravanja!!!!!
. Veliko bolj zoprni so mi razni lupčki in obvezno sodelovanje na raznih sindikalni zabavah z 2x starejšimi gospodi,... Če se mata pa dva rada in sta si všeč, sem samo vesela, vedno mi je simaptično, ko vidim dva zaljubljenca, pa kolikorkoli strastna sta že. Tudi midva nisva preveč zadržana v javnosti, če komu ni prav, naj gleda drugam, sva premalo skup, da si v trgovini ne bi dala lupčka