Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: glede vrtca 29.1.2007 23:28:32
|
|
|
|
Lunc_a
|
Ne
|
|
|
|
RE: glede vrtca 30.1.2007 8:29:35
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
NE
|
|
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 30.1.2007 10:22:04
|
|
|
|
Timica
|
Pri nas je možno. Zaradi izpada prihodka za tisti mesec, ko bi tvoj otrok moral hoditi v vrtec in ker v tako kratkem času (ker ni pravočasne odpovedi mesta) ne najdejo drugega otroka. Upam, da si razumela, kaj sem napisala. lp
|
|
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 30.1.2007 10:28:55
|
|
|
|
ur+sa
|
ne
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 30.1.2007 12:30:39
|
|
|
|
srki
|
Za vrtec, v katerem je zdaj, ne vem, v prejšnjem pa smo ravno iz razloga, da si "ne bi premislili" plačevali "rezervacijo". Menim pa, da to ne bi smel biti noben problem, pač pokličejo naslednjega, ki čaka.
|
|
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 30.1.2007 21:41:38
|
|
|
|
tosja
|
Mislim, da ni kazni Se mi pa zdi od staršev, ki (če) vedo, da otroka ne bodo dali v vrtec izpišejo. S tem jemljejo mesto komu, ki ga res potrebuje
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 3.2.2007 8:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi nismo plačevali rezervacije od septembra do novembra, ko je bil star 1 leto. In čeprav so vedeli, da najverjetneje novembra sploh ne bo prišel v vrtec, so mi sami ponudili, da mi mesto čuvajo do konca decembra, če si premislimo. In ni bilo treba nič plačevat.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?