Darca_k
|
Zdravo! Vidim, da ste uživale na srečanju. Lepe slike, verjamem, da so tudi mali uživali v igri z vrsniki. So verjetno bili smešni, ne? Mi po starem preživljamo skupne dni. mali je včeraj ponovno 'služil' pri babici, tako da sva z mojim lahko v miru malo porihtala po stanovanju (Jasna81, jaz zaenkrat še raje malo svojega ponucam, da pomaga, saj ni šans, da funkcioniram do takšnih poznih ur, kot ti. Svaka ti čast, jaz sem okoli 22h že čisto ). Malecka_Mateja ne skrbi, tudi to bo malo minilo. Naš je tudi pred kakima 2 tednoma pogruntal, da lahko stoji v postelji, pa je en čas non-stop to delal, sedaj pa stoji le zjutraj, ko se zbudi. Je, pa res, da mali zaspi na rokah, to pa bo pri tebi malce težje, ko je navajena v postelji zaspat... Pa saj jo boš prelisičila , mali so pametni, vendar me mamice smo vedno en korak spredaj . Kolumbo vidim, da si končno prišla do te slavne bunde . Upam, da jo bosta tako rada nosila z Majem, kot midva... Punce hvala vam za recept s kumercami. Ga bomo danes poskusili in vam kasneje javim rezultate... Lepo se mejte, mi sedaj šibamo po nove zaloge mleka v Mulerja...
|