|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevare
8.2.2007 16:44:36   
Anonimen
Kadar pride do tega, to pomeni, da tistemu, ki vara, nekaj v odnosu manjka. Jaz sem pri bivšem dostikrat pomislila na to, mogoče v smislu, da vidim, kaj bo z mojimi čustvi, če se bom vrnila k njemu ali ne... Pa sem ga raje pustila prej in začela novo življenje. Kmalu spoznala dragega, s katerim zdaj pričakujeva naraščaj in sva sploh srečna skupaj. Se mi zdi, da te take raznorazne zgodbe življenja kar malo bolj močnega naredijo.
On je imel izkušnjo, da ga je žena zavračala, po rojstvu otrok se je posvetila samo njim in konec. Objemal in poljubljal jo je samo še on... njej je seveda pozornost pasala, ampak vračala je ni... kot bi obrnila vso ljubezen samo proti otrokom. Vsak spolni odnos je bil posledica njegovega skorajda moledovanja in to je počela samo za to, ker je bila to njena 'zakonska dolžnost', brez topline in ljubezni. Zaničevala ga je v smislu, samo poglej se, saj nisi za nikamor, katera bi te pa sploh hotela (ko ji je rekel, da bo šel k drugi).
Ko se je njemu seveda frkalo že počasi (vsakič ko je videl kakšno nago žensko naprimer na morju, se mu je fecljalo... to ni normalno, če mene vprašate), je spoznal eno dekle, ki mu je namenilo prijazno besedo, občudovanje in se je zatreskal. To je povedal ženi z namenom, da rešita njun zakon, da se te stvari ne bi smele dogajati... In ona je vložila tožbo za ločitev. Kot bi čakala samo še nekaj, da bo lahko izpadla uboga žrtev, on pa grozni moški... Nič ni pomagalo, ločila sta se, on je dve leti trpel zaradi otrok predvsem, zdaj jih pač manj vidi, rad jih ima neizmerno.
Vmes se je moral postaviti na noge, pridobiti samopodobo... potem sva se spoznala midva in zakorakala še naprej, tako da je zdaj super, tudi otroka me imata rada, zdaj se nam bo pridružil pa še tretji user posted image

Ona in njeni tastari pa imajo vedno več problemov z nami, bolj kot je nam lepo, slabše je.  In to sprožajo potem na otroke, reveži mali. Po njihovo bi on moral zabresti, propasti in še kaj hujšega, samo plačevati preživnino in pustiti otroke pri miru... ko pa je tak grobijan in varalica, barabauser posted image  ki je zaj.. njihovo hčero.
Pa taki cerkveni fanatikiuser posted image  taki so najhujši.

No ja, mi pozitivno razmišljamo, otroci so pri nama navajeni, da se pogovarjamo, da vse povesta lahko in da se imamo radi. Upam, da jim bova lahko dala nekaj, kar ju bo v njunem življenju lahko lepo vodilo naprej.
Ker pri unih je en otrok že naredil samomor (njen brat). Se vprašaš, a neuser posted image

(odgovor članu SISI25)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Prevare
8.2.2007 16:50:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fuzzy

Splišni, kako to, da si prekinila zvezo? Mislim, če nisi imela nobenih iluzij in želje po skupni prihodnosti. In kako to, da si sploh začela tako zvezo? (ne obtožujem te, da ne bo pomote, iskreno me zanima)


Saj sem že napisala, zakaj. Ker je bila punca noseča, to pa se mi ni zdel več hec.user posted image  Začela pa zveze nisem jaz, ampak on, jaz sem bolj šla s tokom. Je bil tip tako vztrajen, da v življenju še nisem srečala takega. Tišast do amena.

(odgovor članu fuzzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Prevare
8.2.2007 19:29:13   
metuLJchy
moralno zame nosita krivdo oba..moški so včasih ŽAL narejeni tako, da razmišljajo včasih bolj "s ta spodnjo glavo" kot pa tisto s katero bi morali...in so lovci...in žal padejo na lepe poglede...je pa spet vprašanje kakšno resnico predstavijo ženski, se se izdajajo za samca, potem požrem nazaj zgoraj napisane besede, če pa je situacija jasna, sploh če je v igri še otrok, potem pa takšnega obnašanja absolutno ne toleriram in ja zame sta takrat kriva oba! Saj smo odrasli in vemo kaj počenjamo in kakšne posledice to nosi, bodisi nam, bodisi drugim...

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Prevare
8.2.2007 20:44:11   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: fuzzy

Strinjam se s tem, kar ste povedali do sedaj (da je kriv moški itd), imam samo eno pripombo - ženska, ki se daje dol z vezanim, ne more biti ok. Nekaj ji definitivno manjka, pa naj bo to samozavest ali pa kaj drugega. Ženska, ki se ceni, bo zahtevala moškega zase, ne bo ga pripravljena deliti.

Manjka pa ji tudi zdrava pamet (vsaj tistim, ki sanjajo o skupnem življenju s tipom, ki vara), saj je več kot jasno, da bo isto počel tudi njej, če sploh prideta skupaj. Ne poznam niti enega primera, ko ne bi bilo varanja v odnosu, ki se je začel z varanjem. Na nekem forumu sem prebrala razlago, ki se mi zdi odlična - ljudje, ki varajo, imajo pač tak način reševanja problemov. In ker v vsakem odnosu neizbežno pride do problemov, bodo spet probleme reševali po starem.

Zanimivo je, kako take ženske zase zahtevajo razumevanje (zaljubila sva se, pa on ne more pustiti otrok, pa žena ga čustveno izsiljuje, ...), ko pa se čez nekaj časa same znajdejo v isti situaciji (samo da v vlogi prevarane partnerke, če sploh pridejo do partnerstva), so pa vse ljubice kar naenkrat pokvarjene k... in podobno.

Vsakemu se lahko zgodi, da se zaljubi v drugega, ampak ključno je to, kaj s tem naredi - lahko začne varati, lahko pa najprej konča eno zvezo in se nato poda v drugo.





Se popolnoma strinjam!!!user posted image

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu fuzzy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Prevare
9.2.2007 10:18:09   
tulip
Če moški ali ženska vara, to pomeni, da mu/ji nekaj v njunem odnosu manjka. Ne nujno samo spolnost. Zato sta zame odgovorna za varanje oba - tisti ki vara in tisti, ki je prevaran. Ne pa tretji. Tretji pač išče srečo zase.

V odnos je treba vlagat. To je kot v šoli, če v znanje ne vložiš dovolj in se ne potrudiš, potem lahko pri izpitu ubereš krajšnico, ga preplonkaš. Včasih greš dobro skozi, drugič te dobijo. Dejstvo pa je, da te snovi tako ne boš nikoli znal. In v naslednjem odnosu bo isto, ko se bo pojavil problem, ga ne bosta rešila, ampak bo nekdo izbral lažjo 'rešitev'.

Tretja oseba je največkrat  le začasen beg od težav. Ki ostanejo, tudi če oseba zamenja partnerja.


(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Prevare
9.2.2007 13:52:45   
srki
Rija, zelo dober odgovor, moj pa je ta, da sta za greh potrebna dva, ne samo eden. En izziva, drugi izziv sprejme.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Prevare
9.2.2007 14:34:16   
VERONICA
Če moški ali ženska vara, to pomeni, da mu/ji nekaj v njunem odnosu manjka. Ne nujno samo spolnost. Zato sta zame odgovorna za varanje oba - tisti ki vara in tisti, ki je prevaran. Ne pa tretji. Tretji pač išče srečo zase.


Ne se hecat. Ali je žena tudi kriva če je tisto kar moškemu manjka ena mlajša? S katero bi se sam počutil mlajšega?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Prevare
9.2.2007 14:37:24   
Anonimen
Ne se hecat. Ali je žena tudi kriva če je tisto kar moškemu manjka ena mlajša? S katero bi se sam počutil mlajšega?


Itak, da je. Predvsem zato ker ni mlajša.

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Prevare
9.2.2007 23:03:13   
Pupica
Torej zakaj so "taksne" zenske nemoralne in slabe?


Ja najlažje je nekoga drugega obdolžit. In če je ta oseba ful "grda"potem izpade ona uboga, nedolžna, naivna!

Vendar sama sem mnenja, da ma vsaka medalja dve plati.Včasih moški res laže in ne pove resnice, včasih ženske ne vprašajo po resnici, včasih....
odvisno o primera do primera, vendar kriv je pa vedno tisit ki je v vezi. Pa naj bo to ženska ali moški. Veljal bi rek vsaj je svoje veze kovač!

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Prevare
14.2.2007 17:58:43   
nezzza
...do prevare enega od partnerja pride vedno iz enega samega dejstva, če si priznamo ali ne, iz tistega globokega poželenja po tistem nečem kar nam manjka, oz. po čemer hrepenimo in tega nimamo več, in ponavadi si to tako zelo močno želimo imeti, priklicati nazaj, da gremo v drugo skrajnost, da si ta MANJKO pridobimo nazaj. Vsi delamo napake in jih bomo vendo delali, saj ne pridemo do vseh odogovor v tistem danem trenuku, sicer nobeden nebi delav napak in vsi bi bili popolni.user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Prevare
14.2.2007 20:05:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Zveze, razmerja, ki so se začele s (sovražnim) prevzemom partnerja, ko nekdo spelje (mal ponesrečen izraz) partnerja - tako ali drugače - in potem s tem človekom začne zvezo.

Kako je z zaupanjem v taki zvezi? Oz kaj mislite, da bo z zaupanjem v taki zvezi? A je lahko partner brez dvomov prepričan v ljubezen, iskrenost in vse ostalo (kar je vsaj zame) temelj nekega resnega in globokega odnosa? A nikoli partner ne pomisli, kje je pa danes, ko ga/je ni domov? A nikoli res nikoli ne začne vrtati črv dvoma? Al je samo v veliki večini samozavest (če je zarad mene bil/a pripravljen/a pustit vse, me res ljubi), kriva da nikoli ne podvomiš?

Ali pač dvom obstaja in se nekako naučiš živet s tem?

Prosim ne me popljuvat, res me zanima kako gledate/jo  na to.



Ne vem, ampak moj bivši mož, katerega sem našla v popstelji z mojo t.i. prijateljico.....je danes, evo 7 let, pa sta še vedno skupaj. Kako? Ne vem.
Ampak sem mnenja: če je njo prevaral z mano, potem bo sigurno varal tudi mene. Mogoče butasto, mogoče krivično, ampak tisti,ki prevara 1x prevara sigurno tudi več x !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Prevare
14.2.2007 22:36:01   
plenicka
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Bom mal zabluzila temo (sori avtorci)...Ampak me res nekaj zanima in to ornk zanima.

Me zanimajo izkušnje ali pa samo razprava v smislu: če bi bilo, bi ...

Zveze, razmerja, ki so se začele s (sovražnim) prevzemom partnerja, ko nekdo spelje (mal ponesrečen izraz) partnerja - tako ali drugače - in potem s tem človekom začne zvezo.

Kako je z zaupanjem v taki zvezi? Oz kaj mislite, da bo z zaupanjem v taki zvezi? A je lahko partner brez dvomov prepričan v ljubezen, iskrenost in vse ostalo (kar je vsaj zame) temelj nekega resnega in globokega odnosa? A nikoli partner ne pomisli, kje je pa danes, ko ga/je ni domov? A nikoli res nikoli ne začne vrtati črv dvoma? Al je samo v veliki večini samozavest (če je zarad mene bil/a pripravljen/a pustit vse, me res ljubi), kriva da nikoli ne podvomiš?

Ali pač dvom obstaja in se nekako naučiš živet s tem?

Prosim ne me popljuvat, res me zanima kako gledate/jo  na to.



Ja, to pa tudi mene zanima...a se lahko katera/kateri takšen javi, ki se je spustil v vezo z nekom, ki je varal...kako za hudiča lahko tej osebi zaupaš in verjameš? Kako veš, da tebe ta oseba ne bo prevarala? Kako?

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Prevare
21.2.2007 14:15:59   
Anonimen
Bom še jaz povedala svojo zgodbo. Poleg partnerja imam še poročenega ljubimca. Ja. Pa ne zato, ker bi s tem reševala svoje probleme, pa ne zato, ker bi mi primanjkovalo samozavesti. Mogoče mi v mojem odnosu s partnerjem kaj manjka, no, najbrž mi res. Zakaj imam ljubimca? Zato ker je nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo, zadeva traja že desetletje, začelo se je davno pred mojim partnerjem, pa tudi takrat nisem bila samska, da ne bo pomote. Moram pa povedati da nikoli nisem imela slabe vesti glede tega, kar se dogaja. On sam ve, kaj si lahko v svojem zakonu privošči, on sam ve, kaj ima doma in kaj postavlja na kocko. Prav tako jaz. Ko sva začela, je imelo njegovo drugo dete 2 meseca, poznala sem celotno njegovo družino, ženo, starše, otroka. Vse. Pa kljub temu nisem imela nobene slabe vesti. Saj ne razbijam družine, niti je nočem razbiti. On ima svoje zakonsko življenje, jaz svoje. Sem pa tja pa skupaj pobegneva realnosti v najin svet in dava drug drugemu nekaj, za kar nihče ne ve. Res je, človek v svoji naravi ni monogamno bitje, v ta vzorec obnašanja nas je prisilila družba. In vsi smo krvavi pod kožo. Zato si osebno ne predstavljam tega, da bi ves preostanek svojega življenja bila samo s svojim partnerjem... nemogoče.... Ja, zdaj boste rekli - ko te bo pa partner prevaral, boš pa vidla kako je to... Upam, da tudi on ni tako neumen, da bi bil samo z mano.

Evo, eno da vam iz prve roke povem, kakšni so občutki ko varaš svojega partnerja, zavestno, dolgo časa.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Prevare
21.2.2007 14:19:04   
Anonimen
To pa lahko dela samo nekdo,ki ne premore kanček vesti.Grdo,res grdo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Prevare
21.2.2007 14:19:37   
Naja31
Upam, da tudi on ni tako neumen, da bi bil samo z mano.


Mene samo zanima zakaj sta potem skupaj?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Prevare
21.2.2007 14:22:43   
Anonimen
Pa kljub temu nisem imela nobene slabe vesti. Saj ne razbijam družine, niti je nočem razbiti. On ima svoje zakonsko življenje, jaz svoje.


svašta, a ti to resno????????????????????????????????????''

zato pa je tako kot je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Prevare
21.2.2007 14:40:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bom še jaz povedala svojo zgodbo. Poleg partnerja imam še poročenega ljubimca. Ja. Pa ne zato, ker bi s tem reševala svoje probleme, pa ne zato, ker bi mi primanjkovalo samozavesti. Mogoče mi v mojem odnosu s partnerjem kaj manjka, no, najbrž mi res. Zakaj imam ljubimca? Zato ker je nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo, zadeva traja že desetletje, začelo se je davno pred mojim partnerjem, pa tudi takrat nisem bila samska, da ne bo pomote. Moram pa povedati da nikoli nisem imela slabe vesti glede tega, kar se dogaja. On sam ve, kaj si lahko v svojem zakonu privošči, on sam ve, kaj ima doma in kaj postavlja na kocko. Prav tako jaz. Ko sva začela, je imelo njegovo drugo dete 2 meseca, poznala sem celotno njegovo družino, ženo, starše, otroka. Vse. Pa kljub temu nisem imela nobene slabe vesti. Saj ne razbijam družine, niti je nočem razbiti. On ima svoje zakonsko življenje, jaz svoje. Sem pa tja pa skupaj pobegneva realnosti v najin svet in dava drug drugemu nekaj, za kar nihče ne ve. Res je, človek v svoji naravi ni monogamno bitje, v ta vzorec obnašanja nas je prisilila družba. In vsi smo krvavi pod kožo. Zato si osebno ne predstavljam tega, da bi ves preostanek svojega življenja bila samo s svojim partnerjem... nemogoče.... Ja, zdaj boste rekli - ko te bo pa partner prevaral, boš pa vidla kako je to... Upam, da tudi on ni tako neumen, da bi bil samo z mano.

Evo, eno da vam iz prve roke povem, kakšni so občutki ko varaš svojega partnerja, zavestno, dolgo časa.



OK, so eni hoteli vedeti, kako se počutijo tisti, ki varajo in smo zvedeli...oprosti, ti anonimna, ampak ti si pa od hudičauser posted image user posted image user posted image ! Kaj pa spoštovanje samega sebe, če že nikogar drugega na tem svetu ne spoštuješ? Da lahko traja kar celo desetletje tole tvoje nategovanje ljudi (o pardon, tudi tvoj ljubimec nateguje njemu najbolj bližnje ljudi)...to je pa še bolj od hudičauser posted image user posted image user posted image !A ti misliš, da te obkrožajo samo debili in da nihče ničesar ne vidi, čuti, ve??? Dobro, le živi v tem svojem svetu, pa veliko nategovanja ljudi ti želim še naprej!
In seveda ti manjka. Marsikaj! Kar sama ugotovi, kaj je to...

PS: Načeloma sem zelo odprta do vsakogar in ga poskušam razumeti, razumeti, zakaj je naredil-a kakšno dejanje, ampak tebe pa ne bi rada nikoli spoznala...enostavno, ker te ne morem razumeti.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Prevare
21.2.2007 14:49:16   
Anonimen
ja resno, eni in ene ste brez kančka vesti, brez kančka sramu, kako lahko sploh živite s tem, kako lahko zaspiš s tem - že desetletjauser posted image , blagor vam, da vam znese, pa res mislite, da nobeden nič ne vidi, ne sluti.

Kako lahko sploh dihaš še, pa še hvališ se s tem, da si poznala oziroma poznaš celotno njegovo famili.


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Prevare
21.2.2007 15:16:38   
Anonimen
Ne razumem cemu so zdej potrebni tile nadaljni komentarji.. user posted image

Sem reku zadnjic.. nikje.. da obsojas.. kar ne razumes..

Se strinjas.. ok.. se ne strinjas.. ok.. v cem je problem?

Ampak zanimivo... da ve iste.. ki ste zdej tko v luft planle.. na nekem drugem podrocju pocnete stvari totalno brez slabe vesti.. in to mnogo bolj maralno sprorne zadeve.. kot pa je tole.. kar vas je tko pogrelo..  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Prevare
21.2.2007 15:28:15   
Anonimen
Ampak zanimivo... da ve iste.. ki ste zdej tko v luft planle.. na nekem drugem podrocju pocnete stvari totalno brez slabe vesti.. in to mnogo bolj maralno sprorne zadeve.. kot pa je tole.. kar vas je tko pogrelo..








ti doktor ki vse veš, katero področje je pravzaprav to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Prevare
21.2.2007 15:42:44   
Anonimen
user posted image user posted image

Ne bom ti povedal.. ker pol bo se vec nesmiselne polemike.. ker s tem je seveda.. vse v redu.. user posted image

Pogruntej.. pa vsak dan to vsaj 2 x pocnes.. vcas tud vec-x.. redko.. zlo redko.. da ne noben-x..

Sej je vseen..

In zaradi tega pa res nekdo fuul trpi.. najbolj kar je sploh mozno trpet..

Zaradi tistega ker se anonimna desetljetje ze dol daje tm z enim.. pa res nihce kej hudo ne trpi.. razen dva mal uzivata.. k jima zapase..

Pa nc se obremenjevat s tem kej prevec.. k neb rad zanetu kaksen prepir..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 21.2.2007 15:45:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Prevare
21.2.2007 15:44:11   
Anonimen
ja a to, da si lahko anonimen, kakša primerjava pa je to zdaj? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Prevare
21.2.2007 15:45:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja a to, da si lahko anonimen, kakša primerjava pa je to zdaj? 


user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Prevare
21.2.2007 15:47:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja a to, da si lahko anonimen, kakša primerjava pa je to zdaj? 


Ne ne.. Ne to.. !  Cao

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Prevare
21.2.2007 15:49:05   
Anonimen
user posted image A misliš malo in veliko potrebo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?