Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. In od vseh poznanih so večji del šli vsi na svoje magari za podnajemnike, ker se niso razumeli doma. Zato tudi midva ne želima, da si bosta otroka ustvarila svoj dom pri nas doma, ker mislima da se bomo dosti boljše razumeli če bomo vsak na svojem koncu. Je pa res, da če tudi sem bila zelo mlada nisem dovolila vtikanja zraven. In to so vedeli vsi od moje mame do moje tašče. In moj mož je 100% stal za mano. In vse te tašče, ki razvajajo in dajejo potuho dobijo vse to povrnjeno, ko so otroci večji in jim začnejo skakati po glavi. Te bodo šele bile glasne. Jaz sem mnenja, da so dedeki in babice za razvajanje (v pametni meri) in tudi opora za otroke, ko so večji. In takšna babica upam, da bom tudi jaz
.
)pa seveda če pokličemo, da rabimo. Ampak tkole men ne bi dolg upadale vc stanovanje, če jaz ne bi želela.
.
. Kupila bom napis NE MOTI, ali pa psom vstop prepovedan. Mogoče bo kaj pomagalo.