Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 22.2.2007 19:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojo pa ne moreš videt,saj nisem jaz nič obljubila.Moja je v stari hiši,ko bo pa nova hiška narejena jo boste pa videle.Zdaj imam tako,ki že 100 let ni več moderna.
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 22.2.2007 19:59:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Rija, zakaj pa maš TAKO GRDO KOPALNICO, s ploščicami do stropa????
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 23.2.2007 9:17:51
|
|
|
|
soncece24
|
Ja, ja, saj na koncu bomo ugotovile, da mamo vse te grde klasične kopalnice s ploščicami vsepovsod - jaz bi takoj mela drugačno kopalnico po najnovejši modi, ampak žal finance nagajajo - je bila kopalnica že narejena, ko sva stanovanje dobila, pa valda ne bom šla novih ploščic dol trgat - pač narediš najboljše iz tega kar imaš.
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 23.2.2007 18:39:14
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
soncece, jaz bo samo do poleti imela še grdo kopalnico , potem bo pa meni ful lepa
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 23.2.2007 22:54:34
|
|
|
|
bomaja
|
caffee, jaz si pa predstavljam pri tebi doma takole: ...ena stara bajta, notri vse tako-tako, toliko, da se pride iz sobe v sobo ... potem pa sredi stanovanja odpreš ena vrata ... in vsi, ki pridejo k tebi na obisk, zapojejo tisto od Domiclja: "Kopalnico ima, kopalnico ima ... ooOOOooo ...oooOOOoo ... "
|
|
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 23.2.2007 23:17:02
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Rija, zakaj pa maš TAKO GRDO KOPALNICO, s ploščicami do stropa???? a mi je oproščeno, da je to samo en pas.... prosim, prosim, da bom lahko spala.....
|
|
RE: Zakaj imate tako grde kopalnice? 24.2.2007 16:47:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Rija, zakaj pa maš TAKO GRDO KOPALNICO, s ploščicami do stropa???? a mi je oproščeno, da je to samo en pas.... prosim, prosim, da bom lahko spala..... Pa kaj nisi nič razmišljala,ko si jo delala???????? Pa kje si imela glavo???? A da mož ti nič ni rekel (če ima sploh kaj besede )???? A tisti, ki je polagal ploščice, je pa rekel, da je ok? Kaj pa arhitekt, pa gradbinci???? Kaj pa sosede pravijo na to, pa obiski?
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuSpočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!