Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: kaj bo Lucija, ko bo velika?:))))) 20.2.2007 6:12:55
CUKRČEK
Zanimivo
Moja pravi, da bo ribica, ko bo velika. In začne ful na veliko razlagat, kako bo skočila v vodo in plavala PA skoz gleda akvarij....ona bi kar v akvareij k ribam šla..na srečo smo jo prepričali, da je nekoliko premajhen zanjo.
Ah, ti otroci in njihova domišljija.
RE: kaj bo Lucija, ko bo velika?:))))) 20.2.2007 7:10:34
AnBan
evo jaz sem si tudi vedno želela bit astronavtka - sicer sem bila malo večja (prvi 4je razredi OŠ), ko sem vsak večer z daljnogledom lezla na nek kozolec in opazovala zvezde.
moj sine pa bo poleti dirkač, pozimi skakalec, vmes pa muzikant :)
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?