|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 18:07:52
|
|
|
|
atteya
|
Mleko mora biti toplo, in sicer telesne temperature. Če je prehladno ali pretoplo, za črevesje malčka ni dobro, pa tudi piti ga sicer nočejo.
|
|
|
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 19:47:33
|
|
|
|
frufru
|
Segrevaš ga pa v vodni kopeli. Stekleničko z mlekom daš v grelec stekleničk ali pa v posodo z vrelo vodo. V tem primeru jo na momente pretreseš, da se temperatura mleka uravnava.Temperaturo preveriš na notranji strani zapestja.
|
|
|
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 20:12:00
|
|
|
|
krfjolca
|
Ko kapneš mleko na zapestje, ne smeš imeti ne toplega, ne hladnega občutka. Takrat je temperatura idealna.
|
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 21:08:57
|
|
|
|
adriana_m
|
Ravno to sem razmišljala, ali se morda ne uničijo koristne snovi, če daš v vrelo vodo, da segreje? Morda toplo, pa dlje čakaš? Ali je morda katera kje o tem brala? Mogoče pa preveč kompliciram, prvesnica :)
|
|
|
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 22:02:25
|
|
|
|
eya
|
Lahko daš tudi v bolj vročo vodo, pa vsake toliko premešaš. Saj če daš v vrelo vodo, zaradi tega melko še ne bo zavrelo...
|
|
|
RE: segretje izčrpanega mleka 24.2.2007 23:02:57
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jaz sem ga grela kar v mikrovalovni, samo večkrat sem preverila da je bila potem temperatura prava.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.