tosja

| 

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice     - Dalija: (4. ICSI, PO, dr. Reš)               22.02. začetek jemanja Klomifena               01.03. UZ               03.03. predvidena punkcija   - soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)                                 07.03. začetek špikanja   - anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš)   - Crnitulipan: (eskimčki)   - DaisyE: (PO, dr. Reš)                 22.02. začetek špikanja   - Mojca9000: (2.ICSI, MB,dr. Kovač), začetek špikanja:                        12.04. Dipherelne,                        26.04. Gonal-f, UZ   - zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki)              01.03.UZ   - PAMELA: (?....MB....?)                    03.03. kontracepcija                    27.03. začetek špikanja DIPHERELNE                    06.04. začetek špikanja GONAL                    12. ali 13.04. predvidena punkcija                          NAVIJAČICE   tosja, Saša27, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija   Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...            Za lažje delo mi sporočite: - postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,... - klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po), - zdravnik, ki vodi postopek       - petraps, ki je začela s postopkom v februarju  vabljena, da nadaljuje med marčevkami                   kdo mi packa temo?????????????????    šlogarce spravte se drugam        ne verjamem šloganju       JAZ verjamem v medicino                   Kako ste pupike?     To je moj drugi jaz!!!                                    dobili smo nove članice- DOBRODOŠLE               PAMELA - tvoja kartoteka je na ogled     pa se vseeno ne spomnim v kateri postopek greš  , ugibam...2.IVF         soncek.djukelica- sem vesela, da se javljaš     Zdaj se bom pa malo razpizdla po štajersko, da pride tvoja    , pa moja tud         , pa od citrončice tud - uuuuuuuuuuuuu kak moram bit huda                                    anabanana -... ko bom mama pridem na morje na         

< Sporočilo je popravil tosja -- 27.2.2007 17:17:41  >					

|