|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
15.5.2011 22:00:31   
Gina
Meni je bioresonanca škodovala. Po njej sem rabila več kot eno leto, da sem prišla k sebi. Oz. nikdar nisem čisto. Od takrat naprej imam stalno terapijo. Pupica, mene tudi zanima, s čim ste pozdravili alergije? Jaz si srčno želim svoje odpraviti, ker tole res ni luštno, oz. je kar huda reč.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
15.5.2011 22:58:31   
Pupica
O Gina!! Joj, kako sem pa tebe veselauser posted image  

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
15.5.2011 22:59:57   
Pupica
Pa kaj ste delal z RRuser posted image  Jaz se sploh ne znajdem več...kaj me res tolk časa ni bilo...tipkam pišem, po pa kr zgineuser posted image
dej gini ti privat pišem....

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
10.6.2011 12:12:34   
P1ka23
Mi pa smo blli v jeseni na alergoloških testih in ni nič pokazalo. Pa smo dali še kri in spet nič. Tak, da smo zimo nekako pregurali zj pa je vse hujše. pred enim tednom je dobil še po ličkih in po rokicah... čist sem že zmedena, ker enostavno ne vem od česa jeuser posted image . Mleko? Jajca? Meso? Oreščki? ... ne vem... P nam vedno reče, da sej bo minilo in nam sam predpiše hladilno kremico, pa da naj citruse izločimo... pa smo še vedno isti.
Zj pa me zanima, če grem na bioresonanco ali mislite, da bomo tam ugotovili na kaj je alegičen? Kako dolgo se čaka (v Rogaški)?

Vse bi dala, da bi mu pomagala pa ne vem kako? Prosim za vse nasvete!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
19.6.2011 22:56:24   
sabri
Mi imamo pri mali eno leto stari od pol leta dalje hudo alergijo na nmleko in jajca, na Bohoričevi sva dobili injekcijo v primeru, da bi kje dobila oz pojedla nekaj, kar vsebuje mleko ali jajca, ker je baje pri njej smrtno nevarno, padla bi lahko v šok...Sem pa vprašala več zdravnikov o bioresonanci ali drugih alternat. možnostih, vsi odločno proti, da imajo ogromno primerov, ko jih kao pozdravijo, potem pa otroke čist uničene vozijo k njim zdravit. Da je edino zdravilo stroga dieta in čas. Jaz bi tudi naredila vse in dala vse, da bi se vsaj čim prej pozdravila, ampak so me kar mal prestrašili, da se kar ne morem odločit. Aja, vmes sem poskusila s homeopatijo, rezultat - nič bolje. Ne vem no. Pupica, s čim ste se podzravili vi?

(odgovor članu P1ka23)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
8.7.2011 14:37:33   
ANABOJAN
Nam je pomagala, pr karin rižner....
Moj čmru od takrat je vse, no skoraj vse... Je bil pa alergičen na mleko in jajca....ter je imel prekomerno razraščene glivice.... Danes po enem letu spije flasko mleka brez težav vsak večer.... Težave nam delajo vglavnem kaksni konzervansi v kupljen hrani.... In občasno dobimo soor, ki ga zdravim z diflucanom... Moj drugi sonček pa ima komaj 4 tedne in upam da se nam alergija sploh ne bo razvila ker je to en kup enih jajc po domače povedano.... Sem bila pa pri njej ko je imel moj čmru 6 mesece....
Lp

_____________________________

_________________________________________________
Upanje je zadnje kar umre.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
26.7.2011 12:13:10   
qmfx
Mi je pomagala. (Za alergije.) Bila sem v Natalis centru, kraj Nova Gorica, lahko priporočam.

< Sporočilo je popravil qmfx -- 26.7.2011 12:14:04 >

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
27.7.2011 11:20:03   
binkibinki
hoj pupica,

tudi mene zanima kje ste uspešno reševali alergijo?

Hvala!user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
9.1.2012 17:54:56   
Stanka_širtl
Imam alergijo na mačjo dlako in pršico. Zdi se mi, da mi je bioresonanca malo izboljšala stanje, najbolj pa mi pomaga protialergijski pingvinček, ki sem ga naročila preko spleta. Pa še uporaba je enostavna. LP Stanka

(odgovor članu binkibinki)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
27.1.2012 9:08:47   
Tinchy83
Pozdravljeni,

Jaz sem bila približno pred 10 leti na bioresonanci v Podčetrtku. Alergična sem bila na vse mogoče. Popravilo se je vse - le v prevelikih količinah ne smem vnašati arašidov, cimeta in svinjine. Med zdravljenjem sem bila 1 leto na pirinem kruhu (doma narejenem) in jabolkih ter vodi user posted image sej lahko vse jem user posted image

Lp

(odgovor članu Stanka_širtl)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: kolikim je bioresonanca pomagala
8.1.2013 10:24:07   
miha2000
Pozdravljeni,

želel bi podeliti svojo izkušnjo z bioresonančno terapijo. Prepričan sem namreč, da bi morala imeti pristna osebna izkušnja dovolj veliko težo v pogovorih, ali katera oblika zdravljenja pomaga ali ne.

Zaradi težav z alergijo sem se pred leti najprej obrnil na klasično medicino, dermatovenerološko kliniko v Ljubljani. Po mnogih pregledih in pogovorih z dermatologi smo skupaj ugotovili diagnozo. Zdravniki so mi jasno povedali, da to težavo ne znajo pozdraviti, znajo pa jo blažiti. Prav tako so mi pošteno povedali, da pravzaprav ne vedo dobro, kaj težavo povzroča.

Ko je uradna medicina naredila svoje, sem poizkusil še z alternativno medicino, natančneje z bioresonančno terapijo (Bicom). Izbral sem si zdravilca, kateri mi je bil priporočen, h kateremu zahaja razmeroma veliko ljudi in ki je ustrezno opremljen. To me je prepričalo, da sem izbral pravo obliko zdravljenja pri pravi osebi.
Zdravilec se je moji alergiji posvetil, mi povedal da težava ni zelo huda in da njegovo zdravljenje takšne težave zelo uspešno odpravlja. Na terapije sem redno hodil več kot eno leto, dosledno upošteval vse nasvete zdravilca (tako na sami terapiji kot v načinu življenja, pri prehranjevanju ipd.) in spremljal njegove ugotovitve. Zdravilec mi je vedno zagotovil, da zdravljenje poteka zelo dobro in da uspešno napredujeva.
Po več kot enem letu intenzivnega in skrbnega zdravljenja nisem na svojem telesu opazil nikakršnih sprememb na boljše. Zaradi tega sem zdravilcu povedal, da takšne oblike zdravljenja ne morem več nadaljevati, saj glede na moja opazovanja nimajo nikakršnega učinka. Iz strani zdravilca nisem prejel argumentiranega pojasnila, zakaj njegovo zdravljenje ne deluje, prav tako ni bilo iz njegove strani nobene pripravljenosti po vračilu denarja, niti po vračilu zgolj dela denarja, katerega sem vsakih nekaj tednov pustil pri zdravilcu.

Po tej svoji izkušnji lahko zaključim, da alternativno zdravljenje z bioresonanco na mene ni imelo prav nobenega učinka in da je bila to zelo slaba naložba mojega denarja. Glede na to, da mi zdravilec ni bil pripravljen vrniti nič denarja in da mi ni podal argumentiranega razloga, zakaj po več kot enem letu njegovega zdravljenja ni nobenih sadov, žal tudi ugotavljam, da je šlo za prevaro. Zdravilec je od osebe, ki se je k njemu prišla zdravit, jemal denar, in to kljub temu, da je bila njegova storitev neuspešna. Denarja ni želel vrniti ne v celoti ne v deležu. Po mojem mnenju bi sam moral takšno osebo tudi prijaviti ustreznim inštitucijam in zahtevati, da s svojim delovanjem preneha, ali pa vsaj omogoči svojim strankam vračilo denarja ob neuspešno opravljeni storitvi.

Zaradi svoje izkušnje bi želel svetovati tudi vsem ostalim, ki razmišljate o podobnem alternativnem zdravljenju, da se ga na daleč izognite. Svoj denar raje namenite čemu drugemu, za svoje zdravje pa bo najbrž držalo, da boste naredili največ, če boste jedli zdravo hrano, se dovolj gibali in imeli zdrav odnos do sebe in do svojih bližnjih.

Za vsak slučaj na koncu še enkrat poudarjam: nad zdravljenjem z bioresonančno terapijo sem zelo razočaran. Kdor se namerava takšnega zdravljenja vseeno lotiti, mu toplo priporočam, naj pred pričetkom zdravilcu postavi razumno zahtevo, da želi plačati za opravljeno zdravljenje šele po jasnih znakih izboljšanja svojega zdravja. Zdravilca, ki ima dober uspeh pri svojem zdravljenju, takšna zahteva ne bi smela prav nič vznemirjati.

(odgovor članu Tinchy83)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?