|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
[Anketa]

prvi meseci


boleče prsi
  36% (694)
slabost
  23% (444)
bolečine v trebuhu
  22% (431)
krvavitev
  3% (69)
nič od naštetega
  7% (152)
vse našteto
  6% (133)


Skupaj glasov: 1923


(Zadnji oddan glas : 8.10.2023 21:42:49)
(Glasovanje traja do: -- )
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prvi meseci
23.6.2007 18:42:41   
2.2.
zdravo! moj prvi znak je bila slabost. bruhala sem v začetku samo zjutraj, čez nekaj tednov pa čez cel dan do 5 mesecev. vsa sem bila srečna češ bom vsaj malo shujšala, ampak hujšala z tem nisem, ker sem bruhala samo kislino to te pa tako zmantra da je joj. enkrat sem šla v trgovino in sem prosila trgovko če grem lahko na njihov wc, da mi je full slabo- seveda sem šla naredila svoje samo zelo mi je bilo nerodno, samo kaj češ.... ostalih težav nisem imela no ja slabokrvnost pomankanje železa, 8 mesecu sem ga imela 3 user posted image  . celo nosečnost sem jemala tablete, siropa ne ker sem po njem bruhala, v 8 mesecu pa sem začela dobivat enjekcije še danes imam modrice na mestu igel- groza ( pa je pol leta minilo), no potem sem že rodila v 8 mesecu in v porodnišnici mi je po flaški teklo železo in dodatek krvi. zdaj pa smo zdravi!!!

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: prvi meseci
28.6.2007 10:35:00   
Anonimen
Pozdravljene,

tudi jaz sem v 6. tednu. V nedeljo sem dobila rjav izcedek, ki so ga spremljali krči. Šla sem na urgenco in dobila Dabroston. Danes imam pregled pri svoji G in sem včeraj zvečer za vsak slučaj naredila test, da ne bi bila preveč šokirana na pregledu, če bi slučajno...
... in tako se je pravljica zame končala. Test je bil negativen. Šlo mi je naprej, moja pikica je bila nekje vmes med blagim izcedkom...user posted image user posted image user posted image
Počutim se zelo prazno...user posted image

(odgovor članu minka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: prvi meseci
28.6.2007 12:41:35   
Mateja82
Pri prvi user posted image  so se najprej  pojavili  močni krči, kot pred M. Trajali so 14 dni. Pol se mi je posvetlo da tu nekaj ni vredu in test je pokazal user posted image   V  6t so se začele vsak dan še slabosti in bruhanje, trajale do 15 tedna.

V drugi user posted image  nobenih krčev. V 6 tednu pa ponovno slabosti in bruhanje, vendar ne tako hudo kot v prvi user posted image . Zdaj tudi vem kaj je bil vzrok za hude slabosti v  prvi user posted image .  Trajale so do 11 tedna.

_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: prvi meseci
29.6.2007 22:56:36   
tecka_nosecka
Moji začetki????

Večje cice - druga pa nič - nobenega bruhanja, krčev, nič. In tako je celo nosečnost. Skoraj bo veliki dan, meni pa še vedno nič (upam, da zato ne bo porod bolj pikanten)...

Bi morala imeti nick srečka_nosečka user posted image




(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: prvi meseci
30.6.2007 16:20:48   
lolita700
majuška naj te pomirim,da s tabo ni kaj narobe.sama sem imela iste probleme-sedaj sem v 7tednu.glede rjavega izcedka-sama sem se zelo ustrašla.sem vprašala gin.če je kaj narobe pa je rekla da če ga nimam v zelo velikih količinah,potem ni nič narobe.d a se pa maternica čisti.tudi krče sem imela ampak je to menda zaradi tega,ker se maternica širi-kar je logično..

zato pa ne se sekirat,samo uživaj v user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: prvi meseci
6.7.2007 11:34:09   
Ribica83
Pozdravljene
Prvič sem na tem forumi, saj sem 2.7.07 ugotovila da sem noseča. Po pogovoru s svojo zdravnico sva ugotovili, da moja nosečnost traja nekje 4 tedne. Ful sem veselauser posted image ...fantu sem povedala in je bil navdušen. Skoraj ves čas mi je slabo, dva dni sem tudi bruhala, ampak se je bruhanje k sreči umirilo, slabost pa ostaja...23.7.07 imam prvi pregled pri ginekologinji.
Sprašujem pa se, kdaj povedati staršem...mojim bi najraje kar takoj povedala...v bistvu ne vem kako dolgo bom še zdržala tiho, ker sem človek ki ob takih veselih novicah težko ostane tiho. Kaj priporočate? Nimam še namena trobiti vsem naokoli, rada pa bi povedala staršem. Kaj svetujete? Povedati takoj ali še malo počakati?
Hvala za vaše odgovore in lep sončen dan...user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: prvi meseci
7.7.2007 20:42:25   
ašun
Sem pri anketi hotela klikniti več odgovorov, pa ne dopuščauser posted image

Bil je čas menstruacije, zato sem znake (boleče prsi, bolečine trebuha oz. krčenje maternice)pripisovala prihodu le-te.
Po treh dneh čakanja na teto z krvavca, se je pojavila še slabost, ki je trajala do 20 tedna. Test je pokazal en velik +

(odgovor članu Ribica83)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: prvi meseci
17.7.2007 18:27:26   
Nasy
No, pa da še jaz svoj lonček pristavim. Ko ni bilo pričakovane tete s krvavca, po moji nepojasnjeni utrujenosti in volčji lakoti,bolečinah v prsih,  sva kupila test, ki je pokazal pozitivno.
Potem se je kmalu začelo, slabost in špikanje v spodnjem delu, slabo počutje, vrtoglavica, da o tem, da mi skoraj vse smrdi, ne govorim, npr osvežilci prostorov, mehčalecuser posted image zdaj, ko je ta vročina, je še bolj zoprno, me boli glava skoraj vsak danuser posted image prsi me bolijo najbolj zvečer, ponavadi me zbudi bolečina kmalu po tem, ko zaspim. Sem poskusila jih vsak večer namazat s kremo in mi pomaga, vsaj zbudim se ne. Izcedek me je tudi že prestrašil.


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: prvi meseci
22.7.2007 15:20:40   
Ana Luna
Še preden nam je test pokazal user posted image , sem hodila več lulat, pa prsi so se mi povečale bolj kot sicer pred tetico. Zdaj smo v 7. tednu, rabimo veliko spanja, tudi čez dan, prsi še vedno občutljive in boleče, ostalih znakov nimam. Aja, pa voham tudi zelo dobro. Mož me heca in pravi, da grem lahko med iskalce tartufov ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: prvi meseci
23.7.2007 21:18:10   
nejč008
Drage so-nosečnice, samo da se prvič javim.
Sem v 12.tednu, drug teden me čaka NUHALNA, če bo tam u redu, se tudi jaz začnem iskreno veselit...
Slabost in zbadanje v trebuhu (bi me to moralo skrbet?) pa je najpogostejši znak, pa upam, da bo počasi minilo...
Lep pozdrav vsem, ki začenjate tole pot skupaj z mano... user posted image

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: prvi meseci
7.8.2007 21:05:41   
anteja
Pozdravljene! Sem nova na tem forumu in sicer že srečna mamica ene prekrasne hčerkice Mije. Z možem vsak mesec drživa pesti in čakava, ali se bo "teta iz krvavca "prikazala ali ne. Ta mesec pa semi je nekaj dni pred predvidenim dnevom "obiska" pojavil rjav izcedek in manjša krvavitev, ki niti do kolen ne seže mojim mesečnim "obiskom"! Zanima me ali je mogoče da sem noseča? Ponavadi pravijo, da zdrava nosečnost poteka brez krvavitev...

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: prvi meseci
8.8.2007 10:51:51   
regrat
Pri meni je še vedno prvo tromesečje, sem v 9. tednu. Boleče prsi, napet trebuh, bolečine v desnem jajčniku in krči, slabost čez cel dan, moja najljubša hrana mi je postala sovražnica, občasno glavoboli in seveda utrujenost, utrujenost, utrujenost. Občutek, da je v meni novo življenje, nepredstavljivo čudovito!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: prvi meseci
8.8.2007 10:57:47   
regrat
Pozdravljena! Potem sva si blizu glede nosečnosti in ''obveščanja''. Jaz sem test delala 14 dni po zamujanju, pa še tri sem šla delat, a je res, ker sva si s fantom ZELO želela imeti otroka, jaz pa nisem mogla zanositi, tako da zdaj samo pesti drživa, da je z otrok vse ok (9. teden). Najprej sem povedala mami, se vse živo pogovarjava, kakor sem dobila pa uradno potrdilo od ginekologa, sem pa kar zaplesala in takrat sta izvedla še oči in brat ter stara starša. Moj fant je tudi povedal svoji mami in sestri ter njenemu možu, tako da je ožji krog obveščen. Kar se tiče prijateljev, so že pogruntali, da sem se podebelila (za 5 kg sem šla gor, ginekologinja pravi, da telo dela zalogo, ker ni nikjer videti nič specifičnega, samo trebušček imam menstruacijsko napet) in seveda zunaj ves čas sok pijem. Midva praviva, saj bodo videli user posted image

(odgovor članu Ribica83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: prvi meseci
14.8.2007 15:03:10   
setev
Zivijo

Sem v začetku petega meseca nosečnosti. Ze odkar  vem za nosečnost imam bolj napete prsi in bolj občutljive bradavice. V maternici me tudi vsake toliko špika. Drugih znakov zaenkrat nimam. Me je prav zaskrbelo, da to ni dost. Pa sem kar vesela, da nimam še bruhanja in slabosti. Morda se bo pojavilo kasnej.

Veselim se nosečnosti in upam da bo šlo vse fajn.

Pa res, a ima katera izkušnje s hojo v hribe v nosečnosti? Ali lahko ali raje ne?

Lepo nosečnost vsem.


(odgovor članu regrat)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: prvi meseci
29.8.2007 17:52:42   
Joob
Da še jaz pristavim svoj piskerček...V soboto 25.8.07 bi morala dobiti menstruacijo...naredila sem test in ta je pokazal plusek. Moja G je še vedno na dopustu, tako, da sem že kar nervozna kdaj bom prišla na vrsto za pregled. Naj bi bila v 5. tednu. Drugače je vse ok, razen včeraj me je močno špikalo v jajčnikih in pa imela sem eno majhno pikico izcedka na hlačkah (istega kot pri ugnezditvi). Upam, da ni to kaj narobe. Drugače pa se že ful veselim prvega pregleda in da mi še G potrdi mojo nosečnost.user posted image

_____________________________

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu setev)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: prvi meseci
1.9.2007 9:25:09   
tjaška28
Pozdravljene srečke nosečke!!!
Tudi meni zamuja in tudi testi so bili pozitivni. Sem pa poklicala svojo G in me je kar naročila, me sploh ni vprašala koliko mi zamuja. Ko pa sem prišla pa je bilo še prezgodaj, da bi se kaj videlo. Samo neka lisa, je rekla G, da bi ta lahko bilo. Tako da grem čez 14 dni na ponovnni pregled. Upam da se bo že kaj videlo!Ste me pa kar pomirile glede ščipanja po jajčnikih in maternici. Jez sem nonstop hodila na WC ker sem mislila, da je user posted image prišla. Pa niuser posted image user posted image !!!
Glede znakov; prsi me fajn bolijo, slabo mi pa še ni. Vem pa, da mi to ne uide.
Pozdravčki!user posted image


(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: prvi meseci
3.9.2007 14:28:01   
aprill
pozdravljene še ena nova se vam pridružuje!
jaz sem mislila da mi spet zamuja M kot že velikokrat, po 6 dneh sem pa le naredila test in mi je pokazal lepo vidni črtici, čez en dan sem spet nardila enega in tudi ta je pokazal poz.,
me pa ful bolijo prsa in križ, slabo mi pa hvalabogu ni in upam da mi tudi ne bo!!!

(odgovor članu tjaška28)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: prvi meseci
4.9.2007 10:14:16   
...Martina...
Živijo,
tudi jaz se vam pridružujem, saj danes zjutraj mi je test pokazal lep +. Sem že v 5 tednu.
Do zdaj sem iskala informacije, kako zanostiti, od danes naprej, pa kako živeti kot nosečka.

Čestitka tudi Aprill.

Kdaj pokličem pa ginekologinjo??? in ji povem novico?

lp

Martina

(odgovor članu aprill)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: prvi meseci
4.9.2007 11:30:06   
aprill
čestitam za nosečnost, gin. pokliči čimprej da ti da datum za pregled! uživaj v nosečnost

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: prvi meseci
4.9.2007 22:23:10   
5erca04
Lep pozdrav, tudi jaz sem tukaj kr nova in upam, da se bom pridružla vsem aprilčevskim mamicam, saj nosečnost ni glih tak kot bi morala bit. Ampak mislim, da bo vse ok, in se bom kr pridružla forumu.user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: prvi meseci
5.9.2007 13:10:49   
...Martina...
Klicala sem G in mi je dala datum šele 25.9. to je čez 20 dni. Z možem sva rekla, da najprej počakava še prvi pregled in potem poveva staršem in drugim za novost. Samo kdo bo čakal še 20 dni?
lp
m

(odgovor članu 5erca04)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: prvi meseci
5.10.2007 18:30:16   
reba
Zdravo sem nova na forumu, noseča sem 6. tednov. Zaenkrat se počutim ok. Bolijo me samo prsi in bradavice. Slabosti še nimam, kava, cigareti in alkohol še mi ne smrdijo, apetita nimam povečanega in upam da tako tudi v prihodnjih tednih ki prihajajo.  Pravijo vsaka nosečnica ima različne simptome in se različno počuti.

Lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: prvi meseci
5.10.2007 22:38:29   
Pingvinčica*
Jaz sem v 6-7 tednu. Imela sem nekaj slabosti, rahlo boleča prsa, me pa skozi nekaj špika v jajčnikih.
Upam da bo vse uredu. Čez tri tedne odpotujem na dopust (Maroko) in upam da bo vse uredu.
Srečno vsem!

(odgovor članu reba)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: prvi meseci
6.10.2007 22:56:57   
Anonimen
Sama sicr še ne vem, če sm noseča. user posted image  mi ne zaostaja še tko velik, da bi bil to 100% znak. Me pa prsa tako zelo bolijo, pa trebuh mam zelo napet, pa skoz mi je tko mal slabo, ko pa kaj pojem, je pa ok. Testa se ne upam naredit, ker sem ga pred 1,5 leta tud tako kmalu nardila, bla noseča, čez en tedn pa spontan splav. Tko da se bojim, da se mi ta stvar ne ponovi, ker si oba s fantom zelo želiva user posted image . Še njemu si ne upam povedat, da imam spet znake. Upam, da bo vse ok, in če sem res noseča, bomo lahko kdaj malo poklepetale.

(odgovor članu Pingvinčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: prvi meseci
7.10.2007 0:14:55   
nInAzWeRiNa
jst sem tut šele dobro zvedla veselo novico... ko sem nehala jest kt sem imela user posted image   mal pobrklano potem se mi je vse skupaj nastavlo na 36-38 dni, mela sem vse simptome prihajajoče tečke in ker sva s fantom samo 2x v celem mescu pa še takrat sva bila previdna(ker sem komaj začela delat), sem bila prepričana da bo prišla,po drugi strani sem pa kar nekako vedlauser posted image  imela sem dva hujša glavobola pa nisem vzela tableta prav zato ker sem imela čuden občutek, tretji dan izostanka pa sem le nardila   test bolj za hec kot za res tko da sta me dve črtici zelo prijetno presenetili, naslednji dan sem vajo ponovila zdej pa upam na najboljše, na trenutke me zlo boli trebuh,prsa in včasih se pojavi manjša vrtoglavica!
lp, vsem srečnim srečkam nosečkamuser posted image

_____________________________

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?