Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
. Jaz se tolk bojim, da mi zmanjka mleka da bi mogla Živa spet to pit. Mogoče pa bi bilo res fajn, če bi se Živa zdaj čim manj dojila. Mislim saj vem da je to veliiiiiiiko lažje reči kot storiti, samo po moje bolje to kot pa da Jernej to Allernovo pije. No, vsekakor upam da zrihtate tako da bo za vse vas najbolje.
. pol te pa raj tkole varam z mamico z drugega foruma
.
za vaju
se heca, da je ratala cist "organic". Ravno je zaspala in cakam, kdaj bo ugotovila, da me ni.
upam, da vama bo uspelo najti prijetno stanovanje. na zacetku zgleda hudo, ampak na koncu se bo v redu izteklo. Midva (se sama) sva se selila ze 5x in sva ful zmanjsala potrebscine, cesar ne rabiva se sproti znebiva oz. sva prisla tako dalec, da sploh ne kupujeva veliko stvari.