Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak mi je fajn da se vsaj vsake tolko javimo, da vidimo, da je vse ok. Al pa da samo malo pojamramo, pa je takoj boljše. Pa še hočeš-nočeš lahko dobiš kak koristen nasvet al pa idejo
.
.
. In prvič sem dojila pred ljudmi, na klopici na igrišču, pa se mi ni zdelo, da bi koga kaj motilo. Res pa je, da se niti nisem ozirala naokoli. Kar naj si milsijo kar si hočejo. Verjetno na igrišču, kjer so itak samo starši s svojimi otroki - in bilo jih je ogromno - dojenje sploh ni nič nevsakdanjega. Samo ko je mali podiral kupčka pri očkatu, so se obrnili s sosednje klopce, ker se je tako slišalo kot da bi očka rignil
Porod je trajal 11 ur, tako, da bom podrobnosti raje spustila.
nekdo oglaša, da bi zizal... se še kaj javim.
No, saj pride čez kakšno urico, pa bomo šibali ven lovit sončka. Midva sva sicer že brez očija naredila precej kilometrine in sem čisto na koncu z močmi. Je pa fino za nabiranje kondicije in barve - še nekajkrat grem na sprehod, pa bom taka, kot bi bila že na morju