Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz imam v sorodstvu in med prijatelji trenutno 6 noseck, ki imajo rok med sredino novembra in zacetkom feb.

.
Ampak res ni šanse da pridem. Se že od sobote naprej odpravljava naročit dnevno in jedilnico, pa vedno nekaj pride vmes, tako da je za jutri moj vzel dopust da vse poštimava. Pa še vodovodar pride...na kratko, norišnica.
.
da bi danes bolje spala in da bi tudi ti se vsaj mal naspala.
parni sesalnci - nobena nic ne ve?
. Nas pa danes zasigurno ne bo, ker grem k zdravniku. Joj, kr štrajkamo zadnje cajte, se mormo dobit cela ekipa kaj, že dolgo nismo bile vse (oz. še nikoli, ker nas Pocka ignorira!!)
. Sm zadnjič rekla, da bomo naslednjič pršle kr me v Kurte, da se ne boš več vn vlekla (pa magari nam daš samo vodo na dvorišču)
.
joj boga zdaj se je pa pr teb zacelo zgleda da je na poti v nas konc sam nas naj preskoc tole prosm,mi tok lepo panckamo in bi radi se naprej