Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in skrbi me da naš otrok ne bo nikoli sam znal potisniti blata. Se lahko razvadi s tem da jaz drezam vanj? Zdravnico sem vprašala ali ne bi bilo bolje da bi ga nekaj dni pustila, pa je rekla da pri tako majhnem ne, da bi se lahko vse skupaj zabilo. Kako imate vi s prebavo? Kako rešujete te težave? Fizioterapevtka je tudi rekla da je kakanje slabše tudi zaradi hipotoničnosti. Vem da bo slišati mogoče butasto, pa vendar - kako pa kakajo otroci ki so na vozičku, ki so hipotoni, ki nikoli ne shodijo...? 
.Blato ima zelo trdo in kaka vecinoma tako da mu jaz pomagam al pa da mu dam svecko.Letos bo star 7 let pa je ze od vsega zacetka tako.Lahko ga pustim cel teden pa nebo kakal le napenjal se bo pa blato se mu bo tako zapeklo da potem se tezje spravi ven.Vcasih mu rata ce lezi ampak bolj poredko.Men je fizjoterapeutka svetovala naj mu masiram trebuscek sam pri nas ne pomaga.