Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Veš, kaj je pri meni pomagalo. Ker sva šli s prijateljico sami v toplice z otroci, sem izkoristila priliko in sem mu po mailu poslala zgodbo o meni, kaj čutim, kako trpim zaradi njegove odločitve, v bistvu sem mu izlila najino življenjsko zgodbo. Je imel kaj brat.
In sem čakala. Pa me je že naslednje jutro poklical, da je prebral in da se bova pogovorila. Jaz sem samo čakala. No, potem pa mi je povedal, da je že dalj časa opažal, da sem žalostna in je predvideval, da me to tako mori in se je tudi on začel ukvarjati s to mislijo, kako bi bilo..... in se je odločil, da pa bi nekje jeseni, ko bo imel manj obveznosti s šolo in vsem ostalim, lahko začela delat na
. In verjemi, jaz sem že čisto obupala nad njim, vendar sem morala to poglavje s tem pismom zaključiti. No, obrnilo se je pa čisto v drugo smer in zdaj sem res SREČNA!