Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Še enkrat toliko, pa bom gotova. Pa tudi telovadit sem mal začela. Danes sem šla v klet iskat rolerje, pa so čisto brez premz, tako da moram najprej to uredit. Pa tako lepo vreme je in bi blo super za rolat. Pa kdaj drugič. Aja, jedla bom pa tole:
, ker mi ni šlo še nič dol. upam da bo zdaj pokazalo kaj manj, čeprav se počutim še vedno kot tritonka
. a je mogoče narobe to, ker ne jem vsak dan ob isti uri, tako piše v knjigi, da se moraš držat urnika, samo jaz ne morem vedno met kosila ob 12h, zarad službe, tako, da imam kosilo enkrat med 12. in 15. uro, potem se pa držim, da na B dan moraš met najmanj 4 ure do naslednjega obroka, na Š in OH dan 3 ure in na Vitaminski dan 2 uri. ne vem kaj delam narobe, bom pa še naprej vztrajala in se borila skupaj z vami.