Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 8:41:33
|
|
|
|
spelaz
|
Mi jo bomo mel - ravno pa mal naklona.
|
|
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 9:05:23
|
|
|
|
rija
|
maš kako fotko načrta fasade
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 9:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
mi jo bomo imeli. Imam načrt v albumu, če te zanima pisi za geslo, drugače pa upam, da ne bosta stali 2 enaki.
|
|
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 9:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
mi jo imamo na 3h delih kaj pa te zanima?
|
|
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 14:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo imeli tako, čeprav za moje pojme to ni ravna streha, ampak streha z naklonom
< Sporočilo je popravil sunqueen -- 21.3.2007 14:59:30 >
|
|
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 15:19:01
|
|
|
|
mika
|
če se ne motim je ravna sreha do 25st. sunqueen, takšno streho sva midva imela v planu, pa niso dovolili, 200m stran pa je hiša-kocka
|
|
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 19:54:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mika, to mene še čaka (dovoljenje)....pa je nasproti hiša kocka Sva sosedi ?
|
|
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 19:59:00
|
|
|
|
mika
|
potem boš dobila dovoljenje.....sam pošteno se raspištoli, če bodo ugovarjali in jim povej za sosedovo kocko. če bi pri naših sosedih kocka prej stala, bi pri nas tudi stala enokapnica
|
|
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 20:01:49
|
|
|
|
ada2
|
mi imamo tako streho
|
|
RE: Ima kdo hišo z ravno streho? 21.3.2007 20:26:40
|
|
|
|
rija
|
Kaj me zanima? Vse, na kar je potrebno biti previden pri taki vrsti strehe. In tu mislim na čisto ravno streho brez vsakršnega naklona. Nobene enokapnice.....
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuSpočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
EpiziotomijaemaodanjeSo ti naredili epiziotomijo?Ja (
54%)

Ne (
46%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!