|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
23.11.2007 16:14:34   
Skaana
user posted image

oooo, super ste, danes bomo pa res na 200tki user posted image . In tako fino se vse držimo. Bomo res do decembra...

Jaz sem pa danes zjutraj že doživela en šok. Naj bi nam jutri pripeljali in montirali kuhinjo - pa me danes kliče šofer, kam jo mora dostaviti, da je že na poti user posted image user posted image . In danes smo še morali do konca povoskati opeko... No, skratka, potem ni bilo nikogar, ki bi nardil v hiši prostor in ki bi pomagal razkladati. Pa je k sreči naš vodovodar, ki končuje centralno, tako zlat, da je priskočil na pomoč user posted image . No, vmes mi je Atena nabijala: "Mami, no gleva v vltec, no plidi... No..." Potem sem še mogla it zamenjat gume na mojmu tvingecu - za vsak slučaj je pripravljen... Ah, v glavnem spet frka. No, zdaj je vse pripravljeno jutri za montažo user posted image . Jaz pa si ne upam it pogledat sama s tvingecom, pa še micene nimam kam dat... Tak da bom morala pridno počakat do jutri...

Pikica*, meni je tudi bolj všeč Izak, ampak tudi Jonas ni slabo...

ElaM, user posted image user posted image user posted image  sem si jaz tud mislila, da je micena tako pridna user posted image .

Ayo, ja pridnega moža imaš user posted image . Jaz pa nisem dobila ZS user posted image user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
Glede dojenja - Mat3ja, tud jz mam slab obcutek glede tega, ker nimam vsega skupaj nic tam gori, sem mislila da se mi bo vsaj med user posted image  kaj povecalo, pa je vseeno vse bolj revno. Tako da ne vem...user posted image
Tu vas pa lahko jaz potolažim. Poznam pet žensk z izredno bornim oprsjem, ki so vse dojile več kot leto dni. Mleka za izvoz. In poznam tri z velikom oprjem, ki niso imele mleka. Jaz imam tudi velike prsi in prvo kar mi je ena sestra v porodnišnici rekla, da so prevelike in da tu dojenje ne bo šlo... Ker pri velikih prsih user posted image  težje zagrabi, ker so ponavadi tudi bradavice bolj razvlečene in udrte. No skratka, velikost prsi ne more biti merilo. In to te res naj ne skrbi.

SD, super si. Moja sestrična je tud donosila dvojčici, obe dojila devet mesecev brez problema. Ampak ona se na koncu ni mogla sama iz stola vstat. Tak da ti si res fenomen, da govoriš, da se ODLIČNO počutiš user posted image .

Mat3ja, ja pretoki se merijo zaradi posteljice, ker začne proti koncu počasi odmirat - logično. Ponavadi to s sabo povleče popadke. Če pa slučajno ne, pa za ziher merijo pretoke.

Magi*, sem držala danes pesti zate user posted image . Superca. Ti še kar počivaj, december res ni daleč. Ja, šampanjec si pa tudi jaz zaslužim user posted image , sploh srebrni radgonski se pa res ne morem upret. Ja in točno to je bil razlog za edini moj prekršek v user posted image  glede alkohola. Srebrna radgonska en kozarček.
Aja, lažem, pa enih trikrat sem spila deci rdečega, ki ga drugače obožujem (a vseeno zelo redko pijem, da me ne boste narobe razumele user posted image ).

Ja, dočakale smo strelca user posted image user posted image user posted image . Zdaj še pa praznični mesec in bo. Čeprav meni zelo slabo kaže, sem vendarle optimist user posted image  in še nisem obupala. Jutri pa je polna luna, tak da tiste ki ne mislite še it, nič kaj preveč telovadit in pretiravat...

Raho, pa ti si res carica. Zagrižene vrste user posted image .

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
   RE: Decembrke
23.11.2007 16:33:43   
Vrtnica79
Skanna pa si naštemplala 200user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dojenje- jaz tudi spadam med manjše joškice, pa sem dojila polno. Sprva sem mislila da mleka sploh ne bo, sem se mantrala da je mala sploh potegnila. Pa še živčno so me naredili v porodnišnici, češ da na dobiva dovolj na kilaži. Pol so mi vsiljevali dodatek in na koncu sem skoraj že obupala. Sem pač rekla če ne bo šlo pa bo pač po steklenički jedla.
In potem-- presenečenje!!! Ko so mi rekli da lahko grem domov se je mleko samo vsipalo iz meneuser posted image . Ja, to je pa psiha. Torej po prihodu domov sem imela mleka za izvozuser posted image . Od začetka je mala bila skoraj skozi na zizi, kasneje pa si je tako ustvarila nek urnik. Pa nikoli jo nisem zbujala vmes, saj če bi bila lačna bi se tak oglasila. Včasih se mi je zdelo da spi predolgo, pa kljub temu nisem komplicirala.

Manj boste komplicirale bolje bo. Upam da bom tudi zdaj dojenje izpeljala tako kot prvič!

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
   RE: Decembrke
23.11.2007 16:44:25   
soncek.djukelica
Skaana, super si! Odprla si zadnjo stran!user posted image user posted image user posted image user posted image
Raho, crkavala sem od smeha, kako si se menila z carino!user posted image user posted image user posted image
Midva pa greva danes še k eni moji kolegici!
Danes sem mal naspidirana, da ne bom šla še rodit!user posted image
Drug teden imam še zavarovanje za avto za porihtat, pa Občini dat svoj delež za ceste, pol sem pa res ready!user posted image
A je še katera, ki se vsede v avto in vozi? Jaz sem dva dni nazaj imela izreden slučaj in sem mogla zakurblat avto, pa sem mislila da mi bo križ razneslo! Trebuh pa lepo nameščen med nogami!user posted image

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
   RE: Decembrke
23.11.2007 16:55:30   
lana38
No, pa smo res na 200. strani.
Pri nas je bl pa danes en tak čudovit dan, sonček in kar 17°, kot spomladi. Danes sem kar 2 uri bila od doma. To se sploh ne spomnim, kdaj sem zadnjič tako dolgo okrog hodila. Sem bila še v mestu po pregledu pri G. user posted image  je v redu. Vzeli so mi kri za toxo, še zadnjič. Dobila še recept za železo, ker mi ga je zmanjkalo. Naslednji pregled imam spet čez 14 dni in takrat grem tudi na CTG. Ga ima moj G kar v ordinaciji.user posted image
Avta pa nisem vozila že od meseca aprila. Imam pa tako 20 let izkušenj za sabo, tako da to ne bi smel biti potem problem.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
   RE: Decembrke
23.11.2007 17:12:43   
hokejistka
A je še katera, ki se vsede v avto in vozi?


Jaz še kar pridno vozim. Je pa res, da veliko lažje vozim svoj avto kot pa moževega. No, pa če kam skupaj greva, skoraj vedno on pelje. Možev avto ima športne sedeže in me mora ven iz avta potiskat, ker ne morem normalno vstat user posted image
Veseli me, da ste vse še v enem kosu in da pridno čakate december user posted image

Jaz sem se končno spravila k pranju cotk za user posted image . Komaj čakam na pregled naslednji teden, ko me čaka tudi CTG.

Glede joškic je pa meni tudi kar hudo. Jaz še modrca za dojenje ne dobim pametnega, ker imam tako majhne. So se mi minimalno povečale, pa tudi nič kaj ne zgleda, da bi hotelo kaj ven teči. user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
   RE: Decembrke
23.11.2007 17:13:43   
Mat3ja22
hvala vsem za razlago glede pretokov. zdej vsaj vem zakaj se gre. ker je tudi komentiral da je plodovnice ŠE primerno, tko da pomoje tud tega ne bo več dolgo....

no pa smo res na 200-tki.


Raho, crkavala sem od smeha, kako si se menila z carino!


(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
   RE: Decembrke
23.11.2007 17:16:47   
Mat3ja22
aja še glede avta- jaz normalno vozim še vedno. grem še jutri pa v ponedeljek v MB.user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
   RE: Decembrke
23.11.2007 17:39:32   
t*e*j*k*a
OJ!!

SEm komi prebrala tolk ste napisala.

ElaM čestitke da je mali na glavi!!!
RAho s tabo se pa res ni za hecat!!!

SD ti si z dvojčki res faca, verjetno se jima sploh še ne mudi vn, tko da maš še cajt.

Avto tud jaz še normalno vozim,  še ni nobene panike.

Magi*super da is svojo zgodbo delila z nami!

Lorch ti vsaj veš zakaj se rediš (voda), jaz pa niamm pojma od kje se te kile pojavljajo.
Aja ena je napisala da je dve kile shujšala (sem pozabla ktera), ko bi se to men zgodilo!!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
   RE: Decembrke
23.11.2007 17:55:37   
želva
Joj, če ne bi imela svojaga avta bi mi blo tko dolgčas. Tako pa kar naprej okol šibam in sploh nisem pomislila na to, da ne bi mogla vozit.Sem kar vesela, da grem lahko dopoldne, ko sem sama mal v trgovino, pa v bivšo službo mal otročke pogledat, pa na kavico.

Danes dopolndne mi je skrivnostno crknil računalnik in kličem user posted image , da kaj bom pa zdej počela. Pa je prletu domov iz službe(danes dela cel dan user posted image ), mi vtaknil kabel v rač.user posted image  in spet lahko klepetam.

V nedeljo se bliža moj 39t, jaz pa še kar ne dohajam, da zdej gre pa zares. Tko, da se nisem še nič s porodom ali dojenjem ubadala. Kar čakam, kar bo pa bo.

Sicer sem že na Financah spraševala, pa nisem nč pametnega odgovora dobila, pa vprašam še vas: Kje je fino varčevat za penzijo? Jaz o teh stvareh nimam pojma. Bi pa začela z minimalno premijo, ker sem ko stara baba in se mi zdi najbolj ziher v šumf tlačit.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
   RE: Decembrke
23.11.2007 18:08:16   
lorch
user posted image user posted image user posted image Bravouser posted image user posted image user posted image dosegle smo 200!
Tejka, saj me malo tolaži, da je to voda in bo potem tudi upam, da šla tako hitro kot je prišla, ampak fajn pa ni, ko stopim na vago in se kazalec tako hitro premika navzgor.user posted image
Sem šla kar  k moi G. in tam zvedela da je z vodo vse bp. Ni razloga za skrbi. Enostavno zdaj čakamo. Ko se user posted image odloči, da bi šel ven, pa gremo v p.
Lahko pa ažuriram svoje podatke:  38t +5d, +14kg, 107cm
ElaM
čestitam! Tudi tvoj user posted image se je odločil za stojo na glavi. Te čisto razumem, ker je mene že kar malo matralo, ko  do prejšnjega tedna ni nikoli bil v glavični vstavi, vedno samo prečno ali medenično. Potem pa pred enim tednom naredi UZ in ugotovi, da zdaj smo se pa obrniliuser posted image .
Ayo jaz še čisto normalno vozim. Še če rabim kruh se moram peljat z avtom ker ne živimo v mestu in ni nobene trgovine nekaj km okoli. Ravno danes sem bila spet terenska. po obisku g. sem šla kupit še zadnja božična darila in potem sem šla še malo k mojim domov, tam sva se pa z mlajšo sestro odločle, da greva v celje ker ona rabi nove škornje in sva šle še na izlet.  Pravzaprav mi je vožnja še najmanj v breme, vse ostalo je bolj naporno. Npr. sesanje, alpa peglanje. Se rajši peljem kot stojim.
Magi sem že prej vse prebrala in uživala ob peniniuser posted image .
Glede suhomesnatih proizvodov, pa moram rečt, da se nisem ravno nažirala, ampak če se mi je zluštalo, se pa odpovedala tem dobrotam tudi nisem.
Verjetno sem pozabila kaj komentirat, ampak je blo toliko tega da si enostavno ne zapomnim, pa mi kaj uide. se še tipkamo kasneje.


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
   RE: Decembrke
23.11.2007 18:57:30   
Magi*
joj punce, kak ste pridne user posted image

Raho, to te čisto razumem, da te je ded na carini tok razhudil, da se mu nisi pustila. ampak, da si šla zakon študirat...jaz bi rajš plačala, kot da zakon študiram. user posted image

jaz sem imela pa danes oba doma. Zarjo na bolniški, ati naj bi pa na naju pazil (itak je bil non stop na telefonu). kako sem vam fouš, ko še lahko vse delate in laufate okol. jaz resnično več kot 5 minut stat ne morem. user posted image  no, pa sem moža prosila naj nama z Zaki gre nekaj za jest iskat in on, da ne, bo on neki skuhal. hm user posted image  nisem bila glih prepričana v to.

evo kulinarične spretnosti mojega moža:

pire krompir je celo obvladal. potem pa piščančji file - mini zrezki - že vse zrezano, sam še v ponev daš. mu dam natančne napotke: v ponev daš malo olivnega olja, na vroče olje zrezke, popečeš z obeh strani, posoliš in majčkeno zaliješ z vodo. čez narežeš malo česna, pa sveži rožmarin lahko daš.

OK, nič kompliciranega. model kuha že 2 uri. kaj le dela tolko časa? pride vprašat kaj naj naredi, da se mu zdi preveč vode. OK, naj malo povre, pa lahko mal z moko zgostiš in dobiš pač nekakšno omakco. ajd, ne bom komplicirala, ko glih ne zna kuhat.

pride drugič: se mu zdi premalo olja user posted image  mu rečem naj pusti kot je, itak zrezki plavajo v vodi.

pride tretjič in mi o nekem prtičku razlaga user posted image user posted image user posted image  model je vzel zrezkiče iz vodene omake in jih je dal odcedit na rdeče papirnate prtičke, ker se mu je pa kasneje zdelo, da je preveč olja. vodeno omako s česnom in rožmarinom zavrže. in tako sem imela za kosilo nek kao pire krompir in osušene mini piščančje zrezke na eni strani obarvane v rdečo (od prtička). pa dober tek.

če bo po porodu prevzel kuho on, se mi ni za bat za kilažo. svojih +17kg (ja, tolk jih je že!) bom izgubila v enem tednu. user posted image

zdaj sem pa sama. mož je šel delat. ga ne bo celo no, spet selijo neke strežnike. Zarja je šla pa k babici. je že cel teden navijala, da gre spat tja - mam obutek, da tam ne veljajo tako stroga pravila kot pri nas. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
   RE: Decembrke
23.11.2007 18:59:47   
Raho
No, pridem domov in ugotovim, da smo na 200. strani in da nas bodo blokirali user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa malo utrujenauser posted image . O bolečinah v križu pa ne bom.

Vožnja avta? Normalno, še vedno. Kaj pa mi drugega preostaneuser posted image .

Je pa danes Živa izjemno mirna - očitno je vedela, da mama delauser posted image . Sedaj smo tudi s tem končali. Še 4 pomembna opravila do poroda:
- 27. novembra zobozdravnik
- 30. novembra Gibonni
- 1. decembra Črtojev RD
- 4. decembra Maksim Mrvica

Potem pa lahko grem.

Sem šele sedaj ugotovila, da čez 2 tedna grem rodituser posted image user posted image .

Ampak so danes umirali od smeha, ko so me videli. Vsi me sprašujejop, če sem 100%, da je ena sama.user posted image

Sedaj sem že jaz začela dvomitiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem sedaj dečka spedenjam, potem mojega nahecam, da mi malo zmasira križ in potem se ponovno javim.

Pridne boditeuser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:03:33   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Raho, to te čisto razumem, da te je ded na carini tok razhudil, da se mu nisi pustila. ampak, da si šla zakon študirat...jaz bi rajš plačala, kot da zakon študiram. user posted image


Saj ti pravim, da sem v zadnjih treh mesecih zaužila premalo stresauser posted image . Pa se mi je začelo poznatiuser posted image .

KO sem prebrala, kaj je tvoj ustvaril iz kosila, sem se takoj 3x zahvalila vsem obstoječim bogovom, da mi je mojega vsaj tukaj uspelo pripraviti do tega, da je prevzel nekaj osnovnih spretnosti v kuhinji.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:10:28   
Skaana
user posted image

Lorch, jaz sem bila točno toliko noseča kot si ti danes, ko sem šla Ateno rodit user posted image . Počasi bo user posted image .

Jaz še tud vozim skoraj vsak dan. Ateno tako najlažje spravim do vrtca, čeprav nimama daleč, se ponavadi mudi in kadar ona hodi peš, hodi 500m pol ure user posted image . Vožnja ni tak problem, najtežje se je vstajat iz avta. Pa še paranojo imam, ker mi je pri Ateni mehur počil ko sem se vstala iz avta (nisem sama vozla user posted image ).

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:19:36   
loncica
Magi, je pa res zanimiv kuhar tvo juser posted image . Sem se prav nasmejala.

Vožnja z avtom, kaj je že to? Še če me kdo pelje mi je neprijetno, da bi sama vozila, naredim takoj nesrečo.

Raho, jaz bom tud mojga probala naštimat za masažo. Upam, da mi rata.

ElaM, kje si? A proslavljaš obrat?user posted image

Lp

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:19:37   
lana38
Vse, ki še vozite avto ste verjetno večje od mene, ker jaz z nogami ne bi segla do komand, če si ne bi dala sedeža ful naprej. Če dam pa sedež naprej, potem je pa trebuh že na volanu.user posted image  Tudi če bi se lahko prevažala naokrog z avtom, mi ne bi uspelo.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:23:38   
Raho
No, jaz nisem ravno med visokimi.. Res pa ne morem več voziti svojega avta, ampak lahko samo laguno. Ker ima možnost reguliranja naslona na več stopnjah.


(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:25:35   
andreja2000
Lep pozdrav user posted image

Se spet malo javim,če prav v bistvu ni nič novega.Čas hitro beži in PDP se res naglo bliža in samo upam,da ne bm šla daleč čez rok,ker so moje noči res že katastrofalne,če prav hodim spat okoli pol noči še vedno ni spanca,če pa mi že uspe zaspat pa me po dobrih pol urah zbudijo bolečine v kolkah,nato pa se še jim pridruži sindrom neminih nog.user posted image
No,čez dan je pa čito druga psem in včasih kar pozabim,da sem user posted image .Delam vse kar mi pade na pamet,no danes sem barvala sinovo sobo in pri tem zelo uživam in samo gledam kje bi še lahko kaj prebarvala user posted image .Letam po trgovinah in nakupujem božična darila in spet noro uživam,kuham,pospravljam in mi ne zmajka energije,če prav mi ni to najbolj jasno,ko pa tako malo spim.user posted image

No,tako je zaenkrat pri nas......
lep pozravuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:30:28   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

evo kulinarične spretnosti mojega moža:

pire krompir je celo obvladal. potem pa piščančji file - mini zrezki - že vse zrezano, sam še v ponev daš. mu dam natančne napotke: v ponev daš malo olivnega olja, na vroče olje zrezke, popečeš z obeh strani, posoliš in majčkeno zaliješ z vodo. čez narežeš malo česna, pa sveži rožmarin lahko daš.

OK, nič kompliciranega. model kuha že 2 uri. kaj le dela tolko časa? pride vprašat kaj naj naredi, da se mu zdi preveč vode. OK, naj malo povre, pa lahko mal z moko zgostiš in dobiš pač nekakšno omakco. ajd, ne bom komplicirala, ko glih ne zna kuhat.

pride drugič: se mu zdi premalo olja user posted image  mu rečem naj pusti kot je, itak zrezki plavajo v vodi.

pride tretjič in mi o nekem prtičku razlaga user posted image user posted image user posted image  model je vzel zrezkiče iz vodene omake in jih je dal odcedit na rdeče papirnate prtičke, ker se mu je pa kasneje zdelo, da je preveč olja. vodeno omako s česnom in rožmarinom zavrže. in tako sem imela za kosilo nek kao pire krompir in osušene mini piščančje zrezke na eni strani obarvane v rdečo (od prtička). pa dober tek.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se skoraj valjam od smeha - če bi se lahko, bi gotovo se.  Od tule naprej sem pa jaz prepričana, da mojega ne spustim nikoli za štedilnik... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:31:09   
t*e*j*k*a
Magi* tale z vašim kuharjem je pa dobrauser posted image user posted image user posted image !!! TEga verjetno še moj nebi bil sposoben nardit!!

JAz morm priznat da je včasih moj znal bolš kuhat kot jaz, ki sem še ponfri komi spacala. Pa glih tolk da sem si znala jajce spečtuser posted image .
Pol sem pa kr naenkrat začela neki pacat in je vedno neki dobrga ratalo in so vsi radi jedli pa sem dobila ful veselje kuhat.

Pridem nazaj!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:36:18   
hokejistka

Se skoraj valjam od smeha - če bi se lahko, bi gotovo se.


Tudi jaz user posted image

Sem ravnokar prebrala porodno zgodbo od sonček 5 in sem zopet vsa panična od strahu, da ne bi šlo kaj narobe. Ah, grde misli šč, šč.


(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:36:39   
Raho

user posted image
user posted image   


SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Ajtak user posted image  - 24 let, 1. user posted image , CELJE, user posted image
 

01.12. 
Kim80  user posted image  - 27 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC, user posted image  


02.12. 
Lorch user posted image  - 28 let, 1. user posted image , SLOVENJ GRADEC


03.12. 
Kajča user posted image  - 29 let, 3. user posted image , KRANJ, user posted image    
Vetrnica  user posted image - 27 let, 1. user posted image , NOVO MESTO 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image
 

04.12.
MT user posted image   - 1. user posted image , IZOLA


05.12. 
copatek  user posted image  -  23 let, 1. user posted image , POSTOJNA/LJUBLJANA 

trdozimc user posted image  - 31 let,  2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image


06.12. 
lilprincess user posted image  
Skaana  user posted image  - 2. user posted image , CELJE  
Foxina user posted image  

Mat3ja22 user posted image
 

07.12. 
Andreja2000 user posted image  - 41 let, 8. user posted image , MARIBOR, user posted image      
DANVARI user posted image   - 2. user posted image , user posted image

 
08.12.
želvauser posted image


09.12. 
MojcaG user posted image  - 30 let, 2. user posted image , SLOVENJ GRADEC,user posted image
 

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA  
Vrtnica79 user posted image  - 28 let, 2. user posted image , MARIBOR, user posted image

Klarisima user posted image  - POSTOJNA
 

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image
 

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 
 

17.12. 
Nana22 user posted image  -  25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA , user posted image  
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA 
nosečkaL user posted image - LJUBLJANA, user posted image
 

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image  
raho user posted image   (Alice in WL) - 34 let, 3. user posted image , MURSKA SOBOTA, user posted image

 

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image
 

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA/NEMČIJA  user posted image  
Magi*user posted image  - 33 let, 2. user posted image , LJUBLJANA user posted image

 

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image
 

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  
 

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA

 

26.12. 
soncek.djukelica user posted image   user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA
 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image



29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

 

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

 
31.12.
sade user posted image




Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image


Trenutno stanje: 6 user posted image  : 16 user posted image user posted image     


ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image
 
LINA - 4.11.2007 - mamica NANA22

TJAŠ - 17.11.2007 - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)


(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:40:21   
lorch
Skaana a res? sam men se zdi, da js pa danes še ne grem, ker je našemu user posted image prav fino noter, se mu nič ne mudi venuser posted image
Glede kuhanja pa lahko povem, da moj sicer zna, ampak nima časa ker dela cele dneve in zvečer ko pride domov ga seveda čaka kosilo/večerja.  pričakujem pa, da bo v dneh po porodu on kaj kuhal, čeprav je tašča v isti hiši in bi se znalo zgodit, da bo kar ona skuhala za vse. ampak jaz bi vseeno rada vidla, da kak dan skuha moj dragi in bomo jedli kot družinica, kar bomo tudi kmalu postali.user posted image
Sem se pa iz srca nasmejala tem kuharskim dogodivščinamuser posted image user posted image user posted image .
Raho tvojim dogodivščinam s cariniki pa seveda tudiuser posted image . Dobro si obdelala tega bogega človeka. Če bite poznal bi verjetno že v štartu naredil tako kot si ti hotelauser posted image user posted image user posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:41:31   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Sem ravnokar prebrala porodno zgodbo od sonček 5 in sem zopet vsa panična od strahu, da ne bi šlo kaj narobe. Ah, grde misli šč, šč.




Sem šla prebrat. Ooooo fak.user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
   RE: Decembrke
23.11.2007 19:42:52   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Sem ravnokar prebrala porodno zgodbo od sonček 5 in sem zopet vsa panična od strahu, da ne bi šlo kaj narobe. Ah, grde misli šč, šč.




Sem šla prebrat. Ooooo fak.user posted image


tudi jaz sem prebrala,ojoj.....

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 199 [200] 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?