Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Risanke mojega otroštva:) 29.3.2007 19:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa zelo rada gledala Barbapapo
|
|
|
|
|
RE: Risanke mojega otroštva:) 29.3.2007 19:57:04
|
|
|
|
Putka
|
Z mule potegnila dol Barbapapa (tudi meni je bila najljubša), Liliput Put, Poncho in Toro, Čebelico Majo, pa praznik je bil, če je bil Pink Panter. Naša Vesna z veseljem gleda vse te risanke, celo Barbapapa v francoščini.
|
|
|
|
|
RE: Risanke mojega otroštva:) 4.4.2007 19:01:17
|
|
|
|
Jutra
|
Putka, a Barbapapa pa ne obstaja v slovenščini
|
|
|
RE: Risanke mojega otroštva:) 23.4.2007 23:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz že 100 let iščem te risanke,pa sem našla samo barbapapo,ene par risank v italijanščini. pa enega modrega dirkača,ki je tak slab posnetek,da je škifo. a ima katera kaj doma? čebelico majo sicer imam dvd-je,ampak je neka druga sinhronizacija,ne tista,ki smo jo gledali,ko smo bili mali in je totalno brezveze. stripi je bil zakon,ja... dobre stare risanke.
|
|
|
|
|
RE: Risanke mojega otroštva:) 8.5.2007 22:36:37
|
|
|
|
Katrin
|
Moram ža kar malo pomisliti : krtek, gustav, smrkci, biskvitki, barbapapa, ...
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Praznovanje rojstnega dne otrokaVolgaAli vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?doma (
85%)

organizirano (
15%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!