smotka lonib
|
Hojla! No punce, vidim , da ste proslavljale 100 . A ste se že streznile (Mojčca, Taška30, Juniorka, piškotek, emina83, sabri in ostale)? Sem bolj na hitrco brala. Juniorka! Včeraj bi ti lahko poslala kej sonca, dons ti ga pa ne morem, ker ga ni . Vreme pri nas je oblačno. No , vsaj megle nimamo. Mojčca! Bi blo res fajn, da bi se zvečer dobile in še same na kako pijačo. Ker jest mojemu sam govorim, da bom šla, pol pa nikamor ne grem. tejkag in bojana1! čestitke za Lano in Luka . Marijaa! Če se boš takole pogovarjala, si vedno dobrodošla. jest sem imela na začetku občutek, pa ne mi zamerit, kot, da si nekaj več (mislim predvsem po izobrazbi), ker pač študiraš arhitekturo. Ker tle gor smo punce, ki ne gledamo kaj smo poklicu, samo da se imamo fino in si izmenjujemo izkušnje. Pa še enkrat, NE MI ZAMERIT, če se motim. Ker tud jest sem imela na Policijski akademiji sošolca, ki je tud direktno povedal brez ovinkarjenja ampak na lep način. jest sem naši že dala jajčka, jest ji ga ponavadi vkuham v juhico. Špinačko sem ji tud že dala, jagode pe je že poleti jedla. Od sadja ji pa dajem jabolka, banano, klementine, pomaranče, kaki. Moram nehat, ker so miji starši na obisku, pa še mami moram pobarvat lase., Čao!
|