|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
22.12.2007 23:52:21   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: bojana1

Marija-user posted image js tud norim ko Luka spi,pol me pa vsi postran gledajouser posted image -en mi je zadnjič rekel ,da je to materinski-živalski nagonuser posted image bi ga user posted image user posted image

Ok, če je žurka, zastopim. Ampak morajo pa tudi ostali vedeti, da v bližini spi otrok in se morajo tudi oni malo prilagoditi. Če pa to niso sposobni, naj gredo pa ven, na mraz.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
22.12.2007 23:53:06   
gaja*
NO, je že nehala, sam jaz grem vseeno spat, ker če ne, bova jutri oba z user posted image taka user posted image . Kot, da bi ga oba gavdala user posted image user posted image

Lahko noč
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.12.2007 23:53:18   
bojana1
Mojčca-js sem za to da se dobimo,resno mislimuser posted image .Samo bi še malo počakale na lepše vreme,ker tale zima...Ja cedevita pa je zakon za odžejatuser posted image

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.12.2007 23:53:39   
mojčca
Kje boste kaj za novo leto???

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.12.2007 23:54:44   
mojčca
Ko bo malo toplejše, bi se lahko dobile na Zbiljah, par km ven iz Ljubljane. Ful je luštno, zraven je jezero, sprehajalna pot,  pa še kakšno kavico bomo spile.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.12.2007 23:56:27   
bojana1
Mojčca-pri nas ni žurke,pri nas je gasonjerauser posted image smo tiho ko miške-komaj čakam da se preselimouser posted image
Novo leto-dommaaauser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.12.2007 23:57:48   
marijaa
Cedevita je pa tud men dobra in sicer najbolj gozdni sadeži.
paradajza in jagod še nism dala, sej js tud blitvo dajem, špinačo sm sam 2 krat oboje sam zmiksano z mojim mlekom in brez prežganja
Sej jih pustim pr mir zdej k so se mal utišal. grem zdej spat js.
Aja študiram pa arhitekturo.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
22.12.2007 23:58:34   
bojana1
NO vidiš potem še pa lahko ostale ljubljančanke pridejo-tiste ko zdej spijouser posted image ,da ubijemo več muh na en mahuser posted image

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
22.12.2007 23:59:11   
mojčca
No, tudi pri nas smo bolj na tesnem. V sobi spimo vsi 4-je skupaj, pa dnevno imamo, pa kopalnico, kuhinjo pa skupno. Ampak se tolažim, da bomo kmalu na svojem, v naši prelepi hišici. Bo pa potrebno notri vložiti še veliko dela, ampak ni panike, saj vemo, da je vse to za nas.

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
22.12.2007 23:59:12   
marijaa
moj bo za novo leto delo sranje tk da bom verjetn z malim šla k našim

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.12.2007 23:59:25   
juniorka
Mojčca, sem pozabila zadnjič odgovorit..tistega tipa jaz ne poznam, moj ga pa, pa moja poročna priča ima tudi enega afričana in se poznajo...ampak jaz nisem več v stikih z njimi, ker me je razočarala kot prijateljica, tako da... to je že druga zgodba!
Datuma za spanje pa še moj nima, bodo mene klicali...pol jim pa še malega pustim, pa greva midve žuratuser posted image
Za novo leto??? Kje že??? Ja domauser posted image
Jaz sem ene par let čuvala žlahti otroke za novo leto- rabi ktera varstvo???? Če mam enga, pol bi lahk še kterega, pa bomo plesali, peliuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
23.12.2007 0:01:45   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

moj bo za novo leto delo sranje tk da bom verjetn z malim šla k našim

Ja smola. Po drugi strani pa, če imaš tako majhnega otroka, ponavadi novo leto tako ali tako prespiš. Bo pa drugo leto boljše in boste skupaj nazdravili. Res, da ne  točno ob polnoči, ampak malo prej.

Kaj pa za božič, a bo tudi delal??

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
23.12.2007 0:01:57   
juniorka
lepo spite, jaz tud grem!
nočko

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
23.12.2007 0:03:14   
mojčca
NO, tega Salaha jaz poznam, ker sem namreč delala včasih na bazenu, pa je bil on tam redna stranka. No, pa tudi na pijačo smo šli kdaj pa kdaj, pa malo mi je težil, ampak sem bila jaz takrat tako zaljubljena, da sem njega videla samo kot kolega.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
23.12.2007 0:04:56   
mojčca
Tudi jaz se počasi poslavljam, grem delati družbo Manci in Maticu.

Nočko vsem skupaj in sladke sanje, pa prvo budnico od vaših otročkov vam želim zjutraj po 7 uri. 

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
23.12.2007 0:06:14   
bojana1
Evo zdej pa grem spat,bile ste prijetna družba!!!!
Želim vam mirno in lahko nočuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
23.12.2007 0:13:11   
emina83
no evo jaz se pa tak trudla da bi slike gor spravla, pa mi ni ratalo (kaj je to danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ) mi je računalnik 4x zašteko in sem obupala. bom pa jutri spet probala, da me ne bo mojčca tak neposredno ****alauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nč, če greste vse grem pa še jaz!

nočko!!!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
23.12.2007 8:07:39   
mojčca
Dobro jutro. Kavica že diši user posted image .

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
23.12.2007 8:41:43   
sabri
Dobro jutro zaspanke, ja ponoči žurate, zjutraj pa drnjohateuser posted image . Vidim da ste imele spet pijanko in malo debate. Grem jest pa pridem pol.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
23.12.2007 9:09:40   
lilka
Dobro jutro, mmmm Mojčca kako dobra kava!

Jaz sem bal včeraj v službi na večerji in smo se meli fuuul fajn, božičnica je malo pomagala mojemu minusu na računu in ugotovila sem, da bo prav fajn it spet v službo, ker tisto ki mene nadomešča ne prenesejo in vsi komaj čakajo da pridem, a ni to lepo.....user posted image

Tinka dremlje, babika se odpravlja k maši, mož je šel bratu nekaj pomagat, midve pa sami, kot vedno.....

Jaz pa kadim ko turkuser posted image ....no zraven tinke mi sicer ne znese, ker ne kadimo v bajti in hodim poleti na balkon pozimi pa v kletno kuhinjo, ampak ful rada kadim.....

Joj joj kaj berem za ene posteuser posted image user posted image user posted image , spet ste ga preveč cukale, ko me ni blo, pa vas bo pa treba malo skregatuser posted image user posted image user posted image ......samo slikce pa take lepe limate da si kar oči spočijem.....pa nej vam bo vam še jaz enega pošljem, ko ste tako fajne:user posted image

Zdej pa morem it Tinka kliče, se še oglasim kaj.....ne vem če sem uspela vse prebrat, zato bi kar vsem, ki ste med tem kaj praznovale ko me ni blo zaželela:
user posted image
Bodite krasno.......

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
23.12.2007 9:23:35   
tejkag
Dobro jutro, joj ste mi, lušte neredle, se mi je kar piva zluštalo user posted image namesto zajtrka bi  en pir! Ne, se zajebavam, sem že zajtrkovala, samo pir bi pa vseeno user posted image . Aja za novo leto bomo mi kar doma, verjetno bom tak spala. Moj mora it 1. na šiht tak da bo tudi z mano šel s kurami spat.
Lana danes praznuje- stara je osem mesecev user posted image user posted image .
Joj kolk ste spet napisale, grooooza ne  morem vam več sledit, za nazaj itak da nisem mogla vsega prebrat, bom zdaj bolj pridna. Res je ful bad, če ti crkne računalnik, pa še popravit se ni dal, tak da smo mogli kupit novega.
Pa novi avto imamo, no star je dve leti, ampak vseeno, saj ne da se hvalim, samo povem vam. Uživajte! Se še kaj beremo

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
23.12.2007 9:58:17   
smotka lonib
Hojla!

No punce, vidim , da ste proslavljale 100user posted image user posted image . A ste se že streznile (Mojčca, Taška30, Juniorka, piškotek, emina83, sabri in ostale)?user posted image Sem bolj na hitrco brala.

Juniorka!
Včeraj bi ti lahko poslala kej sonca, dons ti ga pa ne morem, ker ga niuser posted image . Vreme pri nas je oblačno. No , vsaj megle nimamo.

Mojčca!
Bi blo res fajn, da bi se zvečer dobile in še same na kako pijačo. Ker jest mojemu sam govorim, da bom šla, pol pa nikamor ne grem.

tejkag in bojana1!user posted image
čestitke za Lano in Luka .

Marijaa!
Če se boš takole pogovarjala, si vedno dobrodošla. jest sem imela na začetku občutek, pa ne mi zamerit, kot, da si nekaj več (mislim predvsem po izobrazbi), ker pač študiraš arhitekturo. Ker tle gor smo punce, ki ne gledamo kaj smo poklicu, samo da se imamo fino in si izmenjujemo izkušnje. Pa še enkrat, NE MI ZAMERIT, če se motim. Ker tud jest sem imela na Policijski akademiji sošolca, ki je tud direktno povedal brez ovinkarjenja ampak na lep način.

jest sem naši že dala jajčka, jest ji ga ponavadi vkuham v juhico. Špinačko sem ji tud že dala, jagode pe je že poleti jedla. Od sadja ji pa dajem jabolka, banano, klementine, pomaranče, kaki.

Moram nehat, ker so miji starši na obisku, pa še mami moram pobarvat lase.,

Čao!
user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
23.12.2007 10:00:06   
bojana1
Dobro jutro!
Evo mi tudi kuhamouser posted image Sem mal pozna zaradi včerajšnje žurkauser posted image
Ja smo tok naklofale,da še sama ne vem kje začet.Se pol čist med stranmi zgubiš.
Noč je bila še kar o.k.Vmes se je malo zbujal ,2krat sem ga dvignala,drugače pa dudo devala.Zbudil se je ob 6.30 se najedel pa zaspal do 9.00user posted image
EEE mi voda za kavo vreje...se še oglasim
AJA danes ima Luka 9 mesecev-smo že včeraj zapileuser posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.12.2007 10:00:08   
smotka lonib
Mojčca!
Za novo leto bomo mi v hribih. Mislila sem doma, ker smo v hribih domauser posted image user posted image .

Čao!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.12.2007 10:25:31   
Mojca B
oj punce. Pridne ste ble...
Upam, da ni preveč mačka danes..:)

Marijaa - dobrodošla. evo taka si nam veliko bl všeč. Ej tud jaz vem, da ni fino jo v rukzaku pustit.. ampak, če jo ven vzamem se zbudi.. mah ja ena tepka sem....

ej tinkibinki: moja mami je komentirala, da je pa Aljaž res ornk dec. baje je naša k ena piška proti njemu....:)

Novo leto: doma se bomo stiskali. Po moje bomo še kakšne nečake imeli na obisku, pa sosede in bo prav pestro. No pa tud, če bomo sami nam ne bo nič manjkalo. Me pa prav zanima kolk časa bo Gaj zdržal pokonci...

Naša Jona pa mesa sploh noče. Vse kar ima okus po mesu pljuva ven. Ima rada sadje. Pa bučke so zakon in juhice na 100 načinov...izbirčna dama je naša Jona!! Obožuje pa navadni jogurt...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?