Anonimen
|
no, mi bomo pa konec tega tedna stari 9 mesecev, zato bom tudi jaz napisala eno statistiko, tako kot to delate vse: - zobki: imamo jih 6 (2 spodaj in 4 zgoraj) - mislim da pri zobkih vodimo - sedenje: lepo sedi čist sama, le ko se stegne za kako igračko pa se še vedno prekucne -plazenje: ni šans - smo v hojici in tudi če jo dam na trebušček, se postavlja na prstke, in noče na kolena -obračanje - lepo na hrbet in trebuh v obe smeri -brbljanje: lepo pove mama (še posebej me lepo kliče, ko se ponoči zbudi v posteljici), ata, papa, baba, daj-daj, deda - ve pokazati k komu bi šla - kar stegne rokice, če pa ji kdo ne odgovarja, pa potem tepe po njegovih rokah in se obrača vstran -hrana: čežana, surovo sadje (kaki, jabolko, banana, hruška)to ima zelo rada - včasih umešam tudi navadno skuto, juhice zelenjavne, in pa dojenje (na en jošk)popoldan in ponoči -spanje ponoči: zvečer okoli 20.00 ure spat, bujenje 1x ponoči okoli 2 ure - dojenje, in spimo tam do 7.00. imamo spalnega kužka in pa seveda prst - zaspi sama, jo položim budno v posteljo in ni problema - niti nič ne joka spanje podnevi: okoli 11 ure (spimo od 1 do 1,5 ure), in tam okoli 15 ali 16 ure (tudi spi od 1 do 1,5 ure) -teža okoli 9200 g, pa tam nekje 72cm - imamo pregled 15.1.2008
|