|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
30.12.2007 13:20:54   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Jaz imam sicer varstvo zagotovljeno, ker mi ga bo do spetembra čuvala mami, ampak bi vseeno raje bila jaz z njim doma, ker ga le bolj poznam kot ona.... LČeprav bi jaz sama raje šla nazaj med ljudi v službo, jo že kar pogrešam. Ampak zdravje  otrok je prvo...

No vidiš, kako imava podobno mišljenje. Jaz sem po eni strani tudi že ful naveličana biti doma, ker imam občutek, da je non stop isto. Potem pa mi moj kdaj reče, kaj mi je hudega. Ja nič. On če npr. hoče k frizerju, se po službi vsede v avto, zapelje in problem je rešen. Če pa jaz hočem k frizerju, moram pa že enega prositi, če mi lahko popazi user posted image , ker če bi šel on z mano, bi obupala tako jaz kot frizerka, ker je tamau živc.

Drugače je pa sedajle Matic tako tečen, da to ni normalno. Seveda, premalo je spal, tako da bo danes na žurki še pestro. Bodo videli, kako zna biti naš Matic tudi slabe volje. Saj če sedim zraven njega še gre, ko grem v kuhinjo pa je alarm. Ne morem pa ga non stop nositi po naročju, ker mi bodo odpadle roke. MOjega pa itak ni doma, ker je šel nekaj delati v hišo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
30.12.2007 14:15:19   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Saj če sedim zraven njega še gre, ko grem v kuhinjo pa je alarm. Ne morem pa ga non stop nositi po naročju, ker mi bodo odpadle roke. MOjega pa itak ni doma, ker je šel nekaj delati v hišo.

Mojčca!
Jest kokr sem lahk neumna, pa našo Zalo non stop nosim po rokah, kadar je tečna (takrat tud v vozičku noče bit). Imam take mišice na rokah, da če bi bila v kopalkah bi zgledala taka user posted image .

Thumbelina!
Pri nas je user posted image uspela. Sem gor dala malo pršuta, olive, gobice, šunko, sir, jajca, pa seveda domačo mezgo z origanom. Je bla ful nasitna inuser posted image . Pol smo pa še spili en user posted image , ker je imel moj oče god.

Zdejle zala spi, jo je moj uspaval. Vsaj neki koristnegauser posted image , če je že po rokah.
Vanja se zunja sanka na tistem centimetru snega, ki ga še imamo, nejc pa k sosedu.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
30.12.2007 14:17:15   
smotka lonib
Mojčca!

Pri citiranju sem spet neki zajeb.....Tole sem hotla citirat:

Saj če sedim zraven njega še gre, ko grem v kuhinjo pa je alarm. Ne morem pa ga non stop nositi po naročju, ker mi bodo odpadle roke. MOjega pa itak ni doma, ker je šel nekaj delati v hišo.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
30.12.2007 14:24:47   
juniorka
Jaz bom pa dans .....! Od 12ih sem poskušala spat spravt malga, ker je bil ful zaspan, si očke mane... je zaspal ob 14ih! Vmes sem hotla riž skuhat in dam posodo, da se osuši na ogenj...seveda sem morala vmes k malemu, ker se noče sam igrat..in sem zažgala- dobr, da ni blo olja not... Joj, sem jezna!
Ma, tile prazniki- se pozna, da ni terapije- ker hodva ob torkih, pa plavalnega je konc in non stop eno in isto..saj sem jaz tudi naveličana...se bova šla jutri verjetno kopat, če bo z noskom vse ok, ker mam dost vsega!
Me zanima, kolk bo spal, 20 min je že mimo!
Mi imamo še dobrih 5 cm snega, ampak mrzlo je ko user posted image , -5!

Neposredna povezava do sporočila: 3104
30.12.2007 14:41:24   
smotka lonib
juniorka!
Pri nas pa ni tako mrzlo (okoli 0 ali -1), ker imamo sonce. Zdejle se je že mal  skril, ker se meglica sprehaja. Zjutraj pa je bil sonce že ob 07.30.

Moram nehat, ker se je Zala zbudila.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
30.12.2007 15:53:57   
marijaa
Js pa mislim da bo mogl bit dost. Sam če ej tk bi ga js namesto u zasebno alergološko pelala na bio resonanco kjer bodo tocn ugotovl ka mu skodit k da bos ti vedla. Da bodo to u na vrazovem v lj al u zasebni ambulanti ugotovli ni nujno. če ne bo neki časa jedu ne bo s tistimi alergeni nafilan in pol ni nujn.  zato bi ga pelala na bioresonanco pa na vrazov trg tma lahk probas jim mal zatežit da te vzamejo naprej da nucaš za podaljšanje porodniške.
Mi smo bli prej na sprehodu in se je dru mu ni pasal zdej pa spi.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 3106
30.12.2007 16:38:32   
Anonimen
pozdravljene!
da se na brzino malo javim, saj lara spi od 15.00 ure, in bo po moje kmalu alarm. sem vmes že ta veliki pekla palačinke (no, je meni tudi pasalo, sem 2 zmazala), sedaj pa sem spet delala ono pecivo od zadnjič - samo danes imam kvasuser posted image - sem še dolžna mojima dvema to pecivouser posted image

aja, sem se pozabila zahvalit vsem, ki ste mi pisale glede mleka in vanilijevega adaptiranega mleka.
sem se kar bala, da bodo informacije take kot ste jih navedle, da se to da kupiti v mullerju ali dm ali intersparu, in teh trgovin namreč pri nas ni - bi se morala zapeljati v MS -kar pa mi je malce od roke....
sem pa ji sedaj 2x zjutraj ob sedmih, ko se je zbudila, dala navadno mleko, pa not par zrnc vanilijevega sladkorja - in je začuda jedlauser posted image . no, zvečer pa še vedno ne - je še vedno zakon ta naša čežana... ampak začetek pa je že in se tolažim, da upam, da bo že enkrat.....

je pa danes jedla v juhici piščanje meso, in potem ko smo mi imeli kosilo (pohane piščanjčje prsi, riž, grah in solato) je tudi nekaj malega jedla zraven - in to suh riž in grah, pa malce mesa.... tako da bo.... ne upam preveč hvalit - mogoče pa je imela danes slab danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3107
30.12.2007 16:52:19   
Anonimen
no, mi bomo pa konec tega tedna stari 9 mesecev, zato bom tudi jaz napisala eno statistiko, tako kot to delate vse:
- zobki: imamo jih 6 (2 spodaj in 4 zgoraj) - mislim da pri zobkih vodimouser posted image
- sedenje: lepo sedi čist sama, le ko se stegne za kako igračko pa se še vedno prekucneuser posted image
-plazenje: ni šans - smo v hojici in tudi če jo dam na trebušček, se postavlja na prstke, in noče na kolena
-obračanje - lepo na hrbet in trebuh v obe smeri
-brbljanje: lepo pove mama (še posebej me lepo kliče, ko se ponoči zbudi v posteljici), ata, papa, baba, daj-daj, deda
- ve pokazati k komu bi šla - kar stegne rokice, če pa ji kdo ne odgovarja, pa potem tepe po njegovih rokah in se obrača vstran
-hrana: čežana, surovo sadje (kaki, jabolko, banana, hruška)to ima zelo rada - včasih umešam tudi navadno skuto, juhice zelenjavne, in pa dojenje (na en jošk)popoldan in ponoči
-spanje ponoči: zvečer okoli 20.00 ure spat, bujenje 1x ponoči okoli 2 ure - dojenje, in spimo tam do 7.00. imamo spalnega kužka in pa seveda prst - zaspi sama, jo položim budno v posteljo in ni problema - niti nič ne jokauser posted image
spanje podnevi: okoli 11 ure (spimo od 1 do 1,5 ure), in tam okoli 15 ali 16 ure (tudi spi od 1 do 1,5 ure)
-teža okoli 9200 g, pa tam nekje 72cm - imamo pregled 15.1.2008

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
30.12.2007 17:37:02   
gaja*
Tak dolgo rabim da preberem za nazaj, da mi pol skoraj vedno zamanjka časa, da bi še kaj   user posted image ...

No, za nami je že drugo spanje, tak da bomo pokonci do večera. Zdaj se je zamotila z igračami. Vsakih 10 minut mora zamenjati, da ni dolgočasno. Najprej žoga, ki se sama premika, potem kuža, potem knjiga, pa zmeče vse dvd-je iz police, sprazni spodnjo polico pri klubski mizici... Ji je zanimivo  user posted image

Danes je za kosilo pojedla najprej juhico s korenčkom in zlatimi kroglicami, po spanju pa še zmleto govedino popraženo na čebuli z začimbami in zgoščeno s krompirjem, potem pa sem ji noter natrgala koščke kruha in je tudi pojedla pol njene posodice.

Naši punci vedno bolj uspeva kobacanje po kolenih  user posted image user posted image   Zdaj že cel popoldne plazi sem in tja in se niti ne vrže na trebušček. Tudi sedeti ji je uspelo na miru, tak da  user posted image Skoraj ne morem verjeti.

Tak, bom poskusila še poslat naš koledar, ki smo ga letos pošiljali okrog.
Če mi bo uspelo
Zaenkrat čav bav user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
30.12.2007 18:07:39   
smotka lonib
Gaja!
Bravo, da ssta tako napredovali s kobacanjem. Mi še vedno nič. Jo postavim na vse šitir, ona pa se stegne kot ena upokojenka na trebuh.

Moram nehat, ker hoče Nejc na računalnik.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
30.12.2007 20:05:45   
smotka lonib
haloooo! kje pa ste ?? sej še ni silvester!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3111
30.12.2007 20:11:10   
zalbi
jupi zame  user posted image , od zdeje naprej smo priklopljeni spet na net.

Ja prejšno nedeljo smo se usplei preseliti - noro dobr je - bom poslikala in dala slikce gor. Skratka končno imam dost prostora, tko da res uživamo.

Sicer smo se potepali, smo blili pri babici v medimurju tri dni - je blo kr vredu - ampak sem kmi čakala da gremo domov - nov domek pa to  user posted image

Jutri odhajamo na štajersko - bomo tam silvestrovali - pa pridemo domov vrjetn v sredo - pol pa še v ikeo en dan - pa bo konec dopusta za mojga user posted image .

Tako - na hitr od mene... prebrat vas še nisem uspela - bom počasi...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3112
30.12.2007 20:14:03   
mojčca
Ja Lonib, mi smo ravno prišli domov, Matica sem dala že spat, ampak se nekaj pritožuje, še Manco zrihtam za v posteljo, potem pa samo padem na stol. Manca še kar nič ne je (lažem, danes je dala parkrat v  usta rdečo peso in olive), v obraz pa je zelena kot stena. Če ne misli počasi začeti jesti, greva v četrtek nazaj k pediatru.

Joj, kolk sem jaz dons utrujen, daj mi piti, jesti pa ni treba user posted image .

Hariba, sedaj je vse skupaj za vami in bo mogoče malo lažje štartati naprej. Kako si se potem odločila glede Zoje???

Piškotek, od kar so prazniki, si nas pa čisto dala na "off".

Neposredna povezava do sporočila: 3113
30.12.2007 20:18:35   
mojčca
Zalbi, superca, da se vam je uspelo preseliti, da ste dobili net in da končno uživate na svojem, kjer ima vaša princeska ogromno prostora, da se lahko neomejeno giblje. user posted image user posted image user posted image  za vas. Pa hitro poslikaj vašo hišico in daj gor slikce, jaz sem ful, ampak ful firbčna, priznam user posted image . Pa uživajte na Štajerskem, po novem letu pa glej, da boš tako kot me ena velika čveka tukaj gor.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
30.12.2007 20:46:01   
mojčca
Thumbelina, sem se danes, ko smo bili na žurki spomnila, da nisem pogledala še vaših novih slikc. No, sedaj sem jih in lahko rečem samo: kakšna čupa, kolk ma pa vaš otrok las?????????????? A si mu jih slučajno gor nalepila user posted image . No, pa pohvaliti ga moram na slikici, kjer pase kravice, ful dobro, pohvalno user posted image user posted image user posted image .

Otroci spijo, potrkam na les, da ne bo takoj jok in stok, jaz pa grem pospravljati darila, ki jih je prinesel božiček (spet cel kup plišastih igrač, ampak so ful luštne. Matic je dobil celo enega medija, ki ima pleničko, tako da imamo po novem v plenicah tri, na srečo eden samo ponoči user posted image =.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
30.12.2007 20:54:15   
mojčca
Punce, očitno imam samogovore user posted image user posted image user posted image . Nič, greva danes za spremembo z mojim ven, da si privoščim kakšen kozarček user posted image , no, kakšnega sem že spila na žurki, pa da ne bom mešala, bom kar nadaljevala s tem.

Da mi ne boste fovš, pa kakšnega počastim še vas user posted image , za tiste, ki ne pijete vinčka pa user posted image . No, pa na zdravje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
30.12.2007 21:11:14   
smotka lonib
Mojčca!
uživajta s svojim dragim. ko boš kakšnega ruknla, pa se še name spomni, pa še namesto mene kakšnega več rukn. jest sem itak sam doma in berem kako ve veselo žurate zunaj s svojim. upam, da mene kak tak večer čaka po novem letu, ker ima moj 8.1.¸RD in to 40 let. madoncakako čas hiti.

zdej bom počasi nehala, ker se mi Zala tok zvija, da je ne morem več držat z eno roko, z eno pa pisat.user posted image

se slišmo!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
30.12.2007 21:11:50   
thumbelina
Evo še mene. AMpak mi je moj dedec spe t nekaj čaral na svojem Accountu (midva imava skupen računalnik, pa vsak svoj account in kar on dela se tud pr meni pozna) . Ej imam tako resolucijo da sem zdajle ko sem uspela prebrat vse kar ste ve napisale že oslepela...
No ampak jaz se ne damuser posted image Je odvisnost hujša...

SKratka oba spita. tamali kao da spi, ker se je 1x že zbudil... za dudo. Z možem sva ravnokar finiširala stopnice - jih kar sama oblagava, tako da sva nalomila ploščice na prafaktorje, potem jih pa skupaj zlagava, da izgleda kot en mozaik, bom 1x poslikala, ko ne bo tako usrano od lepila...

Zalbi - čestitke za selitev. Joj se psominjam naše selitve in je blo prav luštn prvič spat v naši hiški.user posted image user posted image user posted image

MOjčca - midva imava oba z možem bolj kosmate gene, imava oba preveč las, se v kopalnici v banji vidi.... Tko da men je bilo total logično da se bo otrok rodil s ful lasmi in tolk sta jih oba imela že ob rojstvu in se niso nič ogulili. Smo pač kosmate sorteuser posted image .

SEm pa tok vesela. Matevž se je danes avtomatsko ko jehotel prijeti igračko obrnil vstran, filmsko oprl na rokico in z drugo segel po igrački. Sem bla tok srečna, da sem se skor zjokala in potem sem ga skoz zezala in mu dajala igračke tko da je plezal za njimi..... Bravoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Nč grem mal pred tv, potem se pa spet javim, ko bo mož utegnil tole sranje tle popravt ker me prav glava boli od teh meglenih črk....

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
30.12.2007 21:12:51   
smotka lonib
zalbi!
to pa ka foto v roke in slikaj hišico. superuser posted image user posted image , zdej boste pa užival v svoji novi hišici.

Neposredna povezava do sporočila: 3119
30.12.2007 21:12:59   
mojčca
Lonib, škoda, ker si sama doma, drugače bi te povabila zraven. Saj ne bova sama, smo zmenjeni s prijatelji, da kakšno dorečemo za jutri. Do 23.30 bova jutri doma, potem pa se dobimo v naši novi hišici, da nazdravimo na uspešno leto 2008.

Neposredna povezava do sporočila: 3120
30.12.2007 21:17:10   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina
MOjčca - midva imava oba z možem bolj kosmate gene, imava oba preveč las, se v kopalnici v banji vidi.... Tko da men je bilo total logično da se bo otrok rodil s ful lasmi in tolk sta jih oba imela že ob rojstvu in se niso nič ogulili. Smo pač kosmate sorteuser posted image .

Zdaj vsaj vem, zakaj ima naš Matic tako malo las. No, sedaj so mu že zrasli in je kar lušten fantič, ja itak, tud, ko je bil brez las, je bil zame najlepši otrok, poleg svoje sestrice seveda user posted image user posted image user posted image . Krivec, da je naš otrok bolj skromno obdarjen z lasmi je očka, seveda če ne štejemo ljubavni tepih user posted image . Me moj sprašuje, če bova kaj šla, pa bolj slabo kaže. Sedajle izgleda že približno takole user posted image , še tole naredi user posted image , potem pa lahko greva.

Neposredna povezava do sporočila: 3121
30.12.2007 21:18:11   
mojčca
OJ zdaj gremo, oj zdaj gremo, nazaj še pridemo. Ne boste se me rešile, nič skrbeti user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
30.12.2007 21:19:59   
smotka lonib
Mojčca!
bom pa doma enga spila. uživajte na pijački. za volan pa naj se usede tisti, ki bo trezen, da ne bo za vami šla user posted image .

thumbelina!
tvoj fantič je prov fest poba. lask ima res ful.  študiram, da bi Zali lasuljo kupila, ker ima tok mal lasuser posted image .

zdej je Zala že zaspana in gre v mižo. še prej se bo pa priklopuila na joško.

čao!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
30.12.2007 21:22:24   
thumbelina
He he, lahk pršparam od naslednjega striženja ki bo prav kmalu nekaj las, pa jih lahko pošljem da jih vaši Zali pripopate na bučkouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3124
30.12.2007 21:53:28   
zoom zoom
Sem že ob 20h nekaj pisala, pa sem namesto CtrlC, pritisnila CtrlV, pa mi je napisalo prejšnji post. V glavnem ...

... današnji dan je minil super. Smo se šli malo sankat in drsat in na malo daljši sprehod in kar je najpomembnejše ven iz te user posted image megle. Sem po dolgem času spet videla malo sončka. Smo vsi zelo uživali.

Oba sta potem zaspala že pred osmo, s tem, da sem do skoraj devete ure hodila k tamali, ker se je zbujala. Zdej že skoraj uro spi in upam, da se ne bo zbujala. Sicer prehlajene je še zmeraj, samo smrklja je malo manj kot včeraj. V sobi tudi vlažilec dela na fuul, tako da upam, da kakšnih večjih težav ponoči ne bo.

Še nekaj moram vprašat. A je mogoče včeraj katera od vas gledala Beg iz zapora? Jaz sem cel dan čakala na to, na koncu pa pozabila. Sem se spomnila šele danes okoli 4. ure. Če je katera gledala, bi prosila za kratek (ali pa dolg) povzetek.

Thumbelina: kakšna je bila torta na RD

Mojčca: uživajta zunaj

Zalbi: vi pa tudi uživajte v 2frišnem" stanovanju

V glavnem, sem zdej zlikala že skoraj vse cunje, ostalo bo še jutri, moram samo še mleko pripravit in bom šla kar spat.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!