Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
- pa sploh mi ni di tega da jutr prde, ker pride s vojo skraj 3. letno punčko, ki je pravi mali
, pa res nisem neki bčutljiva, ampak da jo imam pa pvsod, pa puding mi je zadnjič po celi bajti namazala - sem kr malo živčna... a res se ne bi zmenle za četrtek, al pa petek - pridem ZAGOTOVO....plissssss

(hecam se, al pa tudi ne). No, za njegovih 40 let mu pripada ena dobro torta:
Tak, da sva sami. Gaja spi, ko pa vstane, greva k mojim, ker naju dedi že komaj čaka. Čist je zmešan nad to mojo punco
po obrazu in vratu pikasta in če misliš, da je od rumenjaka, ji ga jaz nekaj časa ne bi dajala oz. toliko časa, dokler pikice ne izginejo. Ko pa bi bila čisto brez pikic, bi ponovno poskusila z rumenjakom in če bi se pikice pač spet pojavile, ji rumenjaka samega ne bi dajala. Pa v posvetovalnici bi to omenila pediatru.
da moraš biti obvezno zraven. Nobenih izgovorov.
.
šit. jest bi isto reagirala kot si ti. mogoče še bolj ostro (jah, jaz hitro kaj preveč rečem, pa mi je potem žal)