Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca ...vračamo se pa okoli 15.8.. No NinaF, ko pridemo iz morja, pa te povabim na kavico na Gibi Gib, no, ali pa na kaj drugega, častim, kar piješ. Lp mojčca mojčca z veseljem pridem na GG. uživajte na morju in upam, da vam bo vreme naklonjeno. alergija: drugače pa naj povem, da sem bila 16.7. na testiranju za alergijo in sicer v SBJ in so ugotovili, da je Lučka alergična na jajca! pri pikici od beljaka so se ji naredili ogromni mehurčki, skoraj enako močno pri rumenjaku. presenetilo me pa je, da ni alergična na mleko (oz. zdaj čakamo še rezultat krvnih preiskav), ker sem jaz že skoraj več kot 2 meseca brez kakršnega koli mleka čeblanje: Lučka je začela čebljati. prav na glas se še ne zasmeji, se pa veliko pogovarja in pa ogromno kriči in dela "auauauauaaaaa", tko da je prav smešna. včasih kar vriska - odpre usta in potem nekaj časa nič in potem "zaškripa". se je pa začela nenormalno obračati nazaj ko jo previjam oz. mi upogiba hrbteničko (pa nimam nič zadaj za previjalno kar bi jo zanimalo) in pa tudi iz hrbta na bok se prevali oz. včasih na trebuh, samo potem ne more dati rokce še ven izpod trebuščka. je prav smešna, ker ne zna pasti kravic spanje: ne morem reči, da je zadnje čase več pokonci, ker pač veliko letava okoli, ampak če sva doma ima ona še vedno svoj red in se zbudi na vsaki 2.5 uri, poje in zaspi nazaj. priden otrok, ni kaj. definitivno je po mamici in očiju! sem pa ugotovila, da jo dajem ob 22uri čisto prepozno spat. je takrat že koma in jo bom začela "prestavljati" vedno bolj proti 20 uri, pa bom videla do kdaj bo potem spala. ker zdaj zaspi ob 22ih in spi do 7ih sigurno, ob sobotah in nedeljak, ko jo mož ne zbudi z lubčkom, se zgodi, da potegne tudi do pol 9ih. kakšne so potem moje joške raje ne bi... bučike: drugače se mi je pa na levi bučiki (spodaj ko pride pri modrčku kost) naredila pod kožo kot ena bulica - ampak je to zdaj že tako... podolgovate oblike, vse bolj spominja na silikonski vložek boli me pa tako, da je za umret. se kar tresti začnem in mi je slabo, če se je dotaknem. pa tudi roko komaj dvignem levo. čudno vročine nimam, dojka je mehka in tamala iz nje kljub vsemu pridno vleče, tako da po moje za mastitis ne gre. bom počakala še ene dva dni, če bo kaj minilo, drugače pa... dohtar vabi... vročina: jo kar v redu prenašava, ker sva večinoma notri. če gremo ven gremo po 19. uri, pa še takrat če se kolikor toli da dihati. osebna: sem dala delati osebno za Lučko. bom raje tiho kakšna je prišla na slikah. grozno. ne vem zakaj tako majhnih otrok ne slikajo leže. potem mi pa reče "dajte malo umakniti vašo roko spredaj... a ji date lahko glavico malo bolj pokonci... kaj pa hrbet..." sem že mislila, da ga bom ugriznila. ampak vseeno... Lučka je slikana, vrata skorajda nima, oči so take kot da bi videla zmaja, ker je bil fleš tak... mi je pa full čudno, da osebna velja za tako majhnega otroka celih 5 let!!! halo! že po enem letu je otrok čisto drugačen, kaj šele po 5ih : še vedno bolj previdno. me boli kot tole je eno veliko sranje. če sem predolgo na WC-ju me tudi šivi še vedno bolijo. matr, mam občutek, da je telo čisto razštelano! aja, pazimo pa na metodo "eno postajo prej dol". razprodaje: sem šla danes kupiti superge za tečt, pa sem privlekla domov vse drugo, razen superg ne. pa še denarnico sem si naročila, pa kupila sem še pralne oreščke za prat, pa zase ene "zanič" sojine deserte, pa ene rastlinske paštete, ker se mi od marmelade že trena... ampak sem si pa kupila natikače v Hervisu. pa spet se je zaračunala. sem dala namesto 10€ za njih le 7€. pa že zadnjič sem v MK za Lučko kupila knjigico, pa je namesto 14€ računala 4€. tukaj pa še en link, na katerem so noro luštne copatke: http://www.star-child.co.uk/howtoorder.asp