taška30
|
Hojla, ej, ampak tole je pa čist brezveze. Julija sploh noče biti več v vozičku. Pa je obrnjena tako, da ven gleda, pa eno stopničko naklona ima, pa jamra, se zvija, teži, jokca, na koncu se dere. Prejle sva šle ven in bile v pol ure nazaj, ker je obup! Pa zakaj moji otroci ne morejo dat mira v vozičku. Al pa celo zaspat noter. Gledam druge vozičke, al spijo al pa lepo ven gledajo, ne glede kolk so stari. Eh! Že pri Manci je bilo tko, da smo morale iti na sprehod, ko je bila popolnoma naspana, sita, pa še dobre volje, pa je mogoče zdržala pol ure, domov smo se pa vedno vračale z sireno al pa sem jo nesla v roki, z drugo pa rinila voz. Izboljšalo se je šele tam okoli 1 leta. Voziček: ja, mi smo potem tud kupili marelo, ampak je Manca sedela noter šele tam od 10 mes dalje. Je pa res, da imamo PP Pramette, ki je kar lahek in fajn se zloži in ni bilo potrebe po mareli. Bojana1: blagor tebi, jaz že zdaj vem, da nimam šans za vrtec marca/aprila 08. Razen če se kdo preseli in izpiše, pa še to jih je ziher par pred mano v vrsti. Bom spet morala najti privat varstvo za par mesecev do septembra. Prebava: mah, men se zdi, da našo tud neki matra zadnje dni, sicer zaenkrat še kaka vsak dan 1x, samo to je malo, ker je prej po 3x (še vedno se le dojiva), pa ful prdi. Malo imam na sumu, da prdi zato, ker jaz pojem ogromno zelenjave in sadja zdej pri tej dieti, no glavno da je ne zvija. Pri Manci so pri zaprtju pomagale sladke kamilice - 1 filter vrečka kamilic na cca.1-2 dcl vode, pa ne smeš pustiti dlje kot 5 minut noter, ker drugače zapirajo! Potem pa ene 2-3 žlički sladkorja noter, tko res konkretno sladko, ker sam sladkor deluje odvajalno. Lahko pa v lekarni kupite samo laktozo (mlečni sladkor) in jo zmešate v čaj, tud deluje, samo manj sladka je. Še kaj? Ne spomnim se nč. Aja, dons pa naša neki ful poliva oz. bruha. Pobruhala je že (sicer malo ampak moraš preoblečt) 2 majčki, 2 bodija, 5 slinčkov, 1 hlače, 2 moji majčki. Ja, čist res!
|