|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
8.12.2007 8:50:52   
tinkibinki79
Jutro!

Evo, mi smo pokonc! Hvala bogu ej Aljažis pal ponoči, tako da sem se res spočila. KOmi čakam današnji večer, ko grem v gledališče. Grem pa tukaj v Trbovljah. Tako da.... Imam samom 5 minut od doma peš, tkao da ne bom prav dolgo odsotna.

Mojčca-tudi jaz držim pesti.
Taška30-Držim pesti, da bov se ok. Se pa popolnoma strinjam, da so zdravniki zeloooo arogantni. Moraš zaropotat, če želiš kam priti.
Aljaž sploh še ni bil testuiran(moral bi biti pri 6.mesecih, pa še ni bil). Nazadnje ga nis0o imeli časa testirati, ker je bila gužva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V laboratorij sva šla, izvide nisva dobila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas gredo vsi takoj k zobozdravniku, ker ima ordinacijo zraven - midva nisva šla - ker ni bilo časa, je bila gužva...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sva bila prva naročena, in prva tam. Ampak, ker so se počasi nosili in niso začeli delati ob uri,s e nas je nabralo ogromno in potem so bili živčni. Škoda besed!!
Mleko-Mene tudi zanima, če pripravljate te linote in ostale kašice z navadnim mlekom 3,2. Menda že lahko uporabljamo, samo ga moramo prekuhati, pa alpsko ne sme bit. Katera dela tako? Tako so namreč rekli kolegici na sistematskem. Nama z Aljaćžem seveda niso nič rekli, ker ni bilo časa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj že plačujemo zdravstvo?

Drugače me depresija še vedno daje. Se skušam poimiriti,ampak ne gre. Kos e hočem pogovorit z dragim, gleda TV, al pa spi. Čre pa kaj rečem pa pravi če me spet ta tečna daje. MIslm halooooo. Počas mam res dost vsega. Pišuka sej nisem samo mama, sem še vedno tudi ženska (pa ne mislim s tem samo na posteljne aktivnosti). Se mi zdi da deci včasih to čist pozabjo. No vsaj moj. Zdej pa Aljaž tečka, šibam....Sem spet sama, je moj v službi.

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.12.2007 9:40:13   
tinkibinki79
Evo Aljaž je že buden. Ampak je danes za spremembo zelooo priden. Upam da bot ak cel dan. Pa sonček se tut malo kaže - mogoče pa le uspeva iti na sprehod.

Imam eno vprašanje - kam boste dale vaše sončke, ko bo čas za v službo. Jaz namreč nimam varstva, jasli so pa pri nas polne. razmišljam o privat varstvu, ampka imam pomisleke... Nekaj bo pa treba stuhtat. Najraje biv idela, če bi mi podaljšali porodniško - ampak mi jo itka ne bojo, smo k sreči ok. In si tuid en želim, da bi mi jo podaljšali zaradi kakšnega zdravstvenega razloga.

Se še javim.

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.12.2007 10:40:06   
Anonimen
dobro jutro!
joj, koliko ste napisale, ne vem če bom uspela vse prebrat. bom pa sproti komentirala.

taška - meni je zadnjikarat P rekla pri izvidih, na katerih je bil hemoglobin 112, da je to normalno dokler se user posted image  večinoma doji. ko bo več GH, bo boljše. svetovala pa mi je, naj ji kupim kak frutek z dodatkom železa.
moja sicer teh frutekov ni hotela piti - sem ji pa zaradi tega začela kuhati suhe slive med jabolčno čežano.

juniorka - tebi en velik user posted image , tvojega pa bi jaz najraje user posted image . se mi zdi, da se ne zaveda, da ima doma dva user posted image , ki ga potrebujeta??? halo???? samski life je preč!!!

zdravje - pri nas se normalizira, ampak vseeno ne bomn šli nič na sprehod. eva še vedno kašlja, lara pa je itak na antibiotikih

varstvo - hja, pri meni je situacija še nejasna. našo firmo so namreč zaprli (sem delala v Tovarni sladkorja) - ta ****  EUuser posted image .  in po končanju porodniške mi dajo v roke odpoved. imam pa potem še 45 dni odpovednega roka, tako da sedaj ne vem, al bom morala teh 45 dni delat ali neuser posted image . no, če bom morala delat, si bom zrihtala 4 urno delo. te 4 ure pa je moja mami rekla, da bo že laro počuvala. potem pa sem mislila, da bi zgurali ta Evin prvi razred, ko jo moram dostraviti v šolo in pozneje iti po njo. potem pa si pozneje začnem iskati novo službo....

thinkibinki - eh ti moški, kaj čemo souser posted image  včasih pa tudi user posted image . ena rožca ta tebe user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.12.2007 10:49:40   
mojčca
No, otročka sta spala celo noč kot top in se prebudila zjutraj okoli 8. Mi so lepo vstali, ati pa je še malo spal, ker se je včeraj zvečer potepal. Je kolega kupil nov avto in nas je povabil na pijačo. Jaz sem rajši ostala doma, ker nisem bila ravno razpoložena za žurke, pa še taprava družba je bila, tako da bi prišla domov spet v jutranjih urah.

Tinkibinki, tole si pa napisala prav lepo:  Ko se hočem pogovorit z dragim, gleda TV, al pa spi. Če pa kaj rečem pa pravi če me spet ta tečna daje. MIslm halooooo. Počas mam res dost vsega. Pišuka sej nisem samo mama, sem še vedno tudi ženska (pa ne mislim s tem samo na posteljne aktivnosti). Se mi zdi da deci včasih to čist pozabjo. - ja, nisi edina oz. nista edina. Mislim, da pri mnogo parih pride do takega obdobja. Tiste, ki pravijo, da je doma vedno vse idealno in da se nikoli ne kregajo, jaz tega ne verjamem. Slej ko prej pri vsakem paru pride do kakšnega kratkega stika (če je kratek, je še čisto v redu).

Juniorka, ko si napisala, da bi tvoj povabil na obisk bratranca, katere dokumente pa urejaš??? Če me spomin ne vara, kakšno garancijsko pismo in podobne zadeve. Ja, polno letanja naokoli za par papirjev. Ampak tako na žalost je.

Taška, vi pa uživajte sploh sedaj, ko je Manca za vikend doma.

Piškotek, sem te čakala z user posted image , pa nič dočakala. Potem pa sem šla spat. No, če si se ustrašila, da je nočna tarifa tako draga, vse se da še zmeniti.

Matic spi, Manca pa mi teži, da hoče igrati na računalniku igrico Mojster Miha. Halo, da me iz računalnika podi še ne trileten otrok user posted image ?????????????????

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 1329
8.12.2007 11:12:40   
*piškotek*
Zdravstvo: midva zaenkrat še nisva imela včjih problemov ne z zdravjem ne z zdravstvom, tako da resnično upam da tako tudi ostane.
Je pa začelo tudi mene malo skrbeti zaradi te slabokrvnosti, za izvide tudi jaz ne vem kakšni so bili, ker so rekli da če bo kaj narobe bodo poklicali, pa ni bilo nič, sem pa malo tu ko vas berem opazila to, da je naš tudi že enih 10 dni zelo slabo je user posted image user posted image user posted image  Zelo malo, ponavadi se mu po 5 žlički ustavi, če jih pa poje 10 sem pa lahko že res zelo vesela, tako da upam da to nima kaj dosti veze s to slabokrvnostjo. Drugače je priden, živahen, skratka nič ni videt da bi mu kaj falilo. user posted image  Mu grem prec zdele skuhat kompot s suhimi marelicami.

Tinkibinki79: uživaj danes zvečer, daj malo svoje živčke na pašo in poskusi vsaj tisti čas malo odlopit, pa se boš sigurno vsaj malo bolje počutila. Uglavnem, res uživajjjjjjjjjjjjj

Linoti in mleko: jaz mu zaenkrat vse delam z adaptiranim mlekom - mleko naredim v flaški in potem ga dam v posodo da zavre in vkuham gre ali riž. Pri linotu je pa odvisno ali se naredi z vodo ali z mlekom. Zanimam pa tudi mene ja, če se lahko za take jedi že začne uporabljat navadno mleko? user posted image user posted image

Varstvo: mi smo po veliki sreči dobili vrtec. Je bilo drugače že čisto vse polno, ampak je v občini toliko otrok, da so odprli še eno skupino jasli, ki začne delat s 1.2.2008, tako da smo hvala bogu dobili vrtec, ker drugače pojma nimam kam bi ga dala. Moja mami tudi še hodi v službo, moja babica je že "prešvoh" da bi ga pazila, tašča pa itak malo še dela pa tudi časa nima, ker je preveč "leteča".

Mojčca: joj, res hvala za ponujeno varsto, ko bi le bilo res to uresničljivo, če si pa čisto res mislila, se pa lahko dogovorimo drugi vikend, pa ga dobiš. Ni hudič, bova z mojim že kam šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Pa še pridno je spal, do 6.30 tako da ti tudi ne bi delal sivih las z nočnimi žurkami user posted image user posted image user posted image .
Ja otroka pa le ubogaj, če se želi malo na računalniku zabavat. Saj ti pa itak ne moreš skoz tle viset, saj veš kaj bi rekla marija pomagej - da moraš kosilo skuhat, da ne boš spet nesposobna user posted image user posted image user posted image  (hecam se user posted image , da ne bi slučajno zamerila)

Moj user posted image  je bil včeraj zelooo priden in je prišel domov že ob 22.30! user posted image  Saj nam nikol ni prov, a ne. user posted image
Jaz pa danes zjutraj vstanem in kaj me čaka: user posted image  po enem letu in pol sem dobila tardečo! Še dobro da sem "miklavžu" nastavla prec naslednji dan, ker sem zdej dobra za par dni user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem malo za kosilo pripravit, pa kompot kuhat,...
Lep dan, čeprav z vremenom slabo kaže.user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
8.12.2007 11:19:21   
katja pv
Pozdravljene!
Me en teden ni na RR pa toliko sprememb. Opažam, da so nam zreducirali strani, samo s tem pa ne morem čisto nič prebrat za nazaj, kaj se je kaj pri vseh dogajalo user posted image .

Mi smo bili pri mojih starših na Primorskem in seveda vreme super, mi bolani user posted image . Se mi je Ana prehladila in okužila bližnjo okolico. Tako da sem bila samo serviser za svečke iz nosa in kontrolor vročinskih napadov pri sinu. Še dobro, da je konec tedna in smo že skoraj zdravi. Matija je pričel vske toliko sumljivo kašljati, ampak zaenkrat ni panike. Zaenkrat smo spet morali odpovedati plavanje - groza sploh ne vem več kolikokrat smo to jesen tičali doma in zdravili prehlad.

Spanje: mi spimo celo noč. O uspavanju raje ne bi, ker je pri nas dojenje alfa in omega vsega.

Zobki: dobiva zgornje zobke in to najprej dvojko user posted image in po podrobnejšem ogledu dlesni tudi enkico, ki počasi kuka ven. Bo zgleda kasirala 4 zobke na en mah. user posted image

Varstvo: jaz imam sina v privat varstvu in sem zelo zadovolna, ker je z varuško ogromno zunaj na sprehodih. Upam, da bo lahko tudi Ano pazila hkrati s sinom še pol leta dokler ne bo šel Matija septembra v vrtec.

Zdravstvo: kot so že nekatere napisale so nekateri zdravniki bolj zavzeti in podkovani kot drugi. Žal ni neke univerzalne kontrole, ki bi izboljševala kakovosti v zdravstvu, če se zdravniku ne da delati za pacientovo dobro ampak ga skrbi le kdaj bo končal delat in šel domov.

Zdravila: mi dobimo pri pediatrinji vse brez problema. Je pa res, da se tudi lista zdravil, ki se dobijo na recept spreminja vsako leto in se nekatera zdravila, ki so bila pred leti na recept sedaj plačajo. Nisem pa vedela, da se lekadol da dobiti na recept. Pri pediatrinji lahko dobite na recept tudi fiziološko razstopino za nos do otrokovega 1. leta!!! - je odobrila ZZZS.

Štajerke: jaz sem za srečanje, vendar pa brez priveska ne gre tako zlahka, ker kot sem napisala zgoraj zaspi le z dojenjem do onemoglosti.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
8.12.2007 12:05:20   
tejkag
Pozdravček user posted image ste se pa spet razpisale. Saj ne vem kje naj začnem komentirat vaše debate. No pa dajmo najprej naše predrage, ker sem vidla da mate kar nekaj povedat o njih torej:
moški-moj je tudi tak debil na momente da bi ga najrajši  user posted image . Včeraj sem mu rekla, da pa bi jaz tudi šla malo ven, on pa:ja saj lahko GREVA, mislim halooo otrok mi ne spi celo noč-moja mama hodi v službo, ome nočem gnjaviti, tašča-ne pride v poštev. Lahko bi jo on pazil, saj se mi itak ne da dolgo bit zunaj. Pač kaka pijača ali pizza s kolegicami, čvek bi mi pač pasal po dolgem času. Čvekam pa baje tak z vami-haloooo to ni isto! Bi se tud jaz najraje  user posted image včasih. Edina sreča, da nas je več v hiši, da vsaj podnevi vsak malo popazi na user posted image , drugače ne vem kak bi zmogla. Ker je naša bejba precej na rokah, ja vem, sami smo krivi a neuser posted image No mogla sem še jaz malo pojamrat, saj drugače je kar o.k. moj dragi, saj skuha pa Lano pazi čez dan, ampak pridejo trenutki ko bi ga živega požrla user posted image . Eh bo že, saj bojo naši malčki hitro zrasli. Včasih pač pregoriš, tudi mame smo samo ljudje! Pridejo manjše krizice, ki pa na srečo minejo hitro.Dost o tem!

linote jaz še vedno delam na adaptiranem mleku, bom še malo počakala preden prešaltam na kravje.
Vsem bolančkom in mamicam, ki pač imajo včasih poln kufer vsega pošiljam  user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
8.12.2007 12:19:54   
bojana1
Evo še jaz se vam na hitro javim!
Tinkibinki-sej ne morem verjet,ker se isto počutim tudi jazuser posted image .Včeraj sploh nisem hotla nič na forum,ker ste vedno vesele ,pa bi bila še bolj žalostna.Pol pa sem le pokukala,pa vidim,da je debata ravno o mojem problemu.Tako ,da punce HVALA vam za tolažilne besede ,čeprav niso bile namenjene meni.Res ste zlate da svoje izkušnje delite z namiuser posted image
Taške-upam,da bo hitro hudega konec,pa en objemček za vso družinouser posted image
Mleko-jaz tudi pripravljam še z adaptiranim mlekom-dodajam pa od linota grisolino-zvečer(in res spi do 7.00)
Ponoči še imama probleme,se vedno zbudi ko ga dlesni bolijo-to se vleče že kak mesecuser posted image .Danes sem mu dala sirup calpol in ga prišvercala k sebi vposteljouser posted image  in je lepo spal.Upam,da se ne navadi,ker drugače pa celo noč nič ne spimauser posted image ,jaz pa rabim počitek.
Katja-tudi Ani in Matiji želim ,da se med vikendom čisto pozdravita
Varstvo-tudi mi smo imeli srečo in dobili vrtec.Res pa je da ima tudi tašča čas,vendar ga dam rajši v vrtec.Jaz pa grem za začetek na 4 ure,pa upam da se hitro navadi ,pa potem na polni delavni čas.
Pa še to ,a mogoče katera ve kako dolgo lahko zobek ven leze.Luka že matra kakšen mesec,včeraj pa je imel drisko-jaz mislim da je to od zobuser posted image
Punce lep dan vam želim,pa se še javim! 

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
8.12.2007 13:08:31   
mojčca
Bojana, našega Matica je zobek matral skoraj tri mesece. Je imel zatečeno dlesen, pa belo črtico, plenička je bila krvava, če jo je tiščal v usta, kakal po 5xna dan,  pa se mu je zopet vse skupaj pomirilo. No, 1.12. pa smo končno zagledali zobek, takoj naslednjega pa čez pet dni.

Pri taveliki pa smo zobek našli spotoma, jo ni nič matralo in bolelo. Je zanimivo, Matic pa je bil res bogi. Sedaj je boljše, išče pa kakšnega kandidata, ki bi pustil, da ga Matic grize user posted image .

Mene pa danes tako boli glava, pa vsa sem čudna, prehlajena, ma spet se počutim, kot da bi me povozil user posted image .

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
8.12.2007 13:13:37   
juniorka
Hoj! Našemu se pa tako lepo vidi trojka levo spodaj, kot da bo glih ven pogledala, v bistvu ima vse napeto, mogoče pa dobimo mi naenkrat 12 zobuser posted image , pa vas bomo vse prehiteliuser posted image user posted image !
mojčca, ja garantno pismo, pogodba o zaposlitvi, bančni izpiski, izpisek iz zemljiške knjige o lastništvu...pa sem še kaj spustila.. brezveze!
tinkibinki- uživaj 100 na uro danes, ti privoščim...
valika- tako mamo pri nas ja, samo kaj čem zdaj, takega sem vzela, še nagnat ga ne morem, ker sam greuser posted image user posted image !
katja pv -manjkajoče strani so vse na 48 strani, pod admin, so povrsti naši posti, ampak je treba fajn pogledat, da vidiš, kdaj se kdo konča in nov začne!
Moram nehat, lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 1335
8.12.2007 13:44:27   
Kaštrun
o bejbe, kolk sem se pa jest zdej vam nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  glede moških pa to... ej, kot da bi jaz pisala.

ampak vam nekaj povem. ko sem začela hoditi na telovadbo (vsak dan razen ponedeljka), sem imela full slabo vest. če Igorja ni bilo doma je Lučko prišla moja mami pomerkat (tudi skopat in dat spat), če je bil pa Igor doma sem jo pa jaz vse spedenala, on jo je pa potem samo spat dal. zdaj se pa full ne sekiram več. v 24ih urah kar traja dan, IMAM PRAVICO, da si vzamem 1 uro in pol SAMO ZAME! z Lučko sem veliko (ok, pustimo zdaj ko se učim) oz. cel dan. sama z njo. nimam časa v miru pojesti zajtrk, nimam časa v miru popiti kavo, prebrat časopisa, nimam časa v miru skuhat... in potem me najbolj razpi*** to, ko zvečer reče "saj si imela cel dan čas" user posted image  WTF? user posted image  da ne omenjam, da on niti po pleničko za podiranje kupčka ne more sam! jo moram jaz prinesti. včasih si želim, da bi bila kakšen teden v bolnici. tako... da bi bila sicer zdrava, da mi nič ne bi bilo, samo noben me ne bi mogel videti oz. slišati (še najmanj mož) oz. saj veste. če ste bolani pa v bolnici, potem vas imajo vsi neskoooončno radi in so potem tudi vsi prijazni . jaz bi pa s sabo vzela kakšno knjigo, moj nov MP4 player pa kakšne dobre komade, pa noben me ne bi moril... in moj predragi mož bi moral biti sam z Lučko. cel ljubi dan bi imel čas se ukvarjati samo z njo. po moje da bi me kar iz infuzije odklopu, samo da bi domov prišla!

pa ja. neskončno mam rada to našo Lučko, ker je res ena lampica v našem življenju, ampak saj ni z otrokom konec sveta madona! jaz ugotavljam, da odkar imava Lučko še nikjer nisva bila sama za več kot 1 uro!!! pa je Lučka stara 7.5 m! HALO? to zame ni normalno! razumem tiste, ki ne morete najti varstva oz. ga nimate možnost (so starši čisto na drugem koncu...) ampak, res si želim, da bi se npr. en dan lahko ob 4ih začela v miru napravljati (tuš, oblačila, make up...) da bi šla potem ob 8ih ven! ja. res si želim. zato da bi bila potem boljše volje. da bi se počutila še vedno "povezana z možem", da bi se z možem v miru pogovorila, ne samo nekaj na 123... da bi me gledal v oči ko mu nekaj govorim in da ne bi čez 5 min tega pozabil... ah, bom raje nehala kaj vse bi...

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
8.12.2007 14:23:10   
*piškotek*
Joj punce, pa res znate polepšat dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni se zdi kot da so ti naši predragi moški bratje! Vsi so si tako zelo podobni, vsak me neke finte.
Hvala da ste me danes spravile v dobro voljo, res ste mi polepšale dan, ker vidim da ni samo moj tak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
8.12.2007 17:30:48   
mojčca
Ojla

NO, midva z Maticem sva bila pa popoldan zunaj, ati in Manca pa sta šla v šoping. Od kar pa sva notri, pa je Matic obup, jok, jok in še enkrat jok. Sem ga nesla v sobo, da bi malo zaspal, pa je ful dolgo jokal in ko sem ga imela dovolj, sem ga nesla nazaj v dnevno. No, sedaj pa sedi v stolu, malo se igra, malo se pritožuje, jaz pa sem si prišla malo spočit živčke sem gor.

Nina, pod tele tvoje besede se pa čisto podpišem. Jaz res ne vem, kako je možno, da so si moški tako podobni. Jaz mu kdaj pa kdaj zatežim, če gre ven, pa pravi: ljudje smo taki, da se med seboj radi družimo. Ja, user posted image , zakaj pa se potem ne dobi skupaj pet moških, si zgradijo hišo in uživajo v skupnem življenju?????????
Kako pa je šlo na izpitu???

Piškotek, če ti s svojiim jamranjem polepšamo dan, si pa ti res eno skromno bitje user posted image .

Katja pv: štirje zobki naenkrat???? Ja boga Ana, predstavljaj si, kakšna bolečina mora biti to.

Boljše da zaključim, ker user posted image  ful kriči in sploh ne vem, kaj naj počnem z njim, saj non stop joka user posted image .

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
8.12.2007 17:44:15   
hariba
Moji trije so ap na rojstnem dnevu od njihove sestrične, moj pa je svojo mamo domov peljal, ker je bila pri nas na obisku, Zoja je šla pa zraven. Pol bi pa naj ko se vren zojo pustila moji sestri in šla sama na večerjo, tavlki bodo pa pri tašči prespali, pri svoji babici. Ne vem a veste, da me nič kaj ven ne vleče.
varstvo Zoja gre 1.3. 2008 v vrtec, jaz pa nazaj v službo. Gre sicer venega ki ni v smeri moje službe, v tistem namreč ni bilo več prostora, a vseeno ni zelo oddaljen od našega doma. Moja mam in Zojina babica sta predaleč od nas doma, pa tudi živcev zakaj takega nimata. Malo imam pomislekov glede vrtca, ker imam občutek, da bo Zoja zaradi bolezni 3 dni v vrtcu 10 dni doma , pa spet 2 dni v vrtcu in 1 teden doma, tako kot je bilo pri starejšemu.
Vsem bolanim želim čimprejšnje okrevanje.
Zdaj grem pa še mojemu 1 srajco zlikat.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
8.12.2007 17:54:17   
thumbelina
Hej, jaz pa že cel dan študiram, kako bi si eno jaknico nardila, pa mi ni čist jasn kako se ovratnik nardi
sem že vse jakne v bajti po dolgem in počez pogledala pa mi še zmeraj  ni jasno user posted image .
sicer pa mislim da so pri nas tudi na sporedu zobje ker tamali tudi blizu ust ne pusti, siten je ko driska skoz čveli prste...  no zdaj je napadel še telefonsko žico in slušalko. user posted image

MOŠKI -  midva sva imela kar krizo pri hčerki. prej sva bila 3 leta sama, bluzila, hodila naokrog, zvečer ven, sex zjutraj, čez dan, zvečer, sredi noči (no ne v vse to v 24 urah user posted image ). potem pa še kosila nisva pojedla skupaj, ker se je hčerka non stop drla. SE mi je zdelo, da me kar naenkrat tud povoha ne, kaj šele kaj drugega. Na dolenjskem sva obnavljala bajto in je bil zvečer ko je prišel domov zmatran, sem mu še jaz najedala  user posted image . Ne vem no, kar naenkrat se mi je zdelo da sva samo še sostanovalca. Pa sem mu jih fejst napela, v smislu, da bi si komot mislila, da ma nekje eno drugo in je bil ves zgrožen, kako si lahko kaj takega mislim.... Pa se j kar uštimalo. Za tadrugega sem mu pa že preden sva začela delat na tem rekla, da ga hočem imet doma, nobenih službenih potovanj(hvala bogu ima v službi nekaj besede pri tem), da želim da je ob večerih doma in da ne bova spet kot ena penzionista sexala glih 1x na mesec. Pa moram rečt da je kr kul. Da mi pomaga, da tud otroka pomirka, in da se malo več crkljamo. Je pa še vedno tisto, ko ga moram včasih spomnit, da naj sproti ko gre v klet recimo še smeti ven nese al pa kaj takega. No da skrajšam multitaskinga nima in ga nikoli ne bo imel. Sem se že navadila d amu kar na listek napišem, kaj mora v tem tednu nardit (žarnico zamenjat, prišraufat kaj, ipd.)  in pol obkljuka kaj je že naredu... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
8.12.2007 18:50:07   
smotka lonib
Hojla!

Mi smo se dons malo potepali po trgovinah. Sem Vanji kupila dve mikici in ene žametne hlače. Zala in Nejc sta bila pri mojih. je prov pasalo, da sem lahko v miru nakupovala.
Sem pa ponoči in podnevi nehala z dojenjem. Prej sem ji okoli 14.00 še malo podojila in okoli 02.00 zjutraj, zdej pa nič več, samo zvečer in zjutraj. Bom lahko šla zvečer kdaj ven. Že načrtujem, da bova z mojim šla na večerjo, ker sva maja praznovala 10 let poroke, za novo leto pa 15 let odkar sva postala paruser posted image . Sem mu rekla, da ga že nekam dolg prenašam in da moram preverit, če nama ni poročni list že pretekel.user posted image

varstvo:
Mi v vrtcu še nimamo nič zagotovljenega. So mi rekli, da naj pokličem po novem letu, če bo. Sem prosila mamico, da naj proba kej zrihtat (dela v vrtcu). Imajo vse polno. Mi je pa ena rekla, da v bližini vrtca ena privat in zaračuna 200 EURuser posted image . halo, jest nimam tok eurčkov. za vrtec bi dala 80 EUR. Ne vem, kaj bom naredila.

Moški:
Moj ima včasih tud kakšne pribliske, pa tud kakšne kratek stik rata med namauser posted image , kar je čist normalno. Midva se pol lepo pomeniva in je spet OK.user posted image Če ne bi bilo kratkih stikov, bi bilo življenje zelo dolgočasno.

Nejc sitnari, da moram Zalo prijet. se pol še kej slišmo.

Vsem bolančkom pošiljam veliko zdravjauser posted image user posted image .

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
8.12.2007 18:58:32   
hariba
Zojo še nahranim pol bova šla pa midva ven, čuvala jo bo pa moja sestra.
moški No morasm rečt, da se midva kar nekako ujemava. Moj po kafičih zvečer takorekoč ne hodi. Gre pa an fitnes. In to najraje izgine takrat kadar je recimo doma obsedno stanje. Zoja tečna, tamali nagaja lari, s tavelikim imam pa bitke glede učenja. Najbolj mi pa dvigne pritisk kadar mi reče ja zakaj pa nisi to naredila ali zrihtala, saj si cel dan doma. Jao ej kot da bi cel dan ležala ali pa tv gledala. Torej Nina si lahko s tovjim roke podata.
katja pv boga tvoja tamala. Si pa lahko predstavljam kako to izgleda. Moj tamal je dobil  pri 11 mescih 8 zob naenkrat, no v roku 10 dni.
Zdaj grem Zojo nahranit, pa do kraja se zrihtat ko poje, da ne bom svinska šla. na pol sem že.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
8.12.2007 20:11:19   
*piškotek*
Mojčca in vse ostale punce:
Upam da me niste razumele narobe, niste mi polepšale dneva s svojim jamranjem.
Meni se je dopadlo to, ko ste tako dobro napisale izjave in opise vaših moških, ker ste napisale točno take stavke, kot jih meni govori moj. Kot je recimo ta, ki me sigurno vedno najbolj pogreje: "Ja saj si imela cel dan cajt!"
Tako da upam res, da me niste narobe razumele, če pa je katero to prizadelo, se ji pa res iskreno opravičujem!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
8.12.2007 20:31:00   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Mojčca in vse ostale punce:
Upam da me niste razumele narobe, niste mi polepšale dneva s svojim jamranjem.
Meni se je dopadlo to, ko ste tako dobro napisale izjave in opise vaših moških, ker ste napisale točno take stavke, kot jih meni govori moj. Kot je recimo ta, ki me sigurno vedno najbolj pogreje: "Ja saj si imela cel dan cajt!"
Tako da upam res, da me niste narobe razumele, če pa je katero to prizadelo, se ji pa res iskreno opravičujem!

Piškotek user posted image , smo te čisto dobr zastople, nič skrbet. Pa da bi katero prizadela?????????' Aprilčice smo pa ja fejst punce, se čisto dobro zastopimo in druga druge ne prizadanemo, ampak si poskusimo v težkih trenutkih kaj lepega napisati in potolažiti ena drugo. No, vsaj v večini primerov je to tako.

Neposredna povezava do sporočila: 1344
8.12.2007 20:32:48   
smotka lonib
*piškotek*
Mislim, da smo te čist vse razumele, ker moj ta stavek reče skoraj vsak dan. takrat bi ga najraje user posted image .

Zdej moram pa res nehat, ker je Zala že zaspana in jo grem še podojit.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1345
8.12.2007 20:33:44   
mojčca
Je Manca rekla, da vam moram nalepiti tega smajlija k je dobr, pa še okusen user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
8.12.2007 20:36:59   
zalbi
hariba - jaz kuham gres in mlečni riž - ampak jaz ga kuham s kozjim mlekom, tko da ti ne vem povedat kako je z adaptiranim.

Mi smo bl bedn spal - očitno bo res zdej zdej zbek pogledal - ker jo pomojem to matra.

Zdej k tolk govorite o tej razvojni me je kr zaskrbel, pa še zobozdravnica je vprašala če hodiva v razvojno, ker se ne plazi - ja kaj pa vem - a je to res tolk narobe. Sara samostojno sedi, na trebuhu pa noče bit, razn zvečer v svoji postelji se skz na trebuh iz boka brača, pa mislim da iz hrbta tudi - drgač pa ni šans da bi se plazla. Ja pa zadnje čase tut spi na trebuhu.

juniorka - jst sem tut skoz sama, k moj možek skz dela našo hišico, pride domov po deseti in gre zjutraj - čist bedno - komi čakam praznike - da bomo končn mal več skupi.

NinaF - ej tut jst se podpišem - kt da bi sama kaj takega napisala. Danes jo je mj dragi mož hranil in itak Sara krili z rokami in se vrti in seveda rukne posodo da vse dol pade, med drugim tudi po nemu, pol pa neki začnem mrmrat sam pr seb - sem se mu tlk nasmejala - je vidu kako je emn k jo vsak dan hranim...

mojčca - ti si me pa v smeh spravla - ja zakaj si res ne zgradijo ene hiše skupi - prou na glas sem se začela smejati...

piškotek - joj kolk je men to znano, še bolj pa mi dvigne pritisk, k mi reče sej si luštn uživala k si bla v štacuni pa s kako prjatlco na kavi - ja halooo, kdaj pa sm bla s kako prjatlco SAMA na kavi...

nč grem še po kuhinji mal reda nardit - pa spet čakat user posted image da pride dmov...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
8.12.2007 21:09:40   
taška30
Hoj, čakam film Učinek metulja na Pop Tv, ful dober, priporočam sem ga že enkrat gledala.
Današnja tema je torej MOŠKi.user posted image
Ja, no, saj ne vem kaj naj rečem. Zaenkrat se ne bom preveč pritoževala, čeprav je dejstvo, da je na meni 80% gospodinjstva, 95% Julije in 75% Mance. Ampak zaenkrat se s tem nekak strinjam, ko se ne bom več, bom že zaropotala. Dejstvo je, da ima ful naporno službo (psihično, ne fizično), non stop neki sestanki, pa še popoldansko svojo firmo fura (računalničar pačuser posted image ), pa še podiplomca dela zraven. Doma večino časa preživi za laptopom in dela za eno al pa za drugo službo.
Res pa je, da je glavni kuhar v familiji on, za vikende vedno, pa še med tednom dostikrat pride iz službe in brez pripomb skuha komplet kosilo, ker jaz 'kao' nisem utegnila, se zgovarjam na naporno in nespečo Julijouser posted image , no, kosilo za otroke že zrihtam, da ne boste mislile.
Kar je pa najpomembnejše in to vidim, da sem med redkimi 'srečnicami', da mi nikoli, ampak res nikoli ne najeda, da kaj ni narejeno, da bi kaj morala pa nisem, da imam cel dan čas itd...tega pa res nikoli ne reče in tud ne misli, še pohvali me večkrat, da sem dobra, ker sem cel dan z otrokom al pa celo obema.
Ven sicer kar dosti hodi, ker se velikokrat s kom dobi tako napol poslovno zvečer, ampak zdaj sem dosegla vsaj to, da otroke spraviva spat (vsak enega spedena), potem pa zarad mene lahko gre kadar hoče in kamor hoče.

Veste, kaj me pa najbolj veseli (včasih se že tako malo zlobno hihitam ob temuser posted image user posted image ): ko bom šla v službo, bo moral vsako jutro obe gospodični sam zbuditi, obleči, počesati, skratka spedenati od A do Ž, z vsem kar spada zraven (razni upori, napadi trme) in ju odpeljati v vrtec. Jaz bom tačas že lepo v miru kavico pila v službi, he, he.user posted image No, pa ponje bom šla. Ampak mi je to ljubše, ne bi zamenjala za jutranje odrihtanje v vrtec.

Evo, zdej pa pred TV!

Nočko

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
8.12.2007 21:19:32   
taška30
Eh, so me zafrknili, še Kmetija je zdej.

No, bom pa malo pokomentirala.

Varstvo: v našem vrtcu ni šans, da pridem noter. Torej bo šla v privat varstvo od aprila do septembra. Poznam eno gospo, ki je čuvala že Manco par mesecev preden je šla v vrtec in je fajn, pa še ceneje kot vrtec, ne moreš verjet.
Mi za Manco plačujemo 200€.user posted image  (še najbolj me to boli zdaj, ko je že 2 meseca ni bilo tam).user posted image

Mlečni gres in riž: Julija je to do zdaj 3x jedla (zadnje 14 dni), pa moram priznat, da kar z navadnim mlekomuser posted image , ker smo pač skuhali za vse. Ko bom delala le zanjo, bom z adaptiranim-gres, za riž si ne predstavljam kako bi to.

Mojčcauser posted image , joj, jaz se tebi zmeri tako nasmejim, ful si faca, sploh zdaj s temi smeški. Pa Lonib tud zmaguje s temi smeški. Pa Sabri tud občasno kakšno tako prijavi, da pokam od smeha.user posted image
Da ne bo zdej čudno izpadlo, VSE ste mi simpatične, vse. Razen Maričke.user posted image  Kje pa je punca res?

MojcaB, kje si pa ti? Si čisto poniknila. Vse OK?

Hariba, uživaj na današnji večerji, bohve, kdaj bo spet naslednja prilika za to, ane?user posted image

Mene pa danes tako po jajčnikih štiha, pa 14 dan po M sem, tko da...se mi zdi, da kar čutim tisti jajc kako se spušča navzdol, sem že mojmu rekla, naj se me danes na daleč izogiba, ker pri nama je dost, da me samo pogleda, pa se že prime.user posted image  Ja, po Mireno itak še nisem imela časa it.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
8.12.2007 21:44:25   
ALESSA
Hy!

Sem vas malo preletela. Si itak nisem vsega zapomnila, kaj je ktera napisala.
Ampak ta tema o moških mi je zelo znana. Tud pri nama  včasih zaškriplje. Tudi jaz sem mojemu že rekla, da nisem samo mama ampak tudi ženska (pa ne mislim na posteljne dogodivščine). Sem mu rekla, da imam občutek, kot, da se še samo o otrocih pogovarjam al z njim al pa z mojimi. Še dobro, da imam vas, ker drugače bi že bila mutava.  Saj med tednom sem itak vedno sama s tamalima. Včasih grem k našim pa se spet menimo o tamalihdveh, tak, da bom enkrat eksplodirala in povedala, da so tudi druge teme še, ne pa samo o otrocih. Saj razumem, da so otroci št. 1, ampak kar v eno pa se mi ne da samo o njih se pogovarjat. Tudi midva še nisva bila sama nikjer zunaj. Midva pač imava tako dogovorjeno, da, če greva ven  oz., ko sva šla ven, sva šla skupaj in ne vsak za sebe. Saj vem, sem  staromodna. Ampak tak pač je pri naju. Saj drugače se pa še kar dobro ujemava. Pa tudi mi kr pomaga pri tamalihdveh. Samo včasih pa mi prekipi in dam vse iz sebe.... Si olajšam dušo. Pravijo, da če se 2 vsaj te pa te ne skregata, da potem se nimata rada. Pa še res je. Tudi jaz ne verjamem tistim, ki pravijo, da se nikoli ne skregajo. user posted image user posted image

Linoti-jaz Anelu delam z Novalacom 2, zjutraj in zvečer. Drugač pa sem začela z 3 obroki goste hrane čez dan. Mislite, da je dovolj, če dobi mleko samo zjutraj in zvečer, pa eno mlečno - sadno kašico še čez dan (skutko s sadjem)? Dopoldan pa še dobi sadno kašico in še kosilo potem. Kaj pravite?

zobki- ja ga kar matrajo, ampak še nobenega na spregled, imampa že belo in ful napeto, pa vse bi si stlačil v usta.user posted image

varstvo- sem ga vpisala v vrtec, pa še čakam na odgovor. Mi je rekla, da naj po novem letu pokličem in se pozanimam. Upam, da dobimo, ker drugače ne vem, kaj bom. Mojadva še oba delata, njegovadva tudi, pa tud, če ne bi njegovadva delala itak ne bi prišla v poštev. Tako, da je edina rešitev vrtec.user posted image

Neli in Anel spitauser posted image . Zdaj pa grem malo k dragemu na kavčuser posted image , ker se bo počasi začel Las Vegas.  Kaj pa bo po filmu pa še bomo videli... ha,ha,hauser posted image .

Se beremo in lepo noč!user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

njam
pita54545

katero znamko čokolade imate najraje????????? :-)

milka (57%)

gorenjka (8%)

kinder (15%)

lindt (19%)

figaro (0%)

navadno (merkatorjevo,šparovo) (0%)

Število vseh glasov: 340

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!