mojčca
|
No, da se na hitro javim. Čakam, da se prebudi, da ga nahranim, si izčrpam mleko, potem pa počasi spat (pa bo ura spet polnoč ali pa več, no sigurno več ). Jagoda, držim pesti, da bo operacija čimprej za vami in da se bo vse dobro izteklo. Res pa ne bo prijetno za Tima, da na morju ne bi mogel čofotati v vodi. Če pa ne bo mogel, bo pa drugo leto nadoknadil. NinaF, mislim, da sem na sosednjem forumu enkrat brala, da ti podaljšajo porodniško, če je otrok alergičen na več kot tri stvari. Nisem stoprocentna, lahko pa malo pobrskam in ti povem bolj točno. No važno, da gre Lučki na boljše, no pa boga ti kar se tiče hrane. Kaj pa kile, ali gredo kaj dol glede na to, da se moraš ful paziti?? Če gredo samo povej, grem jaz takoj na podobno prehranjevanje kot ga imaš ti (malo heca mora biti). No, je pa res, če bi bila na tvojem mestu ne vem, koliko bi se jaz hecala !! Gaja, jaz našemu dam za obrok od 80 do 120 mleka. No, kadar dobi 80 se ponavadi krega in mu ga pripravim še malo. Velikokrat pa ga poje 120 pa me še gleda kot da mu ni dovolj. Glede pikic pa so se našemu Maticu začele pojavljati šele sedaj. Ne vem, ali se mu čisti koža, ali pa mu je prevroče??? Ima pa jih po obrazu oz. po glavici in pa po rokicah. Sva bila pa prejšnji četrtek pri zdravniku oz. smo se zmenili kar z sestro. Je imel že par dni bel jeziček, pa sem najprej mislila, da od mleka. No, ko sem ga začela pa malo bolj opazovati, pa sem videla da ima pikice tudi po ustnicah in na nebu, tako da sem predvidevala, da gre za soor. No, to mi je sestra tudi potrdila, tako da sem dobila recept in sedaj smo že dobri . K zdravniku pa nisva šla zato, ker je bila čakalnica nabito polna in mi je sestra rekla, da nima pomena, da čakam, pa še Matic bi lahko dobil kakšne bacile in zbolel. Ja, tudi pri nam drži glavico že čisto pokonci kar se mi zdi kar prezgodaj. Sem ravno včeraj gledala, ko smo ga snemali prve tedne in je glavico dvigoval pokonci že pri 4 dneh. No, tudi v razvojni je rekla, da se ful lepo razvija. Zelo rad pa pase kravice in gleda naokoli, je prav firbčen. Sem pa tudi jaz opazila, da ima glavo stalno obrnjeno v eno smer. Mislim, da to ni nič narobe, se bom pa konec meseca, ko peljem našo tavelko v razvojno pozanimala, če je to lahko kaj narobe oz. kaj narediti v tem primeru. Punce, ali boste vaše otročke dale krstiti?? Mi ga bomo dali če bo vse tako kot mora biti 1.7. Moramo kar pohiteti, ker potem se bodo pričeli dopusti. Ja glede vremena sem pa tudi jaz jezna kot . Danes sem ga oblekla, ko pa prideva ven, dež. No, seveda sva se obrnila in šla notri. Pa neha deževati, ga previjem, nahranim, oblečem za ven in malo rosi. Ampak sem ga kljub temu dala v voziček, poiskala v omari prevleko za dež in sva bila zunaj. Je bilo prav luštno, no, ko sem namontirala prevleko pa je seveda tudi nehalo deževati. Nič, letim ker se je Matic zbudil in bo takoj alarm. Nočko