|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sejem rabljene otroške opreme 13.10.2004 9:43:09
|
|
|
|
Tinca7
|
A sejem obstaja:ups:? Kje točno pa je, ker moram nujno prodati voziček.
|
|
|
|
|
Sejem rabljene otroške opreme 13.10.2004 9:54:48
|
|
|
|
dana
|
Ja menda vsako 3. nedeljo v mesecu, saj tako mi je rekla prodajalka v Baby centru. Zakaj pa prodajaš voziček, če ga boš pa že kmalu spet rabila ? Kakšen pa je ? dana
|
|
|
|
|
Sejem rabljene otroške opreme 13.10.2004 10:52:48
|
|
|
|
Tinca7
|
Ta voziček mi je dal brat in se je v njem vozila nečakinja. Je tisti veliki Peg Perego (košara + športni del), ki ima sicer zložljivo podvozje, ampak, zasede v prtlažniku čist preveč prostora. To je moj uradni razlog za nakup novega :):hudicek::), neuradni je pa ta, da sem si pač želela nov voziček, ki bo samo od moje pikice; sem grozna ne :ups:. Kje pa je ta sejem?
|
|
|
|
|
Sejem rabljene otroške opreme 13.10.2004 11:14:03
|
|
|
|
dana
|
Na stari tržnici v Šiški - tako mi je rekla prodajalka, čeprav jaz točno ne vem kje bi to bilo, ampak najbrž bova že našla. Bova šla mal pogledat 8), če bo kaj uporabnega.
|
|
|
|
|
Sejem rabljene otroške opreme 13.10.2004 12:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sejem je nasproti Mulca v Stari cervki pribl. na tržnici Šiška:)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
facebookwatershineali uporabljate facebookda, že dougo (
39%)

da, pred kratkim sem ga začela uporabljati (
17%)

ne (
44%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!