Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
se ni prikazala, BT je povišana. Imam pa od četrtaka nek izcedek, ki ga opazim, ko se obrišem z WC papirjem, pa ne vedno. V četrtek je bil roza barve. Včeraj svetlo rjev, opazila sem ga malo včeraj popoldan. Potem pa se je pojavil spet šele danes popoldan v oker OZ. temno rumeni barvi. Morda gre za vgnezditveno krvavitev, ali pa samo napoveduje

. Sem imela prejšnji mesec tudi jaz neke čudne izcedke en teden preden se je prikazala
. Jaz nimam nobene, pa sem zelo občutljive sorte. Paziti moraš edino, da greš zdrava na HSG (zato daš kri do 3 dni pred posegom) in da se po posegu teden dni ne kopaš v bazenu, morju in da nimaš SO. To pa zato, da ne pride do vnetja. Jaz mislim, da te nič ne stane če greš. V najslabšem primeru boš morala spusti en ciklus. V najboljšem primeru boš pa noseča.
, čeprav imam zarastline. Če sem res
Moj se že boji, ko samo pogleda bolnico.
.