|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust 2004
10.8.2007 22:29:48   
Maxica
Čestitke mali Zali za tretjo svečko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Avgust 2004
13.8.2007 10:09:20   
Anonimen
Joj, pozabila čestitat! Prepozno, pa vseeno - vse najboljše, Zala!user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Avgust 2004
14.8.2007 11:46:21   
Anol
Oj,

Naj kar na začetku rečem VSE NAJBOLJŠE VSI AVGUSTOVČKI ZA user posted image user posted image user posted image RD.
 
Raje kar napišem za vse skupaj, ker imam zelo grdo navado, da vse pozabim oz. zamudim, kot sem zdele že recimo pol avgusta.

jer.za veš, da bom jih res šla probat, ker na netu zgledajo odlično. Mi smo pol torto naročili v Galeriji grad, kjer imajo tudi kar dobre tortice, sam da bo Ažbe zadovoljen. Je že čisto neučakan, da bo imel praznovanje in torto.
Mi se pa pripravljamo danes na jutrišnje praznovanje, moramo še en kup stvari nabavit, da bo za jest in igrat, še dobro da sem na porodniški, da mam cajt razmišljat o tem, drugače pol stvari pozabim.

Ej, veste kaj sem se zdele spomnila, do kerga leta naših otrok bomo pa lahko tkole čvekale na temle forumu, a bomo lahko tud pol, ko bojo že najstniki in bomo mele drugačne težave, da bomo mal pojambrale kako nam živčke kravžljajo user posted image .


Maxica jst bi tud slikice gledala.

Lepo se mejte in upam da se kmalu slišimo, da beremo o novih dogodivščinah naših avgustovčkov.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Avgust 2004
15.8.2007 19:59:04   
Maxica
Vse najboljše, Ažbe, za tretjo svečko.
user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Avgust 2004
19.8.2007 14:13:10   
jer.za.
Pozdravljene!

Sem dodala nekaj novih slikic Zale in Jerce v album, geslo je je&za.
 
Mi smo imeli zelo lepo praznovanje, bilo pa je tudi kar naporno. Smo imeli drugi dan praznovanja 10 otrok(starih od 10 mesecev do 5 let) in 25 odraslih, na srečo ni bilo dežja tako da smo bili kar zunaj pred hišo. Zala je dobila puzzle,DVD-je(risanke), knjigice,barvice(jih imamo že toliko doma, da bi lahko odprli trgovinouser posted image user posted image ), pobarvanke(ali vaši že kaj barvajo figure, tako da vejo kje je črta ali gre še vedno vse mimo?),pri nas Zala še čisto nič ne ve, zakaj so črte pri pobarvankiuser posted image ; puzzle pa že veselo sestavlja že kar nekaj časa(do 25 puzlov).

Tudi jaz moram pohvaliti Zalo, da zna rečt prosim, hvala, vendar pa ko je veliko ljudi, takrat pa jo je sramuser posted image  Se skriva za mano, no to traja ene 10 minut, potem pa je bolje.  Zaigra se sama, lahko jo že pustim zunaj pred hišo, jaz pa notri kuham kosilo. Ko jo pokličem skozi okno, mi pa odgovori "tukaj sem". Zunaj se najraje vozi s kolesom, ali pa dela potičke v pesku. Pred spanjem se že sama stušira in umije zobe(jaz potem samo še malo popravim), obleče se tudi že sama-si tudi sama izbere kaj bo oblekla. Tudi zjutraj ko vstane si sama vzame iz hladilnika kakšen jogurt in ga lepo poje, potem pa za sabo pospravi. Me pa zanima, kdaj vaši hodijo spat in kdaj zjutraj vstanejo? Zala gre spat ob 20.00, najkasneje ob 20.30, spi pa do 6.30, včasih, če se ji kaj ponesreči pa do 7.00. Ni še v vrtcu, jo čuva tašča. Res ni več veliko dela z njo, pa tudi je že zelo potrpežljiva, ko bereva pravljice, pojeva se zelo, zelo rada uči.user posted image user posted image  Ima pa seveda tudi svoje slabe dni, ko je sitnauser posted image , kar naprej nagaja sestrici, ji ne da igrač, jo cuka, tudi porineuser posted image .  Ampak se mi zdi da je to čisto normalno, ne more biti vedno pridna.

Na koncu pa še ČESTITKE VSEM, KI STE ŽE IN KI ŠE BOSTE PRAZNOVALI!!!!
 
papa


Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Avgust 2004
19.8.2007 14:33:07   
Bubamaraa
punce evo mene po dolgem času...

če sem čist iskrena sem čist pozabila na tolo temo....user posted image

drugače najprej vsem slavljenčkam čestitam in vse najboljšeeeeee.......

user posted image

evo dopust je za nami in resnično smo se imeli prečudovito... imam pa tudi dva nova albuma in sicer od Danajinega rojstnega  dne in dopusta...tko, da če hoče kera pofirbcat naj javi prek zs-ja za geslo...user posted image

Jutri grem v službo po dopustu in mi gredo kr lasje pokonc, ker sem se čist odvadila vstajati zjutri in v Ljubljano vozit...

Si morm zdele čas vzeti in prebrati vse pposte, ki so se tle gor naklofali...


Punce mene pa drži in to čedalje bolj še za enega otročka..... tko, da upam, da mi vse kar imam še namen porihtat (diploma, služba) uspe in da začneva drugo leto delati na novem otročku..... user posted image ..pa tud že cajt bi kej bil.... Pa  mal za šalo in mal za res mam že tud imena izbrana....user posted image user posted image user posted image

nč grem cunje obest.....

pa-pa



_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Avgust 2004
20.8.2007 21:03:23   
Anol
Živjo,

Ma ne boste verjele sem mela že kake 3 dni nazaj napisano vse pa v tistem momentu, ko jaz kliknem potrdi internet kaput in do danes pop. sploh ni delal, obup.
No, pa ta na kratko opišem praznovanje. Bilo je  predvsem mokro, ker je blo tolk vroče smo se špricali z vodnimi balončki ta najhujši primeri pa tud z cevjo za vodo. Dobil je zelo lepo in dobro user posted image z njegovimi najljubšimi Carsi, babi je spekla, kot vedno dobra peciva. Dobil je veliko krasnih user posted image , med njimi tudi kolo s katerim se je vozil kar naprej, mislim, da je to nova ljubezen. Ažbe je zelo užival, seveda najbolj v vožnji s kolesom. Aja dejte mi povedat, Ažbe je bil tolk neučakan pa komaj je čakal torto, da sem mu jo dala na torto, pol je pa tud probat ni hotel, mislim ti otroci so tolk smešni. Bom tud albumček nardila z naslovom Ažbe 3.RD in geslo bo Anol.
Kar se pa tiče  obnašanja je pa čisto odvisno od dneva, včeraj ni ubogal nič, danes vse, tako da težko rečem. Zna biti zelo lepo vzgojen, da se jaz kar topim, predvsem, ko reče babici : Hvala za kosilo ali pa ko se s kom pogovarja po telefonu mu reče: Pa pridi kaj na obisk, v začetku je sicer vedno govoril: Pridi na kosilo, potem sem mu pa rekla, da ne more vse vabit na kosilo, kolk bi mogla pol mamica kar naprej kuhat. Pa, ko se poslavlja, rad naroča koga vse moraš pozdravit. Tudi hvala in prosim pozna, ampak jih zadnje čase rad pozabi, predvsem prosim. Ja, pa ti zakaj, kaj si rekla, kdo je to so pa že za znoret in komaj čakam, da mine. Čeprav pri moji nečakinji, ki bo zdele stara 9 let še ni minilo.
Naš mali hodi drugače spat med 20 in 21 h  in spi tam do 7.30h, razen tisti dan ko je imel RD je bil pokonci že ob 6.30h, sva mislila, da naju bo kap, ker ga morava vedno budi ob 7h za v vrtec in komaj vstane, tisti dan ko pa bi lahk spal on vstane, je bil očitno že čisto neučakan.
To soboto gre Ažbe z babico in dedijem na morje za en teden, se že tolk veseli, vsak dan me sprašuje a, zdej grem pa na morje. Potem šele 10. septembra pa gremo tudi mi, kot family na ta pravi dopust za 10 dni.
A, jih boste ve letos vpisale v kakšne aktivnosti ples, nogomet, judo, gimnastika, mislim čisto zaradi rekreacije, da se nekje znorijo, ker naš ima mnogo preveč energije, ki mu je midva ne znava pokurit.
 
Lepo se mejte, pa oglaste se kej. Zdej grem pa albumček delat.
 
Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Avgust 2004
21.8.2007 11:06:33   
jer.za.
Pozdravljene!

Nula:V tisti rjavi oblekici je Zala,ko je bila na poroki in je metala cvetke. So mi vsi rekli, da ji zelo paše ta oblekica. user posted image . Zraven je pa imela še sandalčke s "kristalčki". Bi te prosila za geslo, da pogledam še tvoje slikice.

Tudi jaz razmišljam, kam bi vpisala Zalo. Gotovo bodo to plesne vaje, ker zelo, zelo rada pleše. Ali je katera mogoče iz Kranja in ve, kje imajo še kakšne druge aktivnosti?

Drugače pa pri nas nič novega, vse po starem. Tamali sta en dan bolj pridni, drug dan malo manj. Sploh luna zelo vpliva na Zalo.

Drug teden gresta pa tudi našedve s taščo na počitnice, od ponedeljka do petka gredo na dolenjsko. Po eni strani se že zelo veselim, po drugi pa vem, da jih bom zelo, zelo pogrešala.

Lep dan še naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Avgust 2004
24.8.2007 22:43:31   
jer.za.
Čvekice, kje ste vse?
Smo bile že na sredini druge strani, sem nas komaj našlauser posted image

Drugače pa pri nas nič novega. Trenutno aktivno razmišlajmo, kam bi septembra vpisali Zalo, ali na plesne, ali na telovadbo, ...iščemo, sprašujemo, vam povem ko se odločimo.

Moram pa zelo pohvaliti Zalo, je ta teden ko jih pazi moja sestra zelo pridna, najraje bi od jutra do večera sestavljala puzzleuser posted image . Po novem  zvečer namesto pesmic, pravljice raje sestavlja puzzle.user posted image  Vsak večer reče mami še sestavim, potem grem pa spat. In res je tako.

Kje ste kaj preživljale te deževne dneve? Mi smo bili kar doma, upam pa da bo sedaj vikend zdržal da bo lepo, da smo lahko saj zunaj čez dan.

Sedaj pa počasi grem še cunje zložit, potem pa ajat.

Nočko

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Avgust 2004
27.8.2007 20:32:21   
Anol
Živ,

Ma jst sm bla prejšnji teden čist zaposlena in zaskrbljena, je bil ta mlajši Gal (3m) bolan in sva bila eno noč v bolnici. No, ampak je zdaj že skoraj čist o.k.. Drugače pa se še učim za faks, ker mi manjkata še 2 izpita in seveda diploma. Trenutno si razbijam glavo s statistiko, mi čisto nič ne diši. Lahko bi se zdele učila, pa raje sedim za računalnikom.

Ažbe pa je šel v soboto z babico in  dedijem na morje, menda pa noče v vodo za nič na svetu, ne vem kaj mu je, ker prejšnjič ko smo bili je ful čofotal, zdej pa pravta, da ni šans, mogoče se bo pa spravil en dan preden bodo šli domov. Ko govorimo po telefonu sam reče: ne me pridet iskat, se mam luštn, sej bom priden, pa čao, adijo. To je ves pogovor, ki ga nameni nama, nima cajta, se mu preveč dogaja user posted image , predvsem trampolin in sladoled zvečer.

jer.za naš mali je tud čist ubrisan na puzzle, jih sestavi en dva tri, sploh zdej , ko smo mu kupili od Carsov, mu bo treba bolj zahtevne kupit.

Se upam, da kmalu slišimo.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Avgust 2004
28.8.2007 9:47:55   
Maxica
Čestitke Lars za tri svečke na veliki torti.
user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Avgust 2004
3.9.2007 20:38:27   
Anol
Mene je zdele ravno moj mali dal total  na obrate, tolk trmari, da je groza, kaj vi nardite ob takih izpadih, če jih imajo. Zdele se v kopalnici zmišljuje kako mu umit zobe, nikakor mu ne moreš ustreči, pa kar joka, pa vpije, tudi če se trudiš da bi mu ustregel. Na koncu je vseeno al se trudiš al pa ne, on vedno najde nekaj kar mu ne ustreza in vpije, obup. Sploh ne razumem, večinoma časa se da še kar lepo zmenit z njim s pogovorom, pol ma pa take izpade, sicer sklepam, da bolj zato ker je utrujen in tudi ker noče še spat.

No, tolk zdej se bolje počutim k sm to napisala.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Avgust 2004
4.9.2007 19:47:37   
Maxica
Evo še mene po dolgem času. Kar pademo na drugo stran, pol se pa sploh ne spomnim, da bi poiskala našo temo. Joj joj.user posted image user posted image
Mi uživamo doma. Max bi sicer včeraj moral začeti z vrtcem, ampak sva z možem pametno ugotovila, da glede na to, da bi jaz koristila še cel dopust, bi šla delat konec oktobra in bi bilo brezveze, da bi hodil zdaj dva meseca v vrtec in vstajal ob sedmih. Tako da smo se z vzgojiteljico zmenili, da bo šel oktobra, saj itak ne bo nič zamudil. No, nakar so me iz službe klicali, da moram priti delat že 17.9., ko se mi porodniška iztečeuser posted image , za 14 dni, pol pa na dopust. Tako da zdaj sploh ne vem, kdaj bo šel v vrtec, zdaj ga en čas ne bom s tem morila.user posted image
NuLa, Max je prav podoben, on sploh ne gleda, kje hodi in se kar nekaj buta z glavo v vrata, v zid ipd. Je že mož enkrat paniko naredil, da al slabo vidi, al kva mu je, da ga bo kr k zdravniku peljal.user posted image  Ampak on enostavno nima občutka, da je okrog njega še kaj drugega, kot le on sam.user posted image user posted image  No, morda je zadnje čase malenkost bolje, ampak ga ne bom preveč hvalila.
Vse pohvale za tako lepo vzgojo, NuLa. Mislim, da res ni nikoli prezgodaj, da otrok dobi občutek, kdaj reči hvala in prosim. Vidva imata pa sploh težko delo, saj se potem v vzgojo vpleta še toliko ljudi. Ampak mislim, da vama prav fino uspeva.user posted image
Kar se risanja in barvanja tiče, moram Maxa kar pohvalit. Ima polno pobarvank, lepo barva. Sicer je odvisno, s čim barva. Zadnjič je barval z enim flumastrom, pa mu je šlo malo čez črto, je čisto ven padel od razočaranja.user posted image  Je pa zadnjič na eni prireditvi, kjer je slikal njegov dedek, ki je slikar, naslikal res eno krasno sliko, so bili vsi ljudje totalno presenečeni in vidno navdušeni. Jo bom ob priliki pripopala. Je pa šlo za dobrodelno prireditev in so tisto sliko potem ocenili na 100€, jo je pa odkupil seveda navdušeni dedek.user posted image
S puzzlami je pa on itak pravi obsedenec. Še zjutraj, brž ko vstane, napol v snu, že kar sestavlja. Ima jih pa tudi že take za 6 let in več, ampak že vse za šalo naredi. Bo treba očitno še kaj težjega nabavit, saj se s tem res ful zamoti.
Je pa Max tudi tak, da dokler se ne klimatizira, zgleda ful zadržan, sramežljiv fantič, ampak po kakšnih 10 minutah ogledovanja iz varne razdalje se sprosti, pol je pa vse njegovo.user posted image
Spat hodi kakor je. Zaenkrat še nič ne kompliciram glede tega, ker smo itak vsi doma in nam paše, da zjutraj raje malo poležimo. Je imel eno krajše obdobje, ko ni bilo šans, da bi šel popoldne spat, pa je šel potem med 19 in 20.uro. Sicer pa zdaj, ko spet hodi za kakšne dve uri popoldne spat, gre spat med 22 in 23.uro, pa potem spi tja do nekak pol devetih, odvisno, kdaj se naš user posted image  odloči, da imamo vsi dovolj spanja in odpre luč v spalnici.user posted image  Bomo pa morali gotovo mal spremenit ritem, ko bom začela hoditi v službo, pa ko bo on hodil v vrtec. Ampak s tem se bomo ukvarjali takrat, zdaj ga uživamo.user posted image
Romana, veselo na delo, otročiček čaka.user posted image  Slikce bi pogledala tudi jaz, prosim za geslo.user posted image
Anol, na našem koncu na žalost ni organiziranih kakšnih takih rekreacij za otročke, ima tudi Max tudi toliko energije, da kar poka, ampak jo moramo na nekakšen drug način probat pokurit.
Upam, da je z Galom zdaj vse v redu. Zakaj sta bila v bolnici? Sta s S. še kaj na zvezi?
NuLa, Max je bil itak ful pozen z govorom, L in R še ne govori, šumnike pa kakor kdaj, imam občutek. Bi tudi lepše lahko govoril, če bi se malo potrudil, ampak če mu ni treba... V vrtcu se bo že moral malo bolj potruditi, če se bo hotel s kom sporazumeti, doma ga itak vse razumemo.user posted image
Trma je tudi pri nas prisotna, kdaj vsak dan, kdaj se skrije za kakšen dan. V takih primerih mu rečemo, naj se gre v spalnico skulirat in res gre, včasih tudi kar samoiniciativno, tam se zdere ali zjoka, pa pride ven in reče Naaaaa, pa je, in potem je vse lepo in prav. Saj načeloma midva ne teživa, ampak pri takih stvareh, ki jih je treba, sva pa dosledna in tam se ne pustiva. Sem pa že zadnjič spraševala moža, do kdaj neki trajajo ta obdobja trme, pa je rekel, da upa, da čimprej nehajo. Kdaj imaš res občutek, da tisto sploh ni tvoj otrok.user posted image
Ok, zdaj sem se pa razpisala, grem gledat še vaše albumčke, se še kaj oglasim. Bodite lepo.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Avgust 2004
4.9.2007 19:57:27   
Bubamaraa
u punce ste se pa razpisale..... pridne ste....

drgač mi pa povejte, če boste kej šle na Pikin festival....???user posted image

mi komaj čakamo.. ta vikend pa gremo v Ljubljano pred Kolosejem, ker bo ful dogajalo.. cel živ-žav za otroke...tko, da če katera gre se lahk kej vidimo...

http://ext.nivea.si/druzinska-zabava/index.html

evo tle mate link.....user posted image

punce jaz bi tud vaša gesla melaaaaa....lepooo prosimmmmmmm......user posted image

drgač smo pa danes začele s Cicibanovimi uricami..in morm rečt, da niti pod razno me ni pustila Danaja, da bi se premaknila stran od nje... sam sva se lepo z vzgojiteljico pogovorile, da bova lepo počpasi probale, da jo bom puščala tiste dve urice.... ker sej pomoje bo šlo... ker se je ful veselila, sam blokado je dobila, ker smo zamenjale vrtec in tudi otrci so drugi zraven.... ker lansko leto, ko sva bile na Igrajmo se skupaj je bilo čist drugo okolje..tko, da sej bo....

grem zdej večerjo dokončat...user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Avgust 2004
4.9.2007 20:04:25   
Maxica
Romana, tudi jaz razmišljam o tistem dogajanju v nedeljo pred Kolosejem. Če bo vreme, bi morda kar res prišli. Bi bilo fino, da se dobimo.user posted image  Na Pikin festival pa dvomim, je malo daleč za nas. Kaj pa tisti Otroški bazar, kjer tudi RR sodeluje, se splača?

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Avgust 2004
4.9.2007 20:15:07   
Bubamaraa
Pol se pa zmenimo se dobimo....user posted image user posted image user posted image

meni je vseen al v soboto al v nedeljo...user posted image user posted image user posted image

Pikin festival je res tako super, da sem brez besed... jaz sem s Pupico zmenjena..sva že lani bile skupaj in je res blio super...user posted image

Na Bazar pa itak da tudi gremo..sej smo tudi lani bili... in je tudi tko dogajanje na polno... sam čez Pikin festival ga ni..ker je zunaj in je res na velikem placu.....user posted image user posted image user posted image

tko, da punce zmenmo se pol za v nedeljo pred Kolosejem???????? kaj pravte????user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Avgust 2004
5.9.2007 9:27:11   
Anol
Jst bi se vam takoj pridružila, pa žal ne bo časa, ker gremo končno še na morje in bo treba v nedeljo pakirat. V soboto gremo pa na poroko, Maxica naša S. se poroči in to z ful fajnim dečkom in je zelo, zelo srečna, mi vsi ostali pa tudi, ko ju gledamo. Aja, Maxica Gal je imel bronhiolitis, sicer blažje oblike in ni potreboval kisika, ampak so svetovali, da ostane notri preventivno, če bi se poslabšalo. Zdej je pa zdrav, ampak mu še vedno ene parkarat na dan zlivam v nosnico fiziološko, Ažbeju pa tud čim malo posmrka.

Kar se tiča še trmice, mene moja mami tolaži takole: Ko bo Ažbe izven trme, bo pa Gal začel trmarit. Dobra tolažba user posted image .

Aja, pa dons zjutraj sem peljala Ažbeja v vrtec in je tam bil en revček s total vnetimi učki, vzgojiteljica je rekla, da že od pon. opazarja starše, da mora otroček ostati doma, ker lahko okuži tudi druge. Zdej pa tko jaz, kot starš mojega otroka mi seveda ni prav, da vozijo bolane otroke, naš Ažbe je sploh zelo dovzeten za vnetja oči in ga dam vedno iz vrtca za nekaj dni, da se učki pocajtajo. Po drugi strani pa je res in pač razumem, da vsi nimajo starih staršev, ki bi jim lahko popazili otročke in tudi, da si ne upajo kar vzeti bolniške za otroka saj veste, kakšni imajo res grozne šefe, ki nimajo nobene tolerance, jst mam hvala bogu super šefico, kar se tega tiče. No, sem mogla napisat, zdej dam pa mir.

Sam še to...

Mi gremo pa na morje, se plavat naučit, al pa kako ne zmrznit v vodi pri teh stopinjah, upam, da bo v Zadru še kaj sončka. Se slišimo, ko pridem nazaj, ve pa fajno čvekajte o naših falotih in falotkah.

Anol


_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Avgust 2004
5.9.2007 9:33:09   
Maxica
Anol, uživajte na morju, še posebej pa na poroki. Ravno ko sem včeraj oddala post tukaj, sem odprla mail in videla, da mi je poslala sporočilo, da se poročiuser posted image . Sem res vesela zanjo, saj si zasluži enega fajn moža, ker je ona res tako krasna punca.user posted image  Pozdravi jo in lepo lepo se imejte.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Avgust 2004
7.9.2007 1:02:00   
ales*
A imajo vasi otrocki se plenice za ponoci? Mi smo trenutno precej 'obupani' in ne veva vec, kaj narest ... je tema na Otrocih.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Avgust 2004
9.9.2007 8:06:10   
jer.za.
Da se vam še jaz malo javim po dolgem času.

Včeraj je prišla Zala domov, je bila cel teden s taščo v toplicah, še en teden nazaj pa sta bile obe na počitnicah. Moram priznati, da je prav pasalo imeti malo časa samo za naju z dragim, se malo crkljati, pa kakšno stvar v miru narediti. Ta teden, ko je bila pa doma samo ta mlajša, pa tudi kar nisem vedela kaj naj počnemuser posted image . Šele sedaj vidim, kako je imeti samo enega otroka ali pa obe. Razlika je res 100%. Sta bile včeraj, ko je prišla domov Zala obe čisti pridne, takoj si je bilo treba pokazati nove stvari, sta se tudi ves čas objemali, no sedajle pa slišim že en kreg tamle iz dnevne sobeuser posted image .

Vidim, da se dogovarjate za srečanje danes. Mi bomo danes kar doma, se bomo šli še malo s kolesom vozit, da še izkoristimo tole lepo vreme. Uživajte!

Romana26:naše geslo je je&za.
 
Maxica:tudi jaz kar malo pozabljam na to našo temo, ampak se bomo morale malo vzeti v roke in malo več pisatiuser posted image user posted image . Dogodivščin je itak več kot dovolj!

Sedaj pa šibam v skrinjo po meso, da dam kuhati juhico.

Papa
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Avgust 2004
25.9.2007 23:33:03   
Anonimen
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Avgust 2004
27.9.2007 21:40:14   
Maxica
Kaj je NuLa, kaj te muči?user posted image
Jaz imam namen oglasiti se že 14 dni skupaj, pa mi kr ne uspe.user posted image  Sem že v službi, no, še jutri, pol grem pa na dopust za en mesec, bravo jaz. Se jutri kaj bolj na dolgo oglasim, ve pa tudi piiišiiiiiteeeee.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Avgust 2004
30.9.2007 15:09:52   
Anol
Živ,

Kar ni blo cajta in volje, da bi se kaj napisalo. Mi smo se imeli fajno na morju, sicer smo prišli predčasno domov, ker je tamali smrkal, pa sem se bala, da bi blo kaj narobe, ampak je bil hvalabogu le prehlad.
Maxica na poroki je bilo super, nevesta je bila čudovita in tudi fajna fešta je bila.
ales25 mi imamo še vedno pleničke za ponoči, ker naš Ažbe ne kaže nobenega interesa, da bi ponoči nehal lulat, tudi preveč se mi naliva zvečer kljub temu, da ga opozarjava. Smo tud že probal brez pleničk, pa se je polula in ga tudi nič ne moti in kar dalje spi. Zdej sicer jaz ne vem eni pravijo, da mora biti otrok zrel za to, da neha ponoči lulat, da ne moreš nič sforsirat. Mogoče me samo tolažijo user posted image . Vidim pa, da se je NuLa pametno in sistematično lotila odvajanja, verjetno je pametno otroka tudi  stimulirat, moram raziskat kaj bi ga tolk stimuliralo, da bi nehal lulat tudi ponoči.
NuLa mene tudi zelo zanimajo cene za oblačila za fantke v Ljubljani, ker je tolk majic mi že zaflekal v vrtcu in sploh ne spravim ven, moram jet še mal v šoping za njega, pa kakšne hlače bi tudi zelo potrebovala za v vrtec, da bi ble udobne.
Drugače pa se mi trenutno največ ukvarjamo z njegovo trmico. Zna bit tako prijeten in razumen, da se da vse res krasno zmenit. Drugič pa je znort pa kar trmari, tko da zdej z Alešom probava ohranit mirne živce, bit hladna kot špricer in mu na lep a, vztrajen način doseči svoje.
Evo tolk za danes, upam da se kmalu spet beremo.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Avgust 2004
11.10.2007 22:05:08   
Maxica
Uf, kam smo padle, kam ste se skrile, babure, da nič ne pišete?
Jaz sem sedaj v oktobru doma, koristim dopust, ker ga imam toliko, da ga sicer ne bi mogla letos porabiti. Sem pa 14 dni že lepo delala, pa ni bilo panike, smo se kar hitro navadili na nov ritem. Le Max me je parkrat, ko sva se slišala po telefonu, vprašal Mama prišla bo? Se mi je kar milo storilo.user posted image  V vrtec bo šel z novembrom. Upam, da mu bo lepo, pa da ne bo skoz bolan, ker je sicer zdaj prav skoz zdrav fantek (trkam trkam trkam). Sedaj sva začela hoditi na telovadbo enkrat na teden, pa vpisali smo ga v gledališki abonma, tako da bo imel kar dovolj enih stvari. Jaz pa tudi.user posted image
Romana, kako pa vama gre na Cicibanovih uricah? Uživata?user posted image
NuLa, kaj nam pa ti štrajkaš? Se nič več ne oglasiš. Kako je z nočnim lulanjem? Se je umirilo? Ima pa L. ful podobne mere kot naš Max, tako višina kot teža sta tam tam.user posted image  A oko so mu še kaj testirali naknadno?
jer&za, kako je kaj z vami?
Anol, vi ste zdravi? Mi je S. poslala fotke s poroke, ne vem, če se ne vidi Ažbeja nekje v ozadju? Je bila pa res super krasna lepa nevesta, res.user posted image
Mi sicer nismo imeli nobenih težav z nočnim lulanjem. Takoj, ko je bil suh podnevi, je bil načeloma suh tudi ponoči. Vedno se je zbudil in povedal, da ga lulat. Sva mu sicer dajala še vedno pleničko kakšen mesec, ker spi pri nama, pa me je bilo groza, da mi polula ta velik jogi, ampak v bistvu ni bilo panike. Sem mu potem kmalu dala pleničko dol in se vedno zbudi in pove. Saj je to malokrat, ampak kr vem, kdaj bo, ker se tako zelo naliva zvečer.user posted image  Je bil v bistvu res priden, kar se tiče odvajanja od pleničk.user posted image
Sicer pa nič takega posebnega ne dogaja, no, saj same veste, kako čas hiti, pa človek mal pomisli, pa kr ne ve, kaj je v tem času sploh doživel. Bi bilo bolje, da bi se vsakodnevno tu oglašale, bi imele več za napisat.user posted image  
No, upam, da se bo še katera pogrešanka oglasila kaj, pa ve tudi še kaj napišite.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Avgust 2004
16.10.2007 14:06:48   
jer.za.
Po doooooooolgem času pošiljam pozdravček!

Ja, v tem času ko nisem nič novega napisala se je zgodilo kar nekaj novih stvari. In sicer sem od 1.10. naprej zaposlena osebauser posted image , trenutno za določen čas 15 mesecev, potem pa imam možnost za nedoločen čas. S plačo sem zadovoljna, pogoji dela so tudi v redu.user posted image

Sedaj pa malo k Zali:jo moram zelo pohvaliti, mi vedno več pomaga pri gospodinjskih opravilih( na lastno željo, se ji zdi zelo fino ko se potem atiju pohvali da je npr.posesala,...), zelo rada kuha(miklavž ji bo prinesel kuhinjo), zjutraj ko vstane postelje posteljo,...user posted image . S sestrico Jerco se vedno raje skupaj igrata, se pa tudi skregata in včasih "cukata". Najlepši je prizor v nedeljo zjutraj, ko vstaneta in gresta v dnevno na kavč, skupaj ležita objete pod eno dekco in gledata risanke. Zala pa ji veselo razlaga zraven obnovo risank. Se vse pomenita, čeprav Jerca govori še dojenščino(večinoma). Sploh ne morem verjeti kako hitro gre čas naokoli, ravnokar sem jo še dojila, zdaj pa je taka velika "babnica".
Z možem sva se odločila, da boste šli drugo leto kar obe v vrtec, letos pa jih pazi še tašča.
Mi smo začeli tudi malo hodit v hribe. Zala je bila na Šmarni Gori, pa na Zelenici, pa vsak dan če je le čas gremo na dolg sprehod,... Skušamo biti čimbolj aktivni.

Maxica:se strinjam s tabo, če bi vsakodnevno pisale, bi bilo sigurno več tem za obdelat.Kaj pa če midve začneva delati na temu, boš videla se nama bodo hitro še ostale pridružile????user posted image

Sedaj pa šibam, ker imam še en telefonski klic za opravit, potem pa šibam na vlak in domov k mojima puncama in user posted image .

Lp







(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?