Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ker pa v kratkem pričakujemo dojenčka in obstajajo Mylove plenice le v velikosti mislim da 7 kg naprej, smo seveda pred dilemo katere plenice nabaviti za dojenčka, da so kakovostne in prijazne do malih ritk? Pampers odpadejo so mi ostale v zelo slabem spominu. Vem, da so bile včasih Babylove tudi fajne, ampak vmes je bilo tukaj na forumu govora o nekih slabih pošiljkah, tako da sedaj sploh več ne vem katere nabaviti. Predvsem bi rada da so bolj naravne in ne polne tiste želatine in kemikalij. Torej, kaj svetujete? 
), pampers (active fit) so ožje in je bila pokakana tudi po hrbtu, libero ima čudno elastiko, ki se rada zareže v kožo. to so moje izkušnje. je pa res, da je bila tudi pri babylove newborn večkrat pokakana po hrbtu, ampak mislim, da bolj po moji zaslugi kot po zaslugi plenic
Ste jih že nabavili, da jih je mogoče ravno zmanjkalo?