|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 12:18:14
|
|
|
|
mozart
|
Moja ginekologinja mi je za ureditev menstrualnega ciklusa predpisala kontracepcijske tabletke in napisala napotnico za k dr. Rešu, ker skoraj ni možnosti, da bi zanosila po naravni poti. Predvidevala je, da bom vsaj 3 mesece čakla na vrsto. Problem je v tem, da imam že 4.maja datum, 1. menstruacijo, ko naj bi začela jemati zabletke pa dobim šele konec aprila. PROSIM, svetujte mi tiste, ki poznate postopek pri dr. Rešu, ali naj s kontracepcijo počakam, ali bom imela veliko preiskav ipd pred (vsaj 3 mesece) .......kako dolgo je trajalo od odločitve, do vstavitve zarodka. hvala vam.
|
|
|
|
|
RE: dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 13:07:08
|
|
|
|
mozart
|
Napaka v datumu, ne 4. maja, ampak 4.junija. Torej naj bi tablete jemala 1 mesec.
|
|
|
|
|
RE: dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 13:44:52
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
kaj pa če bi kar poklicala v ambulanto,bi ti znali prav svetovati! čeprav verjamem,da tvoja zdravnica je na vse pomislila! pa srečno v postopku!
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
kam rodit binabinakam bi odšla rodit LJUBLJANA (
67%)

MARIBOR (
33%)
Število vseh glasov: 177Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!