Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, čeprav si jih želi imeti in se tudi v družbi mladih družinic (ki se okoli naja množijo kot gobe po dežju) obnaša kot da so otroci njegovi.

. Veliko sreče ti želim anonimna. pa upam da ni sporočilo zvenelo v tonu : prisilimo svoje moške, da nas oplodijo, ker vem pri svojem lubčiju, da si jih želi. Ampak je tip človeka, ki rabi kdaj brco v tazadnjo, da reče bobu bob.
jaz sem tud taka ampak se trudim na ne bi bila. mojga tudi že kr nekej časa nagovarjam ampak on bolj cinca. se mi zdi da če ne bom jaz v svoje roke prijela stvari da ne bo nikoli nič! Joj pr moških gre to taaakoooooooo počasi da nas pa živci najedajo. Midvaaa se o tem pogovarjava (ali bolje jaz govorim) že cca pol leta, pa sva do zdaj skoz mela zaščito (ker je on tako hotel, če bi se mene vprašalo bi že zdavnaj brez