tosja
|
Kakorkoli, v petek moram poklicat, da se z dr. Kovacevo dogovoriva, kako za naprej. Ali bom sedaj jemala spet Klomifen, ali ne? Ce ja, ali ga bom vsak mesec, ali ne... G, ki mi je delala UZ vceraj, je namrec bila zelo zacudena, da sva se z Kovacevo dogovorili za Klomifen vsak mesec in IUI vsak drugi, saj bi naj Klomifen tanjsal sluznico. To bi naj bil tudi glavni razlog, zakaj v Mb nepl. ambulanti delajo IUI-je vsak drugi mesec... Draga biba - to pa prvič slišim... Jaz sem bila na K maja, junija...pol bi naj imela čez poletje pavzo - začela s septembrom z injekcijami. Po čudnem naključju mi je dr. Vlaisavljević napisal K še za 2 meseca, z navodilom: uživajte v poletju, dopustu, odklopite... Smo ubogali...pa je ratalo! Sam z mojo G (dr. Gavrić) sva bili dogovorjeni, da bomo potem (od septembra) z injekcijami poskušali do OPBM, ker sem bila junija dana na čakalno listo. S tem, da mi niso delali IUI - ne maja, ne junija, ker smo bili vedno prepozni - folikli so že počili... Sicer pa upam, da se bosta vredu zmenili..in da kmalu zagledaš pa itak navijamo za naše punce, ki nestrpno pričakujejo dan D!!! Pa špika tu, pa špika tam... Saj pol se pa privadiš tega špikanja...