|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: angleška metoda zanositve 24.4.2007 12:33:06
|
|
|
|
lana38
|
Ja www.lunarium.co.uk. Mislim, da je pravi. LP
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 24.4.2007 12:34:37
|
|
|
|
lana38
|
Na Jonas method moraš iti, ko ti odpre stran. LP
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 16:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, punce. A je že katera zanosila s pomočjo te metode? Jaz sem zdaj računala, pa naj bi bil ugoden čas 13. 5. takrat pa bom glih imela menstruacijo oz. bom dan ali dva pred njo?!
|
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 17:44:55
|
|
|
|
torcica
|
Pozdravljene, Tudi meni se izračun za celo leto prekriva z menstruacijo . Ampak res ne razumem, kako lahko vseeno zanosiš, kljub temu da ni čas ovulacije
|
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 18:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
To je larifari
|
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 19:19:11
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina To je larifari pomoje tudi...
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 20:10:34
|
|
|
|
curkica
|
torcica - glih v tem je finta te metode; položaj lune in ovulacija se morata pokrivati, takrat je baje najbolj "ugoden" čas za zanositev.
|
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 21:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
A sem jaz prav prebrala, da če pade označen dan na dan menstruacije, da je možnost zanositve zelo velika?!
|
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 21:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pride ravno na dni ko imam M In ja, jst sem tud prebrala da je kao če je na dan M možnost zanositve zelo visoka
|
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 26.4.2007 6:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
No pupe, ktera tolk verjame v to, pa naj gre med M seksat in pole nič več in bomo videli ali je larifari ali ne . NO meni je to čist mim, kaj si vse folk ne zmisli, pa da ti določi za celo leto spol, pa še mentalno in fizično invalidnost , sem mi zdi, da je ta ki je to sestavljal rojen ravno, ko je imel številko 5 . Še vedno bo vešega otročka zaplodil mož in nobena luna . Luna vama je lahko le kot pripomoček k romantiki, morje, plaža, luna, zvezde in samo vidva tam nekje za grmovjem . Torej izkoristite luno, ne bo vam žal, luna je zakon
|
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 26.4.2007 7:17:33
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem prvič zanosila, ko sta se mi lunarna in prava O res pokrivali. Drugič in tretjič pa ne. Ne vem, če je res kaj na tem. Če bi bilo, bi morala že lani julija in avgusta biti . Pa sem še čakala do aprila 2007, ko sploh nista bili skupaj. LP
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Posvojitev otroka in istospolni paragnesKakšno je vaše stališče do tega, da otroka posvoji istospolni par?To popolnoma podpiram. (
25%)

To podpiram, kadar gre za otroka, za katerega je težje najti posvojitelje (npr. hendikepiran otrok) (
7%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (
19%)

Tega ne podpiram. (
46%)

Drugo. (
3%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!