|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: HSG
11.5.2007 11:27:44   
lana38
Ni kaj. Če vaju še kaj zanima, pa kar vprašajta.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: HSG
11.5.2007 13:43:24   
stunfek
Hojla imama izvide in niso kaj spodbudni! user posted image
Mojim jajcevodom nič ne fali ampak maternica pa ni v redu. Uradna diagnoza je uterus subseptus ali arquatus. PO domače, kot sem presurfala na netu gre v bistvu za delno pregrado. Priporočajo da grem na histero in laparo user posted image . Jaz sem se že pred HSGjem trdno odločila, da bo to moj edini poseg v boju za dojenceljna in pri tem bom vztrajala. Dolga zgodba ampak moje zaupanje v zdavnike in posege v narkozi so tako na psu, da se za to pač ne morem odločiti. Zaradi "rutinskega" posega pod narkozo v KC Lj, sem namreč brez moje mamice.

Sedaj se moram pozanimati, da če slučajno zanosim, lahkopotem tudi normalno donosim kljub pregradi ozitoma tem arquatus in subseptus zadevam...sem že prosila pušenjaka na forumu za nasvet...zdaj se mi res gre, da vem kako naprej. Če bodo vsi neki 100%, da je bolje da ne zanosim, potem pač ne bomo in bomo šli v posvojitev.

Me je pa kar precej na rit vrglo vse skupaj, ker res nisem pričakovala nobenih nepravilnosti ali težav. Jaz sem bolj ta "trdne" sorte in se znam vedno usmerit drugam, če me v to prisilijo težave ampak roko na srce, seveda bi najraje imela še enega svojega ligenjčka lepega. Tko, da gremo vseeno v akcijo naprej in če rata rata če ne pa se bomo poslužili drugih variant.

Kaj ve pravite na vse to? Jaz dohtarjem itak ne zaupam kaj preveč...na žalost.

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: HSG
11.5.2007 17:06:48   
lana38
stunfek, uterus arquatus bi naj bila prirojena napaka. Prav tako septum, ki pomeni pregrado. Če si enkrat zanosila in donosila s tem, boš verjetno še drugič, samo malo dlje časa traja. Kako dolgo pa sta se trudila za Anuško? Poglej mene, celo G je rekel, da ni možnosti, da zanosim z zaraslinami. Pa se je čudež zgodil. Nikar ne obupaj.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: HSG
11.5.2007 18:16:33   
stunfek
Z Anuško je ratalo takoj. Sedaj se pa tudi udejstvujemo "šele" 6 mesecev. Ja, se kar strinjam s tabo Lana. Tak občutek imam tudi jaz, da gotovo lahko tudi s temi "napakami" zanosim. Enkrat bo že. user posted image

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: HSG
11.5.2007 19:02:32   
monikap
Stunfek ti nič ne skrbi boš videla da ti bo uspelo če ti je uspelo prvič ni vrag da ti nebi ponovno morda že ta mesec samo poglej svojo Anuško kakšen sonček je boš videla da še kmalu dobiš enegauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: HSG
12.5.2007 12:15:06   
Serendipity
Stunfek in Monikap - me veseli, da sta (kljub bolečinam) ''preživeli'' HSG in upam da bosta čimprej user posted image user posted image .

Mene še čaka v četrtek - no, če me bo precej bolelo (kot vaju) se bom tolažila, da je bolečina pozitivna stran, da ''spuca'' user posted image


LP, j

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: HSG
14.5.2007 11:49:21   
luna68
user posted image Po HSG ze drugicuser posted image ...se pravi ni ratalo naredituser posted image ,pa sva bila pridna..morda pa gre v tretje rajsi..lep pozdrav vsem in cimprej magicneuser posted image user posted image .

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: HSG
14.5.2007 14:12:13   
stunfek
Saj ne vem, če sem to že vprašala, ampak, a je katera po HSG-ju opazila, da bi bilo ful manj ovulacijske sluzi ob ovulaciji oziroma ful manj izcedka na splošno?

Luna68, žal mi je. Ja, v tretje gre rado, pravijo :) A HSG izvid si imela v redu?

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: HSG
14.5.2007 18:27:12   
monikap
Jasnaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim manj bolelo in  za dober rezultat.
Luna68 držim pesti da v tretje uspe ti samo pridnouser posted image user posted image
Stunfek tudi jaz sem ponavadi imela v času O veliko sluzi sedaj po HSG pa čisto mičkeno toliko da ravno .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: HSG
15.5.2007 16:20:28   
luna68
ja stunfek,HSG je bil v redu,vse brez posebnosti,razen ciste,ki pa se je ze pred tem izlocila z M(Nekaksen kupcek velik cca2cm).
Bomo ta mesec se bolj pridniuser posted image !! Samo razmisljat ne smem dosti o temu..lazje receno kot narejenouser posted image .Ovulacijske sluzi pa je tudi pri meni manj kolicinsko in casovno.
Stumfek in Monikap bomo morale bit ful pridne ta mesec..user posted image ,
Uzivajte in lp vsem cakajocim nauser posted image user posted image ,in tudi user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: HSG
17.5.2007 10:11:44   
hokejistka
Prihajam od od pregleda pri G user posted image user posted image user posted image . Kot veste, mi je uspelo zanost v istem ciklusu kot sem imela HSG. Najin user posted image je star 8 tednov in srček mu lepo utripa. PDP imam 23.12.2007.

HSG sem imela 27.3 v torek (ZM 16.3). SO sva imela prvič in EDINKRAT v nedeljo, ovulacijo pa sem čutila zelo močno v ponedeljek. tako, da točno vem, kdaj sva neredila najinega sončka. G je rekla, da je izgleda HSG pomagal spucati jajcevode in da je bil to očitno pri meni problem.

Upam, da vam čimprej uspe in brez strahu!!!!

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: HSG
17.5.2007 10:25:51   
luna68
Saj tudi jaz se upam,bo pa zdaj v tretjeuser posted image ratalo,me pa veseli da je tebi. Hokejistka,kako cutis ovulacijo? Mene nic ne zbada,ali kaj drugega..prisotna je samo sluz in to je vse.Bo ze..upam vsajuser posted image Lepo nosecnost se naprej!
Pri nas pa v akcijo..mi jutri M koncauser posted image la,la,la...Pozdrav vsem

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: HSG
17.5.2007 12:29:09   
hokejistka
Dokler nisem šla na HSg sem ovulacijo čutila zelo redko. Kot nekakšno topo bolečino (zelo rahlo) v predelu jajčnikov.
Po HSG pa me je trebuh tako bolel, da sem mislila, da ne bom mogla v službo. Bolelo me je pri vsakem premiku, obratu. To je trajalo dopoldan, popoldan pa je bolečina popustila. Bolelo me je pa bolj tako kot bi imela pretegnjene mišice.
Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: HSG
17.5.2007 18:42:04   
Serendipity
Ojla druščina,

danes nazaj s HSG-ja... Kolko so mi na kratko razložili -stanje uh....zakomplicirano, možnost zanositve minimalna. user posted image Sicer pa še počakam na slike in pomenek z G. Upam, da je pa HSG vseeno imel kak učinek pa sčasoma rata ... držte pesti!

user posted image user posted image user posted image  - pa so za vas!

Aja bolečine - ko sam hudič! Ampak - vse za dober namen, bi šla še 100x skozi vse to, samo da bi user posted image  ratal.

LP, j

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: HSG
17.5.2007 22:20:24   
kepica
Ojla jasnaa!
Tudi jaz sem bila danes na HSG in tudi mene je bolelo, kar seveda ni dober znak. Levi jajčnik je neprehoden, tako da me čaka laparoskopija. Upam na najboljšeuser posted image Ampak za naše user posted image gremo do konca. Upam, da vse čimprej zagledamo user posted image
lp,kepica

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: HSG
18.5.2007 13:58:31   
Serendipity
Ojla Kepica,

meni so rekli da je desni popolnoma neprehoden, levi pa skoraj neprehoden. Ugotovili so, da so jajcevodi zeeelo ozki in dolgi ter da bi ob uspeli zanositvi bil velik procent izvenmaterične nosečnosti (Ker je dolga pot do maternice in bi prej prišlo do vgnezditve). Pa še prisotnost septuma (ki so mi ga odkrili že na UZ).
Ampak, počakam še na pomen z osebno G, da mi pove kako naprej. (Lahko je pa HSG kaj pomagal pri levem jajčniku in bo ratalo ;) )

Ti držim pesti da čimprej rata user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lp, J

< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 18.5.2007 14:00:56 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: HSG
18.5.2007 16:59:17   
kepica
Tudi mene je začela skrbeti izvenmaternična nosečnost. Ker, če malo laično razmišljam, recimo, da jajčese ne more ven iz jajcevoda, semenčice pa lahko pridejo v jajcevod, potem se to lahko zgodiuser posted image Ta mesec imam seveda še več vzpodbude za user posted image , saj mi je G dala kar veliko upanja, zato bo od jutri naprej pri nas pestrouser posted image Upam, da me v začetku junija čaka po dolgem času user posted image . Tudi tebi jasnaa želim čimprej user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: HSG
21.5.2007 15:06:19   
dolenjka
No, tudi za mano je HSG. Imela sem ga prejšnji četrtek v Postojni, naredil mi ga je dr. Likar. Proj fejst možakar je tale dr. ! user posted image  Vam moram povedati, da so bili vi, od sester naprej tako prijazni, da bi kar tam ostala user posted image  user posted image  user posted image
Mene ni nič bolelo, pripravljena pa sem bila na najhujše. Res je bilo kot en blagi menstruacijski krč. Prav veliko mi dr. sicer ni povedal, jaz pa vsa zmedena tudi nisem veliko spraševala. So pa izvidi baje bp, po sliki se tudi vidi nekakšna nitka, kar naj bi pomenilo, da je prehodno. Maternica je baje tudi čisto normalna. Sedaj upam na najboljše. 4.6. imava posvet v ambulanti za neplodnost.
Se mi pa zadnja dva dni dogaja, da malo čutim trebuh, kot pred menstruacijo, O pa naj bi imela konec naslednjega tedna user posted image  Še katera podobne izkušnje?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: HSG
21.5.2007 15:52:32   
Serendipity
Ojla,
Dolenjka - tudi jaz sem imela tak občutek, bolj kot da se ''pripravlja user posted image ''. No, še zdaj me občasno kaj špikne, ampak zdaj upam, da je že od O user posted image

LP, j

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: HSG
21.5.2007 16:49:35   
stunfek
Jaz sem pa tik po O ali okoli O in me ful bolijo jajčniki. Nikoli prej nisem tako močno čutila ovulacije (predvidevam pač, da je to ovulacijska bolečina). Pa kar malo dolgo traja. Že ene tri dni. No, ja bomo še pridni in bomo še slončkali, kar bo pa bo user posted image . Vse zgoraj napisano pa predvidevam, da je posledica HSG-ja. Nekaj je pač drugače tam spodaj :)

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: HSG
21.5.2007 17:21:42   
dolenjka
No, očitno je vse to normalno, sem si kar oddahnila user posted image
Včeraj smo že veselo user posted image  in bomo tudi naprej tako pridni in morda nam bo tokrat sreča naklonjena! Jaz je res ne želim 9.6. in če nama uspe, bom najsrečnejša februarčica user posted image  user posted image  user posted image
Drage sotrpinke, močno držim pesti tudi za vse vas! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: HSG
21.5.2007 21:56:46   
monikap
Dolenjka stiskam pesti zate da vama uspe zagledat magičniuser posted image user posted image .
Tudi jaz je ne pričakujem v soboto in upam da je res nebo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: HSG
23.5.2007 17:05:45   
**NiNa**
Tudi za mano je HSG. Imela sem ga včeraj v Lj. Tudi jaz moram pohvaliti sestro oz. tisto gospo ki je imela največ stika z nami, je bila zelo prijazna in nasmejena, meni je bilo takoj lažje! Mene v bistvu tudi ni nič bolelo samo malo na začetku kot en močnejši menstrualni krč potem pa je bilo takoj dobro.  Izvidi  so baje bp, vse je lepo prehodno, matrnica pravih oblik brez zarastlin in cist.  Mene je začelo vse skupaj boleti šele popoldan, danes pa je že bolje čeprav se še kar malo pazim in počivam. Junija imava pa še spermiogram in jaz ponovno posvet v ambulanti za neplodnost.
Za vse držim pesti da nam čim prej uspe in da enkrat tudi me zagledamo user posted image user posted image .

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: HSG
29.5.2007 21:19:39   
Serendipity
Punce, ki ste ''preživele'' HSG imam eno vprašanje za vas:
Je katera po HSG-ju dobila user posted image  prej kot ponavadi? Mene tak zvija kot da bi zdaj zdaj prišla user posted image  pa je še 8 dni naj ne bi bilo ... Drugače pa so prsi in vse ostalo v čist normalnem stanju (nič bolečih, nič povečanja, apetit je pa tak ta mesec že cel čas na višku) user posted image  ampak zvija me pa res pošteno (O ziher ni več, potem je lahko le še user posted image )user posted image

Če je imela kater podobne izkušnje? user posted image

Drugače pa vsem en lep večerni pozdravček!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: HSG
29.5.2007 22:37:57   
stunfek
Meni se to ni zgodilo. Če pride jutri, danes je namreč še ni, bo prišla ravno pravi čas. Meni se je samo O malo zamaknila...za 4 dni kasneje...zato bo bržkone tudi M kasneje.

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?