Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

..že par dni prebiram poste..in toliko sem prebrala in ene prarkat se
..vendar me je strah jet na UZ ki me čaka v torek v Lj. ne vem kaj naj pričakujem ..kaj mi bo rečeno ...upam itak na najboljše ..da se bo moja pikica vidla al celo srček..ne vem
tako sem zmedena ...tako mi je žal vseh katerim ni uspelo ...sayuri ko sem prebrala tvoj post se mi je srce paralo ..tako mi je bilo hudo čeprav te ne poznam ampak vseeno bila si tukaj in si nam trepetalkam dajala nasvete in ...ne vem ...kako je mati narava včasih kruta...tako sem žalostna da ...
, kar je značilno (občutljivost, jok, solzice kar tako....) JAz verjamem, da bo v torek vse ok.
in da bo vse ok..po tem bom pa uživala v tej vročini nekje..
za vse te punce in vse te otročke in hkrati bojazen,da pri tebi ne bi šlo kaj po zlu!
prišla čisto točno, trajala običajnih 5 dni, sedaj, ko bi morala biti tukaj znova, je pa od nikoder ni. Ima katera podobne izkušnje? Običajno se pojavi 28. dan, danes pa je že 32. dan. Naredila sem test - (roza) hitri baby test, ki ni pokazal ničesar - za vsaki slučaj sem ga ponovila, spet nič? Kaj je to sedaj? Kakšna ideja?
.
postori vse po hiši, ampak kdo bo pa delal vrt? V soboto se vrne tašča z dopusta, vrt pa poln trave.