|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VD snaha
2.5.2007 20:20:33   
paris
Se strinjam z Gino, da naj bi primerno vzgojen človek, pomagal komurkoli, in, da ga pravzaprav niti ne bi bilo treba  za to kaj dosti prositi.
Če pogledam s stališča tašče (kar bom imela verjetno kmalu priložnost preizkusiti user posted image ), hja meni tako obnašanje tudi ne bi bilo všeč, pa niti slučajno nisem nobena za...... pi...! Nekako sem vajena, da mi na prijaznost odgovorijo prijazno.


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: VD snaha
2.5.2007 20:31:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Jas se za takšne stvari sploh ne bi velik sekirala, konc koncev jo bo tko sin imel, če jo bo hotel takšno gledat. Za svojo družino bo pa že morala poskrbeti.


Evo, jaz tudi tako mislim.

Pa tudi od nekoga, ki prvič pride nekam, kot je npr. družinski vikend, niti ne bi pričakovala, da bi mi pomagal pri delu. O.K., če sam od sebe, fino, ampak pričakovala pa ne bi. Res je tisto, da se ji ne da niti pogledat, kako se kavo skuha, malo neotesano, ampak mogoč pa te je bila že malo sta ... si ji mogoče prvečkrat "svetovala", kaj naj dela ...user posted image  mogoče ji j sin obljubil, da se bo fino imela, pa ona pod to pojmuje kaj drugega kot spomladansko čiščenje hiše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: VD snaha
2.5.2007 20:33:50   
altati
hm....mene pa tu poleg tega kar sem napisala zanima še ta zgodba s strani VD snahe.
Kaj bi ona povedala o tem vikendu?????
kajti vedno sta dve strani iste zgodbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: VD snaha
2.5.2007 20:44:04   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: altati

hm....mene pa tu poleg tega kar sem napisala zanima še ta zgodba s strani VD snahe.
Kaj bi ona povedala o tem vikendu?????
kajti vedno sta dve strani iste zgodbe!



Ja, kaj takega bi bilo zanimivo prebrati, vedno. Hecno (oz. žalostno) je le, da nikoli, kadar se kakšna snaha pritožuje čez svojo taščo tukaj gor, nobena ne izrazi želje, da bi slišala še taščino plat zgodbe.

Kar se pa dotične zgodbe tiče, se pa strinjam z Rijo in Gino - to, da pomagaš, če te prosijo, je stvar osnovnega bontona, kakor se mi zdi olikano, da če si nekje v gosteh, ponudiš svojo pomoč.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: VD snaha
2.5.2007 20:44:19   
Anonimen
Jest bom rekla pa sam eno. & mesecev je premalo, da bi lahko sodila kakšno snaho naj bi imela. Daj ji še eno priložnost, si jo zasluži, v končni fazi bo sin tisti, ki bo nastradal.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: VD snaha
2.5.2007 20:44:50   
Anonimen
No malo smešno ampak dam prav po eni strani snahi.Mogoče je pa hotela videti taščino reakcijo kaj bo naredila in če se bo razp....kot bi se marsikatera od vas tukaj,ko vas berem.user posted image user posted image user posted image Jaz poznam taščo deset let pa jo še včasih sprovociram in se naredim kao ne čujem.Da pa bi meni rekla tašča pojdi v avto in vzemi ven jesti?Adijo.Niti jaz nebi šla.Ker sem pač take sorte,da mi nebo nišče ukazoval in rekel idi ti naredi to.Jaz bom šla,ko bo meni volja ne komu drugemu.Tak,da se mi zdi malo otročja snaha,če res neve skuhat kave in malo gospodovalna tašča.In res kakšno plat bi povedala tukaj snaha me res zanima.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: VD snaha
2.5.2007 20:48:16   
Anonimen
men se pa zdi da je tale post ena zajebancija in provokacija.
al pa je deklina mal prizadeta??!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: VD snaha
2.5.2007 21:05:29   
Anonimen
Vojakinja zdej si me pa nasmejalauser posted image
Tebi nihče ne ukazujeuser posted image , pa saj ji ni nič ukazala, sam rekla ji je če je lačna nej si vzame-a je to ukazuser posted image
Ukaz bi bil če bi po vojaško "rekla": pejd v avto po futr k sm lačna, takoj!!!user posted image
Najboljš da tašče svojim bodočim tamladim pogrnejo rdeč tepih, jim pahljajo da jim ne bo vroče, tečejo za njimi na wc z ekstra vpojnim wc papirjem in gospodičnam ritke nežno obrišejo, pa še rokice umijejo....user posted image
Alelujauser posted image

Ne vem no men je čist logično da pomagaš. Če bi recmo moj prišel k meni, pa bi moj oči pospravljal drva al pa kej podobnga pa da bi se vsedu pa ga gledal, po možnosti še vprašal če so težka, pa če je kej zmatran, pa ja ja je težko....bi ga nekam poslala-resno! Ker bi mi prvo na pamet padlo da tud k ga bom jst rabla me ne bo šlivil pet posto. Resno ne rabim enga lenuha brez občutka za soljudi zraven sebe.
Sin bo pa itak sam videl, sam men tud ne bi bilo prav tako obnašanje.
Itak da jo ni treba zdej takoj "odpisat", sam jst mislim da ne bo drugič čist nič drugače, žal. In ti nimaš tukaj kaj narest, je kar sinova stvar s kom se bo odločil hodit, ne tvoja.
Jaz vem da če bi se to še parkrat zgodilo bi čist prijazno vprašala, kako je živeti z dvema levima rokamauser posted image -saj ne, nism tolk želehtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: VD snaha
2.5.2007 21:16:30   
Anonimen
Če je to vse tako kot je anonimna napisala, bi jaz naredila čisto preprosto zadevo brez kompliciranja in filozofiranja. Dala bi ji še eno priložnost, da se spravi skupaj in če bi snahica spet izigravala primadono bi lepo enkrat in zadnjič sinu dobesedno prepovedala, da jo vozi k meni v hišo. Gotovo. Naj se dobiva z njo kjerkoli, samo jaz je ne bi želela več v svoji hiši in gotovo user posted image

< Sporočilo je popravil nivess -- 2.5.2007 21:18:16 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: VD snaha
2.5.2007 21:21:27   
lenika
Ja tudi jaz se po 6 mesecih poznanstva ne bi vtikala v taščino gospodinjstvo. A definitivno ne bi rekla niti da sem lačna niti, da bi pa sedaj kavo, z mislijo, da mi jo bo ona seveda skuhala. V tem primeru so prišli na vikend delat, ne pa gospodično odzadaj in odspredaj streči, da bi ji ja ugajali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: VD snaha
2.5.2007 21:23:01   
sky

Mene pa zanima, ali je bilo to prvič v teh šestih mesecih, da ste bili skupaj? Kaj do sedaj ni bila nikoli pri vas, npr. na kosilu? Kako pa se je takrat "obnašala"? Kaj pomeni potem tisto "lepo obnašanje, lepa vzgoja"?

_____________________________

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: VD snaha
2.5.2007 21:45:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mič, nisem je povabila jaz, povabil jo je sin,


Potem pa sploh po nepotrebnem zganjaš bes. Primaren odnos je med njo in sinom; ne med njo in tabo.

Ne ona, ti se obnašaš otročje, pa si verjetno precej let starejša od nje. Njej se ne da skuhati kave, ti pa takoj besno cepetaš, pa v jok pa na drevo; ups na forum. Zdaj naj ti pa ploskamo kako prav imaš in kako nevzgojena je ta deklica?

Zaradi ene kave se razburjaš kot otrok, ki ne dobi koščka čokolade. Kaj razburjaš, celo bes te popade. Daj, pogovori se najprej s svojimi čustvi in reakciji, potem pa opravljaj "deklico".

Po napisanem je punca dovolj pametna, da se bo pustila ujeti v mrežo tvojega opravljanja. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: VD snaha
2.5.2007 21:59:14   
Naja31
Če bi bila jaz na mestu VD svakinje nikakor ne bi šla na vikend, da bi potem tam cel dan čistila in pucala hišo, ki sploh ni moja. Pa tudi kave pri mojih skoraj 31ih letih ne znam skuhati, pijem Nescaffe, tako da se mi to niti ne zdi prevelik greh.
Se pa zdi punca mogoče res nekoliko nevzgojena, glede na to, da jo je bodoča tašča prosila, d aji pomaga, pa ona ni hotela. Mogoče pa se punca še ne počuti tako zelo domače pri vas, da bi vam pomagala pri gospodinjskih opravilih.

Ali je pa res totalno razvajena. Vsekakor mislim, da ne smete soditi na osnovi te enkratne izkušnje. Konec koncev je pa z njo vaš sin in ne vi, tako da vas to niti ne sme motiti.

Razen če menite, da ste s snaho v hišo dobili novo delovno silo?  Potem ona ni prava za vas.

Jaz bi verjetno umrla od smeha, če  bi mi mož rekel, da naj grem z njim za en dan na vikend njegovih staršev, da pomagam pri pospravljanju skupaj z njegovimi starši.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:00:23   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka

No ja Mič- stvar situacije.


Ja, seveda.

Da sem na mestu anonimne, bi mi bilo skrajno nerodo povabiti "novo" snaho na vikend in od nje pričakovati, da nam tam pomaga.

Vikend kot vikend mi pomeni sprostitev in veselje, nekaj, s čimer se ukvarjam v svojem prostem času in kar v svojem prostem času tudi delim z meni ljubimi ljudi. Saj vikend ni tisto, kat moramo imeti. In pri meni nam nihče ne "mora" pomagati.

Meni se zdi nevzgojena, predvsem pa gospodovalna avtorica tega posta.


Mič. Če mam jaz taščo, ki ma vikend kjer koli ga že ma, in mi je ta vikend na razpolago 12 mesecev na leto in to zastonj, bom to spoštovala in cenila. Nikakor pa ne bi pričakovala od svoje tašče, da mi da na razpolago vikend, hkrati pa mi streže spredi in zadi. Tako razvajeno frkljo bi samo enkrat in nikoli več povabila s sabo na vikendico. Vsekakor bi ji dovolila, da gre z mojim sinom na vikend, ampak samo pod dvema pogojema:
1. Niti pod razno, kadar sem jaz tam.
2. Da najdem vse tako, kot je našla ona, ko je prišla tja.

Problem mojega sina pa bi bil, če bi počistil in kuhal v tistem času on. Ker življenje je njegovo in če bi mu tako ugajalo naj ji špila sobarico in služkinjo. Jaz ne. Niti svojemu sinu nisem pripravljena nuditi teh uslug. Pa če me takoj proglasite za najslabšo mamo. Tudi on ima dve zdravi roki.

In avtorica tega posta se mi zdi čisto vzgojena in niti malo gospodovalna. Za mene je to trezna ženska, ki ve, kje so meje.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:04:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Če mam jaz taščo, ki ma vikend kjer koli ga že ma, in mi je ta vikend na razpolago 12 mesecev na leto in to zastonj, bom to spoštovala in cenila.


Punca je bila tja povabljena; vsaj tako piše avtorica.

Nikjer ni zaslediti, da bi se tja povabila sama ali celo prosila, da ima vikend na razpolago.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:10:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Če mam jaz taščo, ki ma vikend kjer koli ga že ma, in mi je ta vikend na razpolago 12 mesecev na leto in to zastonj, bom to spoštovala in cenila.


Punca je bila tja povabljena; vsaj tako piše avtorica.

Nikjer ni zaslediti, da bi se tja povabila sama ali celo prosila, da ima vikend na razpolago.


Ma saj je itak vseno al je bla povabljena al se je povabla, dejstvo je, da je bila tam. Ne vem no, meni na kraj pameti ne bi prišlo, da izigravam budalo tam. Če ne drugega bi se vsaj pretvarjala in se delala kulturno..malo smeška na lice, malo dobre volje..zaradi fanta, če ga ma sploh rada, saj mu ne bi rada tam sramote delalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:11:29   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Eh, dajte no....kakšna gospodovalna tašča neki....saj je ni silila v tlako...user posted image  če sem prav razumela, jo je PROSILA...

Da pa skuha kavo, da nekaj na mizo pa že ni nič takega. In da se po 6 mesecih VD snahe ne dotakneš ničesar? Ja, potem je bolje kot na taščin vikend, da greš v hotel, AI, pa se pustiš pedenat.....

Po moje je tale punčara ena navadna razvajena smrklja, ki so ji doma vse k riti prinesli in od riti odnesli.

Žal si očitno sami vzgajamo take potomce.


Rija čestitam.user posted image  Popolnoma se strinjam s tvojim postom, predzadnjemu odstavku pa user posted image user posted image user posted image .


Zato pa je toliko pritožb čez tašče. Naja je celo napisala, da pri svojih 31 letih ne zna skuhat kave. Vsak po svoje. Ampak ne znat skuhat kave pri 31-ih letihuser posted image  Jaz tega nikakor in nikoli ne bi razglašala. Še moj 13-letni mulc ve, kako se skuha kava. Ne vem no, ampak vsekakor sem na strani anonimne. Osnovna kultura tej punci vsekakor manjka.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:12:41   
Anonimen
Tanikaauser posted image -se 100% strinjam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:13:49   
Splet.Ka
No, pa je končno tu še zgodba z druge strani.

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:14:28   
Strawberrie Cherrie
Evo tudi jaz se povsem strinjam z RIJO user posted image user posted image (KONČNO user posted image )
Mislim HALO punca, mene bi bilo sram, če se tako obnašala. Vse ima svojo meje. Če pa ji kaj ni pasalo, pa enostavno neb šla zraven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:14:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

..zaradi fanta, če ga ma sploh rada,


To se bosta že med sabo pomenila; za to ne potrebujeta budnega taščinega očesa.

Če sta za skupaj, bosta skupaj ostala pa če zna ona skuhati kavo ali ne. 

Taščino pritoževanje nad njenim nezanjem je golo opravljanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:15:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hruska

No, pa je končno tu še zgodba z druge strani.


Ne razumem. Kje pa?

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:16:23   
Anonimen
tud jst neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:17:08   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

No malo smešno ampak dam prav po eni strani snahi.Mogoče je pa hotela videti taščino reakcijo kaj bo naredila in če se bo razp....kot bi se marsikatera od vas tukaj,ko vas berem.user posted image user posted image user posted image Jaz poznam taščo deset let pa jo še včasih sprovociram in se naredim kao ne čujem.Da pa bi meni rekla tašča pojdi v avto in vzemi ven jesti?Adijo.Niti jaz nebi šla.Ker sem pač take sorte,da mi nebo nišče ukazoval in rekel idi ti naredi to.Jaz bom šla,ko bo meni volja ne komu drugemu.Tak,da se mi zdi malo otročja snaha,če res neve skuhat kave in malo gospodovalna tašča.In res kakšno plat bi povedala tukaj snaha me res zanima.



Visoka stopnja zrelosti, Jaz sem tudi pri 14 letih mislila v smislu, men pa že ne bo kdo ukazoval.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: VD snaha
2.5.2007 22:17:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

..zaradi fanta, če ga ma sploh rada,


To se bosta že med sabo pomenila; za to ne potrebujeta budnega taščinega očesa.

Če sta za skupaj, bosta skupaj ostala pa če zna ona skuhati kavo ali ne. 

Taščino pritoževanje nad njenim nezanjem je golo opravljanje.


Čisto si me narobe interpretirala. To sem govorila kak bi se jaz obnašala, če bi bla v končni fazi res taka afnica nekulturna. Pač bi zaradi ljubezni do fanta probala pustit dober vtis pri potencijalni tašči in to je to user posted image

< Sporočilo je popravil nivess -- 2.5.2007 22:18:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Kdaj mlečni izdelki dojenčku
aleksandra silvija



Pred 6-im mesecem (27%)

Po 6-em mesecu (73%)


Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!