Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Rezultat pa bo viden komaj po 13 maju. Upam, da bom srečka nosečka. Mislim, da je prednost pri noseči študentki ta, da ti gredo bolj na roko, da si lahko podaljšaš status, pa mislim, da tud nekje okrog 40 tisočakov dobiš plačane porodniške in je tud neka nagrada-denarna seveda, ker si pač noseča študentka. Koliko pa je to v denarju pa ne vem. Fajn je, če že načrtuješ otroka, da vsaj tvoj dragi dela.
ker kar se tiče hiše in ostalih materialnih dobrin to že vse imava...in me glede tega ne skrbi....ena skrb manj in en plus več za to da imava
. sem se zanimala glede dohodkov in dobiš namesto prodniške (bom v tolarjih pisala) 42.000sit, potem pa še računam, da bom dobila še otroški dodatek od 15-20.000. dobiš pa še enkratni znesek oz. darilo, kot vse nosečke (lahko vzameš denar ali darila) v vrednosti nekje 50.000. lažje se tudi podaljša status, jaz sem namreč absolventka in bom status podaljšala za 1.leto, zaradi tega, da imam urejeno zdrav. zavarovanje... kar se tiče še kaknega dodatka za študentke pa nisem nikjer zasledila.